Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 683
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Оня неврохирурга щипна към САЩ заедно с щерка си Grinning
На мен ми липсва аз го харесвах.

Марио и Зорница втасват, нямам друго обяснение Joy

# 166
Истината е, че всичко е бизнес и рейтинг. Всеки сезон се сменят актьорите и се пишат някакви измислени сценарии да върви там рейтинга. Колко реално изглежда не им пука, нали е сериал? Пепе беше в "Америка" с майка си, после пък се разболя (май имаше рак, да, детето), после пък майката умря, сега пък той взе, че се влюби. Че неговия живот е по-интересен от този на баща му. Карамазов един сезон въртя парцала, после флиртчета с Кая, а този сезон се лепна за флегмата с "болното дете". Егати сценария. Страшна работа. Кат наш'та сапунка няма никъде. Бие Дързост и Красота по измишльотини, само да не продължи колкото него. Joy

# 167
  • Разпиляна във въображението
Ааа, да не обиждаме "Дързост и красота".

# 168
Тая тъпа Мира😤

# 169
Мира е един от най- измислените образи, с най- слаба актьорска игра. Няма ли да си ходи вече????

# 170
Аз в началото я харесах Мира, но откакто я забиха с Петмезов ме дразни.
То и с Тасев пак ме дразнеше, но повече ѝ симпатизирах.

# 171
Оня неврохирурга щипна към САЩ заедно с щерка си Grinning
На мен ми липсва аз го харесвах.

Марио и Зорница втасват, нямам друго обяснение Joy
И на мен ми липсва този голям пън. Харесвах го от самото началото, точно защото е пън. Grinning
Втасват Grinning те да не са козунаци да втасват? Joy

# 172
Шокираща новина изкарва Мирослава извън кожата ѝ в „Откраднат живот: Системата”
23 април 2020 11:41
Шокираща новина изкарва Мирослава извън кожата ѝ в „Откраднат живот: Системата”

Д-р Врабчев е принуден да сложи успокоителни на Мирослава след като тя изпада в истерия на срещата между Борис, Методиев и Наков. Причината затова е шокираща новината, която счетоводителката е научила малко преди това. Каква е тя и ще се съвземе ли бързо Мира?

Доцент Захариев ще посъветва д-р Наков да се разкрие пред колегите си в болницата и да спре да се притеснява за сексуалната си ориентация, защото тя не го определя. Ще събере ли смелост офталмологът да признае всичко на колегите си? – Не пропускайте да видите в „Откраднат живот: Системата“, тази вечер, 20 часа, само по NOVA!

Дано събере смелост, и да го направи, преди оная откачалка да се е изповядала пред Врабчев.

Послеслов:
Скрит текст:
Защо не избраха Владо да е половинка на Свежен!? Защо!? ОГРОМЕН ПРОПУСК!

# 173
  • София
Хъмбълче, още нищо не е загубено Wink

# 174
  • София
Не останаха мъже за жените в тази болница, вие всички ги направихре гейове. Хайде няма нужда. Наков и Петмезов са достатъчни. Да си се взимат двамата и да оставят останалите мъже на жените Simple Smile

Хмм, на мен ли ми се струва или една по една водят историите към завършек???? Сега и Наков и Петмезов ще се разкрият. Май подготвят почвата за короната.

# 175
Никак не ми се гледа за коронавируса..

# 176
Аз май ще приключа  с този сезон . Може да  отворя  някой от следващите епизоди  само ако  се мернат Марио и Зорница .

# 177
Аз явно нещо съм пропуснала, сигурно ли е, че ще включват сюжет с вируса?

# 178
  • Бургас
Да. Първо Евтим вчера още го каза. Днес Гергана Стоянова в,, На кафе,, също каза, че са променили сценария и са включили коронавируса.

# 179
Да, казаха го из разни интервюта. Чудили са се известно време дали да го направят, но в крайна сметка е включен, пренаписан е сценария. Марта Вачкова каза, че са свити любовните истории (предполагам, че и заради необходимостта да спазват дистанция), за сметка на това е влязъл сюжета с корона вируса и даде за пример, че сестра Жекова ще има колебания дали да ходи на работа, защото се притеснява, защото има малко дете за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт