Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Heart

Не съм абонат на БУЛСАТКОМ.

И аз не съм. Представяте ли си, един епизод : на три.
Но така е в почти всички държави излъчващи турските сериали. 2,5 ч. епизод пък е и трудно за гледане, освен в Турция и феновете на съответния актьор/актриса по света. Гледане онлайн и после с превод на съответния език.
Ако някои от момичетата в темата са абонати на "Булсатком" - нека споделят впечатленията си - след понеделник де.

# 211
Аз съм на булсатком. Ще споделя.

# 212
  • Стара Загора
Момичета,спокойна вечер и от мен! Дано имаме търпение и дочакаме по-скоро продължението на сериала.Бъдете здрави!Пазете се!

# 213
😎👑👠

А бяхме млади... Приятели от много време 👍😍

# 214
  • Pleven, Bulgaria
Ехооооо!!!Привет!И аз съм тук.Щом забягна,са ме хванали лудите и съм запретнала ръкави в чистене......отново.Но съм тук и съм добре.
Интересна тема сте захванали.Като ви чета,съм съгласна с всеки пост.Не мога да си представя ако на мен се беше случило,как бих реагирала.сигурно като Наре.Но това е сериал и разказва за любовта на Наре и Санджар.Вярно,че взаимоотношенията им са много сложни,но аз очаквам след всички премеждия любовта да тържествува.
Ще трябва да проявим търпение и както казва Аниста да не забравяме,че нито сценаристките ни са Нобелови лауреати,нито историята ни е някаква новост......много зависи как ще задържат вниманието на зрителите.....Надявам се и та да са обмислили старателно завръщането си на екран.
На мен Санджар си ми е на душа,колкото и да ме ядосва.А в Наре най-много ме дразни това,че използва детето за целите си.Един родител не може да възпитава детето си да лъже,колкото и благородни да са целите.Но......сериал.....там всичко може.....
Оставям ви едно видео,записано днес от прозореца в къщи,което ми създаде настроение и ме умили.Едно момиченце имаше Рожден ден и тъй като са забранени събиранията,тук има хора,които организират "празненства".
Чувала съм,че има и палячовци,и разни други неща,но при нас беше обикновеничко.Важното е обаче,че за детето беше изненада и Празник,нищо,че от далече.Накрая го отпразнувахме целия вход.

https://www.facebook.com/elina.damyanova/videos/3102987009752350/

# 215
  • Пловдив

#останиВтемата #останиВкъщи

Здравейте и добро утро момичета.
Днес отново ще чакаме новини, ще търсим новини.
Нека търпението не ни напуска.
Успешна неделя на всички.

Теметужка, изгледах видеото. Тъжно и радостно, и похвално...
Защо човеците заслужихме това...

# 216

Добро утро момичета Two Hearts
Пожелавам ви една слънчева и спокойна неделя!

# 217

Добро утро😍

# 218
Привет! Спокойна и усмихната неделя!

Позволявам си да дам линк към един сериал, препоръчан от Варна в тяхната тема - Любов 101 по Нетфликс, има 2 преведени серии. Погледнах го и много, ама много ми хареса 😍 Може би и защото се отнася за времето на моята"буйна" младост 😜, когато нямеше още мобилни телефони и има мои любими песни, направо съм очарована 😋. Много благодаря на Еванджелин и Варна за превода 🌻🌻
  Не съм гледала артистите до сега, но ми харесаха всички, особено от мъжкия каст и най-вече Каан Урганджъоулу, ходих специално да му видя името 🙂, мно-о-ого е добър. И ми се затвърди впечатлението, че явно артистките в Турция трябва да са зеленооки или минимум синеоки, тъмнооките нямат много шанс, Берг е едно голямо изключение.

Отплеснах се, но наистина се впечатлих за първи път от дълго време насам.

https://m.ok.ru/video/1487969782468

# 219
  • Пловдив

Тrade mark - запретнати ръкави.

# 220

Големият ми син ходи винаги така в къщи , дори и при хладно време. Мъжа ми все му се кара 🙂 а пък аз все се сещам за Енгин и го защитавам 😊

# 221
  • Пловдив

Точно преди 1 година имахме среща с Енгин за РД.
За тази година, както писа Енгинист Махта, е отложена по понятни причини.
Ами да видим и едно видео - изключително популярно от два дни:

https://www.youtube.com/watch?v=KK8zXgRCntU&feature=emb_logo

# 222

Здравейте, момичета!Two Hearts
Тук съм и ви поздравявам!
Марианче, разбирам го Енгин за запретнатите ръкави и ръцете в джобовете!
И аз съм така!
Колкото до новия канал за турски сериали веднага разпространих "клюката" ,
но май само големият ми син  е абонат на Булсатком,  той пък не гледа
турски сериали и само ще се ядосвам, че няма да мога да погледна как е
нашият сериал с дублаж. Аз обичам да гледам сериали със субтитри, с дублаж
не ми харесват.Няма го удоволствието да почувстваш играта на актьорите!
!
Пазете се и бъдете здрави!

# 223
Здравейте,

"Вратите в живота ни. Вратите в сърцето ни. ........................................... Вратите, които затваряме и които отваряме. Когато умираме, когато се раждаме, когато бягаме или когато търсим. При всички положения едно е сигурно - никога не знаем какво се крие зад една врата..."
из "Вратите" на Р. Гизгинджиев

Здрава и приятна неделя.Hug Hearts

# 224
Здравейте момичета.

#останиВтемата #останиВкъщи

Много усмивки и положителни емоции в неделния ден.
Бъдете здрави и се пазете.

Още нещо страхотно от Мелек и Санджер - баща и дъщеря.

А моята любима книга, която съм чела хиляди пъти и още мога да чета е "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин и винаги се сещам за филма "Имате поща" с Мег Раян и Том Ханкс.

Мари продължава да не се показва, дано е добре и всичко при нея да е наред.

Благодаря, че ви има момичета.

Спокоен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт