Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 339 068
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 34 365
Според лекари, няма връзка пушенето.

# 34 366
Да, знаем, така е.
Въпроса е практически.

# 34 367
Да, знаем, така е.
Въпроса е практически.

Да, от практиката. Лекуващи ковид. Иначе и аз се надявах Simple Smile

# 34 368
Те, лекари споделят, че нямат в практиката си и реинфектирани. Казват не било възможно. Дали?!

# 34 369
  • Буркина Фасо
тая сатурация какво  означава ? какво измерва ?

# 34 370
Повторно заразени ли? Има, разбира се. Отпреди година беше ясно, първите случаи бяха лекари от ВМА.

# 34 371
Е да, ама вчера приятелка посетила личния си лекар, той и споделил, че хората не се заразявали повторно. Нямал такъв случай. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 34 372
Е, то от лекар до лекар има разлика. Иначе, лично аз имам две познати, през 6 м. Го изкараха, доказано с пср. А в чужбина отдавна го установиха.

# 34 373
Пиши още един заклет пушач за статистиката с леко каране.

И един непушач също.
Нито кашлица, нито хрема. Снимки и изследвания не съм правила.

# 34 374
Аз редактирах поста си, но не ми излиза..И ще питам пак
Кое е това златно лекарство, което струва хиляди левове и се предлага на лежащо болни в много тежко състояние?

# 34 375
При нас аз,ММ и майка ми сме непушачи.ММ е пушил много отдавна около 3години.Аз не стигнах до болница,майка ми и ММ стигнаха като най- зле беше ММ.
Еми...май няма нищо ясно....Пък и аз продължавам да твърдя,че тази делта не е онзи вирус от преди 1година.Така е мутирал,че отърване няма...Казвам 1година,защото според мен март 2020 нямаше още вирус.Тогава всеки търсеше познати,и познати на познати дали има болни...Е,нямаше...

# 34 376
Кое е това златно лекарство, което струва хиляди левове и се предлага на лежащо болни в много тежко състояние?
Ремдесивир?

# 34 377
Ремдесивир?
Според мен, Рози и Бодли не пита за  ремдесевира, а за лекарството, с което лекуваха Тръмп и доколко чух вече е одобрено и за ЕС и се внася в България, но било много скъпо. Чак не му казаха цената. И на мен ми е интересно.

# 34 378
Пуша повече от 30 години, но всяка събота съм в планината. Когато се оказах затворена за 14 дни, движението толкова ми липсваше, че се чувствах като животно в клетка. Пуших дори повече от обичайното. Изкарах го супер леко. Но пък мъжът ми не пуши вече 12 години и също го изкара леко. Общото е, че и двамата сме ваксинирани и бродим заедно из горите. Та нашето семейство май не е показателно има ли връзка с пушенето или не.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 22:19 от Кукувиче гнездо

# 34 379
  • пустинята Гоби
Баща ми е 6 ден в болница, 16 ден от началото на симптомите, не е в реанимация, 4 ден на кислород. В реанимация са най-тежките случаи, той не е от тях. Не пуши, предвид разговора, пушил е в миналото (преди 20-30 години), но неактивно.

Общи условия

Активация на акаунт