Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 670
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Не забравяй, че тепърва ще идва коронавируса Joy

П.С. Ненева си е супер, един психо-злодей е чудесен вариант  Joy

# 106
Rolling Eyes  Момичета и момче , наистина ли дадоха тази тъпня !?!
Имам чувството ,че днешния епизод е някаква сбирка от фалове , които първоначално са извадени , но за съжаление  май толкова си могат .
Утре пак  ще има доста с децата ...   Ще започна да гледам само след като съм прочела поне 2-3 добри отзива в темата .

# 107
  • София
С короната може да вкарат малко динамика, освен ако не се отплеснат да се вайкат Joy Стигнаха до там да ми липсва Гринчито в психарския му период Stuck Out Tongue Winking Eye

# 108
Не видях нищо особено в успокоението на Светльо към Юлия, или това беше само прелюдия. Аз, все така, държа да я заведе на гей бар, да се нагледа на хубави мъже, и да забрави Пената. 😁

# 109
Тя забрави Пеньо ама Пеньо дали ще я забрави? Жалко за Кунчето, симпатична женичка е.

# 110
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА
            Откраднат живот - С09Е27
Епизод: 27

за компютри

за мобилни_____

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 111
Тя забрави Пеньо ама Пеньо дали ще я забрави? Жалко за Кунчето, симпатична женичка е.
В промото нещо му се обляга на рамото.
Дали Юлия, от огромна благодарност към Наков, ще скрие за миналото му. Дали ще се разкрие въобще, наклеветен ли е бил😏

# 112
  • София
За девет сезона не се научиха, че в историите трябва да има баланс. Идеята за болното момиче, самотната майка и т.н не е никак лоша, но вече 10 епизода го разтягат този локум, нищо съществено не се случва и става ужасно досадно.
Пенев и Юлия - нова връзка, би трябвало да ни разбият от  някакви емоции - ревност ли ще е, любов ли ще е, интриги ли ще са. А те - нищо. Започнаха, дадоха една сцена и край, отрязаха ги като с нож.
Марио си направи тест, излязоха резултатите и тук забиха в ъгъла, забравиха за тази история вече май три епизода.
Захариев и Наков - говорят ли си, не си ли...
И вместо сценаристите да хващат вълната на историите, те им убиват инерцията и става една протяжна досада. А всичко щеше да е много по-поносимо, ако даваха от всичко по малко, а не 1/4 епизод монолог на Ненева или половин епизод как Христо спи на дивана.

# 113
Забрави "мъдростта" и любовта на децата. Joy

# 114
  • София
Ахаха, дааа, как можах да забравя 😂😂 Десетгодишните влюбени - що за глупост. Децата на тази възраст се делят и момичета не играят с момчета и обратното, като им кажеш думата любов и те правят гримаси и Бляк.
Христина да се насочи към другите двойки, а да остави децата да играят, а не да се влюбват.

# 115
И постоянното пиене на чай на Ненева и Нора, като две пенсионерки Joy

# 116
Аз мисля, че Наумчо нещо може да е поискал да му намалят любовните сцени. Нали вече и тати стана. За щастие нe го виждам да се съблича и да показва "хубавото" си тяло. Joy
И така се налага да търсят друга компания на Нора.

# 117
  • София
Лошото е, че когато напипат някоя интересна по-дълбоко смислена  тема, те така я разводнят, че се губи ефекта Disappointed Relieved

# 118
  • у нас
Знам, че не е тук мястото, но да питам. Много моля, някоя мама знае ли какви са слънчевите очила на PR-ката? Откакто ги видях само за тях мисля😩

Филмът, иначе нещо ми доскучава напоследък. Разочаровах се от Христо. За мен това е най-слабият сезон (до тук)

# 119
Тази вечер ще сънувам кошмари "ни-на не-не-ва..." Няма ли кой да спре този филм?! 😨

Общи условия

Активация на акаунт