Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 250
  • 738
  •   1
Отговори
# 510

Добра вечер момичета Two Hearts
Още един ден си отива в календара на времето и дано да сте си го прекарали хубаво.

Прочетох интервюто с Тюлин и да ви кажа, че страшно много ми допадна що за човек е.
Земно, скромно момиче и  ми се струва, че имат доста допирни точки с Енгин. В смисъл - има за какво да си говорят... Явявала се е на кастинг за ролята на Менекше и определено се справя супер добре с образа ѝ, защото май няма човек който да не мрази тази селска особа.
И ако знаете какво си мисля в момента...  Ако  Менекше беше наивно и добро  селско момиче, на Санджар щеше да му е още по-трудно да взима решения за по-нататъшния си живот с нея.
Ами я си представете, че изведнъж - стане бяла и добра. Ще роди детето, ще обикне истински Мелек и наистина ще я приеме като част от Санджар.Мислили ли сте такова развитие на историята?
Наре да си стои с Гедиз, а Санджар да намери семейство в лицето на Менекше.
Наре така и така не желае да разбере какво всъщност чувства Санджар, какви са подбудите му за това или онова действие.  Засега тя не погледна нито веднъж през очите и сърцето му  и да види себе си оттам.
Да, но той допусна грешки - веднага ще каже някой. Никой не  отрича стореното - но причините какви са?
Точно тук - никой не се интересува от тях. Нито Наре, нито Гедиз, нито голяма част от зрителската аудитория.
Как ви се струва една такава врътка в сценария - ще бъде не просто бомба, ами направо ядрен взрив... 

# 511
  • Пловдив

https://www.haberler.com/aydan-sener-ters-kose-bir-iste-olabilir … -13201937-haberi/

Чиидем Тунч проведе пряко предаване в Instagram и покани известната актриса Айдан Шенер. Актриса каза, че обмисля предложенията с интерес:  "Хората са много отегчени да ме видят на екран. Може да е точно обратното, ролята на силна жена."

Айдар Шенер се присъедини към живото предаване в Instagram на Чиидем  Тунч. Актрисата критикува начина на поведение на младото поколение актьори: "Новото поколение работи във връзка с мениджърите си и оставя всичко на тях. И те се дистанцират от пресата, от хората, с които са работили заедно. Не намирам тяхното бягство от камерите и поведението им към пресата за правилно. Останете 10-20 години в индустрията и след това си поемете въздух.".
Шанер обяви младите актьори, които харесва: "Много ми харесва Енгин Акюрек. Йозге Йозпиринчджи е много добра."

Скрит текст:

