Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 338 061
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 50 160
  • София
Нали уж IgM се образува по-раничко….
Ще си направя количествен в лаборатория като минат около 40 дни.
И то не за друго, ами искам да се успокоя и повече да не го мисля поне за няколко месеца.

# 50 161
Тест за антитела правих в лабораторя, след 40 дни от боледуването. Установен ковид с пср тест. Нямах антитела. Не всички изграждат.

# 50 162
  • София
Тест за антитела правих в лабораторя, след 40 дни от боледуването. Установен ковид с пср тест. Нямах антитела. Не всички изграждат.

А с някой от по-новите варианти ли бяхте, или със стар щам?

# 50 163
  • София
Здравейте отново, на 27.09 се разболях, правих си домашен тест на третия ден и излезе положителен. Сега реших да си направя тест за антитела пак с домашен тест и излезе отрицателен. Май от цялата работа ще излезе, че антигенния тест е бил фалшив, или по някаква причина нямам антитела😄
Тест за антитела само в лаборатория, кръвен е и струва Ок. 30 лв.
Какъв домашен тест за антитела, що за глупост….

# 50 164
Бях постнала в групата снимки на тестове за антитела на двама боледували - дъщеря ми 7г. и приятелка над 40. Позитивираха със седмица разлика, в края на януари. Тестовете бяха около 40 дена след  позитивирането и бяха съвсем отрицателни. Дъщеря ми се разболя в началото на юни отново, а приятелката ми - преди седмица.

# 50 165
Параход благодаря много за включването 🤗. ЛЛ е една бабичка, която трябва да сменя, затова търся и допълнително мнение тук специално за кърменето. В крайна сметка започнах Аугментин, тъй като за него намерих инфо, че е приемлив за кърмене. Съгласуван с ЛЛ вместо Клацид. Засега изглежда, че проработи, сякаш се подобрявам.

Бебо като се разболя отказа вода и чай под всякаква форма и начин. Единствената му течност беше кърмата и ме смучеше последните 3-4 дни по много денонощно. В един момент бях толкова изтощена, че пробвах с адаптирано мляко, но той беше ужасен, категорично отказа. Мисля, че гърлото го е боляло ужасно, защото и гласът му стана като на драконче. Затова ми беше важно да продължа с кърменето.

Слава богу той се оправя, имаше Т само два дни, по-бързо се справи от нас, а ние с баща му кой знае докога ще се влачим. Аз загубих и обоняние, нищичко не подушвам. 😞

# 50 166
След Омикрон повечето хора не изграждат антитела. Не си давайте парите за глупости.

# 50 167
Допълвам Дева, ако позволи. Дори да имате антитела, Омикрон, и особено новите, и още по-новите му варианти, успешно ги заобикалят в повечето случаи, та няма смисъл само да се проверявате.

# 50 168
Защо, аз бих проверил за антитела, и ако има - добре, пък който както си ще да ги заобикаля.  Забравихте как тичахте да ги мерите след първите ваксини и радост голяма беше как някои имаха с хиляди.

# 50 169
  • Варна
Да, и как се оказа, че нямат особено значение.

# 50 170
Аз също не създадох антитела след боледуване. След ваксината нямах възможност да ги меря, защото след 45 дни се разболяха отново.
И доста хора са като мен без антитела. Явно това не е типичен вирус.

# 50 171
Не, не сме забравили. На онзи етап е имало някакви данни, действали сме спрямо тях. Но обстоятелствата се променят, появяват се нови данни, някои предишни действия де обезмислят. И не виждам повод за присмех в това.

# 50 172
Някои тичаха заради сертификат.
Аз ги мерих от чисто любопитство. Вече не. Не вършат работа.

# 50 173
След Омикрон повечето хора не изграждат антитела. Не си давайте парите за глупости.
Аз пуснах антитела на 16 ден от начало на симптомите, покрай другите кръвни след боледуването, а и да потвърдя домашните тестове. Бяха > 2500. С две ваксини съм, но година и малко след втората, ако има значение.

# 50 174
Моя приятелка с 2000 антитела си боледува. Та толкова за антителата. Не си давайте парите напразно.

Общи условия

Активация на акаунт