Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 339 160
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 34 485
В Англия и Ирландия масово са ваксинирани. Затова не карантинират контактни.

# 34 486
  • Пловдив
Относно сертификат на база антителата - преди няколко дни Кацаров или заместникът му каза, че се обсъжда този въпрос и до средата на следващата седмица щели да имат рещение. Според мен ще го приемат.

# 34 487
  • SF
Е, да, точно това и аз чух да се обсъжда по телевизията.

# 34 488
Аз съм в тотален шок. Сега разбирам, от колежка, че днес е починал мъж на 35 години след 2 ваксини със Модерна. 
Но успокоителното е,че това е единичен случай в нашия ковид. Всички други са без ваксина.

# 34 489
Аз съм в тотален шок. Сега разбирам, от колежка, че днес е починал мъж на 35 години след 2 ваксини със Модерна. 
Но успокоителното е,че това е единичен случай в нашия ковид. Всички други са без ваксина.
Имал ли е придружаващи заболявания?

# 34 490
Не, на тия години са рядкост.

# 34 491
Много лошо Sad Има ли вероятност да е с фалшива ваксинация?

# 34 492
  • в страната на чудесата
Не

# 34 493
А някой след боледуване правил ли си е тестове,които да са излезли положителни,но да не е бил със симптоми.Примерно чак след 3месеца от боледуването.Знам,че някой път позитивира дълго време,но това е само на  думи.
И също така до колко време не подлежиш отново на карантина.

# 34 494
А някой след боледуване правил ли си е тестове,които да са излезли положителни,но да не е бил със симптоми.Примерно чак след 3месеца от боледуването.Знам,че някой път позитивира дълго време,но това е само на  думи.
И също така до колко време не подлежиш отново на карантина.
Ъм не разбрах много.
Как си боледувал, пък дълго време, пък без симптоми...
Чак 3 месеца да е позитивен теста, по-скоро ще е изключение. 1-2-3 седмици.. Едва ли някой си прави ежедневно или през ден от любопитство, че да засече точно.
Иначе всичко е възможно.

# 34 495
Имах нещо друго предвид.Боледувах сега септември.Ако след 2-3месеца се тествам с пср или с антиген примерно за излизане извън страната може ли да позитивира и да ме сложат под карантина.Моя зелен сертификат важи само за България.

# 34 496
Имах нещо друго предвид.Боледувах сега септември.Ако след 2-3месеца се тествам с пср или с антиген примерно за излизане извън страната може ли да позитивира и да ме сложат под карантина.Моя зелен сертификат важи само за България.

Не.

# 34 497
  • Пловдив
Ако не е правен тест през системата при боледуването, и ако пср-а след известно време покаже положителен, мисля, че ще ви карантнират, макар да не сте болна. И на мен ми е интересно колко време може да позитивира теста след боледуване?

# 34 498
Ковида се оказа толкова разтегливо пространствен времево, че едва ли някой може да каже. Но два-три месеца след боледуване - не мисля.

# 34 499
  • Сф
В Англия и Ирландия масово са ваксинирани. Затова не карантинират контактни.
това ми е ясно. Питам се до кой ден се смята че си заразен? 10 ,14, повече?

Общи условия

Активация на акаунт