# 512
  • Pleven, Bulgaria
Пак съм аз.Загледах се в 11епизод,но толкова се развълнувах,че спрях за малко,да размисля.Ако трябваше да си запазвам нещо,бих запазила всички сцени на Наре и Санджар от този епизод.Каква невероятна игра на Несли в сцените в клиниката в Швейцария!!!Заболя ме повече за Наре,отколкото в нощта,в която Санджар я изхвърли!Прекрасно пресъздадено страдание на героинята и,сякаш наистина преживява всичко!Радостта от това,че Акън не е баща на детето и.Тръпки да те побият като гледаш.Като пречупено цвете е,прекършено е всичко в нея,не само костите.Подсъзнателното забравяне на името на детето,както тя сама казва на Гедиз"Аз се отказах от нея".Дори при мисълта,че малкото вързопче е можело да бъде плод на насилието над нея,тя автоматично се е борела!Каква болка само!И веднага след името на Мелек в дневника като най-важното нещо,което трябва да запомни,какво следва?"Никога не прощавай на Санджар!"Писано и повтаряно множество пъти през годините.Защо толкова настоятелно повтаря тази фраза?Кого убеждава с нея?Според мен,себе си.Налага си го като задължение,каквото и да става...А как само се тревожи през цялото време къде е Санджар,защо го няма,какво се е случило......Колко пъти Гедиз се опита да и каже нещо друго,дори имах чувството,че беше готов да и намекне за чувствата си......а тя го прекъсва по средата на думата "Обади се на Санджар".И когато той я пита "На този Санджар,на когото няма да простиш ли?"нейният отговор ми звучи като предсказание за бъдещето "Не съм казала,че ще му простя,но не мога да спра да се притеснявам".Ами да,както не може да спре да го обича,въпреки всичко,случило се между тях.
Ами Санджар в Швейцария?!Освен,че в моите очи е убийствено красив в тази серия,толкова много ме вълнува....Е,с Отело малко са се престарали сценаристките.Дори и в най-затънтените кътчета на Турция със сигурност учат класическа литература и имена като Шекспир и Отело са познати много добре.Но пък как хубаво изигра ревността си от Отело Енгин/Санджар!!!Само заради това си струваше да преглътнем "грешката"за нуждите на сценария.Отело е черно желязо,Дездемона-бял памук.Жестоки са думите на Изабел "Защо,ти не си ли подтикнал Наре към смъртта заради червената лента?"Санджар осъзнава,че току-що се е сблъскал с истината.Да,отговорът е в сърцето му и той го знае.Просто отказва да приеме,че е причинил на своята скъпоценност най-голямата болка,не би могъл да живее с тази истина.Чрез историята на Отело Изабел му разказа всичко и той го разбра.Кой го интересува какво е станало с лошият човек в историята,Яго?Кой?
Къса ти се сърцето при думите на Санджар "Тоест отровата е влязла в желязото...Желязото нанесло рана на памука.Не отровата...Желязото да гледаме,казваш?!".....Не посмя пак да седне в стола на Наре.....Умен е,навърза нещата,разбра каквото търсеше,но го боли толкова много за всичко!!!Все пак изабела е купила "Отело" за Наре,за да разбере Санджар.А за него е важно това,че тя се е докосвала стотици пъти до страниците на книгата и е подчертавала със собствената си ръка пасажи в нея.А Яго/Акън винаги ще дебне и ще се крие страхливо в храстите.Той си е такъв-подмолен,долен,стратег в лошотията си....жалко,че не използва мозъка си за нищо хубаво,а за да руши,манипулира и подчинява...
Прекрасна е и сцената с гардероба между Наре и Мелек.Дори и две ризи на татко не могат да висят заедно с техните дрехи.Те биха били допълнително страдание и напомняне за мама,ама как да го обясни на малкото си момиченце...
Момичета,извинете,че се заплеснах.Исках само да споделя,че от всичките повторно изгледани епизоди досега,11 епизод е най-силен за мен.Свсеки следващ епизод го казвам,но сега на по-трезва глава определено го потвърждавам!Аи новата музика звучи много по-нежно.Харесвах и старата,но на моменти ми идваше в повече типичното за традиционалната им музика звучене.Новата сякаш гали слуха...

И понеже видях,че днес било Денят на майката в Турция,а нашето момче си има една прекрасно справила се със задачата си да отгледа такива синове майка,нищо че Марианка вече е сложила колаж,ще сложа и аз.От имане глава не боли.Да е жива и здрава и майката на Несли,нали ни е партн1орка,сигурно и тя празнува някъде със своята ....

# 513
  • Пловдив
Много интересно интервю, благодаря за превода ❤️.
За миг варианта Менекше и Санджар щастливи изплува в очите ми, но това е продиктувано от интервюто. Наистина с Енгин имат доста допирни точки и биха били интересна двойка /реална /🙈

# 514
# 515
Добро утро, момичета.
Нова седмица, нов късмет. Дано да е изпълнена с много приятни изненади.

Пожелавам ви хубав ден и бъдете здрави.

# 516

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!
Да пием по кафе и към задачите за днес!

# 517
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Както всеки ден чакаме новини, ще търсим новини.
Успешен понеделник.

# 518
Добро утро момичета.
Слънчев, усмихнат и успешен ден.
Бъдете здрави и се пазете.

Марианка, благодаря за интервюто с Тюлин. Доста симпатична млада дама(извън образа на Менекше). Надявам се да остане толкова земна и здраво стъпила на земята и когато я посипе звездният прах и усети силата на истинската известност.
И докато четох интервюто, открих доста допирни точки с нашето момче, пък нали из нетното пространство се носи новината, че са двойка. Но истина или лъжа - само те двамата знаят.
Важното е да знаеш откъде си тръгнал и да знаеш, че славата е преходно нещо. Днес си известен, утре вече са те забравили. Трябва да знаеш как да съхраниш себе си, но и да запазиш интереса към себе си.

