Добра вечер момичета

Още един ден си отива в календара на времето и дано да сте си го прекарали хубаво.
Прочетох интервюто с Тюлин и да ви кажа, че страшно много ми допадна що за човек е.
Земно, скромно момиче и ми се струва, че имат доста допирни точки с Енгин. В смисъл - има за какво да си говорят... Явявала се е на кастинг за ролята на Менекше и определено се справя супер добре с образа ѝ, защото май няма човек който да не мрази тази селска особа.
И ако знаете какво си мисля в момента... Ако Менекше беше наивно и добро селско момиче, на Санджар щеше да му е още по-трудно да взима решения за по-нататъшния си живот с нея.
Ами я си представете, че изведнъж - стане бяла и добра. Ще роди детето, ще обикне истински Мелек и наистина ще я приеме като част от Санджар.Мислили ли сте такова развитие на историята?
Наре да си стои с Гедиз, а Санджар да намери семейство в лицето на Менекше.
Наре така и така не желае да разбере какво всъщност чувства Санджар, какви са подбудите му за това или онова действие. Засега тя не погледна нито веднъж през очите и сърцето му и да види себе си оттам.
Да, но той допусна грешки - веднага ще каже някой. Никой не отрича стореното - но причините какви са?
Точно тук - никой не се интересува от тях. Нито Наре, нито Гедиз, нито голяма част от зрителската аудитория.
Как ви се струва една такава врътка в сценария - ще бъде не просто бомба, ами направо ядрен взрив...

.gif)