Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 207
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Лошото момче в което всички се влюбиха.

# 166
Здравейте,

Да се обадя и аз.Hug

Момичета, Hearts

Хармония, ти от коя махала се обаждаш 😉😋😂 Шегувка ✌️

Днес е ден на книгата и нашият писател има празник 👍 чакаме следващото му произведение 👀👀👀 Много харесвам историите му, като цветни картини или направо комикси са 😍
  Добре е направил Едип Тепели, след тая карантина се очаква бейби-бум и бум на разводи евентуално 🙄 😜

# 167
  • Пловдив

Вечерен поздрав от Йомер и Даахан.
И един от мен:

Скрит текст:

# 168

Красив колаж от Роксани.

# 169
Пожелавам и на Енгин една Мелек, която да разтопява сърцето му.

# 170
Пожелавам и на Енгин една Мелек, която да разтопява сърцето му.

Страхотен е този клип, а песента е разтърсваща...
Бащи и дъщери никога не се сбогуват...

# 171
  • Варна
Привет и от мен Smile

Нещо взе да не ми стига времето, то не толкова от работа, колкото от лоша организация Smile

Да ви поздравя с деня на книгата и дано прочетем скоро нов разказ от нашия писател !
Четенето пак е на мода, нямаме извинения с недостиг на време  Rage
Имате ли любима книга, такава, която бихте препрочитали не един пъти ? А Енгин дали има ? Интересно ще ми е  Simple Smile
Виждам, че  сте порасъждавали по сериала, нещо ми спадна ентусиазма за коментари, ама мисля, че е нормално, почва да минава време и да се позабравя.Трябва да ни поддържат интереса с нещо, ама продуцентите явно не им е до това.
Бъдете здрави момичета и се пазете !

# 172

Момичета Two Hearts
Спокойна вечер!

# 173
Марта, лека 🌛

Аниста, мен не ме влече да повтарям книги, колкото и да ги харесвам. Не ми е интересно, като знам края 🙂 Нали си чувала израза, примерно - той е прочетена книга 😉 Един вид, не ме вълнува, минало свършено. Но се сещам за един разказ на Енгин, който съм препрочитала и ми харесва да повтарям - за едни шарени топчета, не съм сигурна за заглавието.

Сладури 😍

П. П. Проверих- Топчета - Misket, 10бр на списанието.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 22:27 от araselia

# 174
  • Пловдив

Книгата "Тишина" на Енгин Акюрек ми е като настолна...
Аааа?
Един от любимите ми разкази е "Детето в мен".

# 175
  • Варна
Араселия Heart Decoration трябва да го прочета пак, не го помня Smile  Енгин има страхотния попадения с някои разкази, поне за мен, трябва да ги попрегледам.
Аз също не препрочитам книги, но има някои които ми се ще, но те обикновено не са художествена литература, напр. Проницателят на Анди Андрюс, страхотна !
Бих препрочела и Любов на Елиф Шафак, невероятна книга, все се каня да прочета и някоя друга нейна книга, но не знам коя ще ми допадне.
Марианка Heart Decoration ще си припомня и твоя любим разказ, хубаво е че ми подавате идеи за нещо, което ви е харесало Yellow Heart
Лека вечер Smile

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 22:55 от Аnista

# 176
На Елиф Шафак точно Любов не съм чела 🙈🙂, но четох и ми харесаха  Чест и Копелето на Истанбул, докато Дворецът на бълхите я почнах и не можах да я завърша, не ми хареса.

# 177

Добро утро момичета Two Hearts
Спокоен ден петък!
Да пием по кафе и към задачите за днес!

Скрит текст:

# 178
  • Пловдив

#останиВтемата #останиВкъщи

Здравейте и добро утро.
Поздрав от Умут и идея за игра у дома.
Новините, ако не дойдат - ще ги търсим.
Успешен петък на всички.

# 179
Добро утро,днес всички бяха изгледали серията и четяхме кой с какви впечатления е останал...
Този вирус доста ще навреди на киното като цяло,ако кината останат затворени (чувам до края на годината) то актьорите и всички останали в бранша ще са пострадали, за разлика от телевизията. Мисля,че сега се гледа повече телевизия,затова нищо чудно да подновят снимки при първа възможност .
Всеки ще се адаптира по някакъв начин,надявам се.
#Благодарячевиима ,#благодорязатемата.😍😍😍
#останивтемата

Общи условия

Активация на акаунт