И един Мустафа Булут в понеделник.

и Санджер Ефе.

Марта, а твоите мисли в положителна посока на Менекшето, аз хич не я виждам "бяла и добра". А даже и да стане такава, Санджера пак няма да се влюби в нея, просто защото много отдавна неговото сърце вече е дадено.
Даже и да мине към добрите, ако наистина му е извъртяла номер с бебето и то не е негово(в което аз твърдо вярвам), каквото и да прави, той пак ще я намрази, даже още повече.
Ама знае ли човек, то тези СЦ, дето са си седяли толкова време в къщи какво са измислили.
Добра или лоша Менекшето, всичко ще се стовари на главата на Санджер.

Спокоен ден на всички.

# 519
Здравейте,

Сладури.Hearts

Какво ли са измислили СЦ, за техните взаимоотношения.Thinking

Момичета, Hug

Приятен ден.

# 520
  • Пловдив

Хивда/Елван написа в сторито си:
Липсва ми екипът ми.

Еее, и на нас ни липсва.

https://www.youtube.com/watch?v=NEtZlDS5dPw&feature=youtu.be

Оригиналната музика към сериала ни от новия композитор Алп Йениер: "Ти си моят живот".
Пълната версия.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 14:13 от mariana51

# 521

Тъжна музика....

# 522

Здравейте момичета Two Hearts
Заради топлото време и отпадането на някои забрани - народът хукна навън като "отвързан" от въже.
Слушам за планирани почивки на море или разни други дестинации... Честно казано аз няма да мърдам наникъде.
Щях да ходя края на март и сега около 24 май - но ако въобще се реша отново, ще е догодина.
Отпаднаха ми доста неща, а и да си призная тази година кукувицата ме закука  една сутрин рано-рано на работа.

Нашите хора дали ще захванат да снимат края на май или пък ще използват лятото - всичко зависи от това как ще тръгне развитието на корона-вируса при тях. Все още дават големи цифри на заразени.
Този Ковид-мовид  обърка света...

Ками Two Hearts аз не мисля, че образът на Менекше ще завие към "бяла и добра" ако се базирам на моята си логика, ама каква е мисълта на СЦ също не мога да схвана.
Опитвам се да намеря някаква нишка по която да гадая кое, как и защо...
Даваш ми една утешителна надежда относно детето. Добре да приемем, че не е на Санджар - кога и кой я забремени тогава?
Ако е на Санджар - съвпада по време, но не се връзва с нейното абсолютно незнание, че е бременна и изпускането на този златен шанс да остане завинаги в конака с раждането на наследни.
А всъщност тя не знае, че Санджар е дал името си на Мелек и тя е Ефеоглу.
Като взема да пиша и да си задавам въпроси, да търся отговори... и времето ми за кафе свършва.
Я, да сложа и за вас, че да пием заедно.

Скрит текст:

# 523
  • Пловдив

https://vk.com/miladizi?w=wall-76093790_251454

Момичета, ето линк с превод на руски от вчерашната онлайн връзка на живо в инстаграм с Джемре Йоктем/Зехра.

# 524

https://vk.com/miladizi?w=wall-76093790_251454

Момичета, ето линк с превод на руски от вчерашната онлайн връзка на живо в инстаграм с Джемре Йоктем/Зехра.

Симпатяга ми е Джемре/Зехра. Но каквито лежерни въпросчета -  такива и отговорите... Още повече, че беше супер кратичко.

И тя имаше твърде малко екранно време досега в сериала.Обаче най-много ѝ се отдаваше да се гуши в по-големия си брат...

Зная, че си искаме Енгин да е нон-стоп, но така някои от персонажите въобще ги няма.
Сега ще групират повече хора в конака и така ще завъртят и семейството на Менекше, както и Локи. Дано актьорът си изкара поживо-поздраво карантината и да може да влезе отново в екипа.
Видяхме, че при нас умираха хора с по две отрицателни проби след оздравяване.
Да не вземат да го елиминират от историята набързо-набързо...

Общи условия

Активация на акаунт