Нещо смешно, което децата казаха - 12 тема

• 78 569
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Моето дете на " Семейни войни" казва " Има го" Wink

# 301
Щерката се обесила на врата ми, стиска здраво и процежда през зъби:
Никога няма да те пусна никъде, мамо! Само на работа!
😳

# 302
Щерката се обесила на врата ми, стиска здраво и процежда през зъби:
Никога няма да те пусна никъде, мамо! Само на работа!
😳
Ти пак добре, моя син мрънка да идва с мен на работа с любимото му "накъде без мен" 😒😒😒 Иска да стане палентолог (тъй ли се пише 🙈} и щял да ме взме с него двамата да обикаляме света 😂 На въпроса "а тати и сестра ти" -"мии не мога всички да взема" 😂😂😂

# 303
  • София
Моят като беше малък около 3 г. ако усетеше, че няма да ме има (някъде имам да отида) питаше
- а, кой ще ми се грижи?

# 304
Синковеца ми е сърдит защото не съм купила все още мастило за принтера и не мога да му вадя задачи. Сестра му пише всеки ден домашни, иска и той. Каза че докато не купя няма да ми говори 😂 И така викам го да ляга, отговор - Докато не ми направиш Хаусауфгабен (домашни) няма да ти шпрехам (побългарено, говоря) 😂😂😂😂

# 305
Синът ми, като му обувам ботушите, и му викам "Натисни малко крака". Вчера го обува директората на яслата и той й казал:"Госпожа, натисни малко".

# 306
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вечеряме снощи, дребен се опитва да ми пробута нещо, аз не искам, той "Защо не искаш, да не отровно, да не toxic"?" Grinning

# 307
  • София
Готвя, а дребен ми се бута в краката с листче и химикалка да му рисувам слънце. Казах му, че ще го направя след пет минути, а той възмутен ми отговори ''аз искам веднага, ти разбираш ли се от дума? ''

# 308
Баща му му обяснява какво е старт-ъп компания(то е на 5 г., И това е стартираща компания).
А мойто вика -да, да, разбрах. Това е някой който е стар и тъп за компания
🌞😀🌞😀🌞😀🌞😀🌞

# 309
  • София
Синът ми като проговаряше дълго имаше негови думички, които си ги знаех, бях му преводач.
Веднъж обаче както се разхождахме по тротоара каза, че иска анеф. Анеф, анеф-100 пъти го повторих, той казва, неееее...А-Н-Е-Ф.
Нова дума беше за мен. Лелеее...какво ли не изброих, не се сещах какво ми говори и той все по сърдит ставаше, накрая попитах дали го имаме вкъщи?  И той се успокои, че ще ми го покаже като се приберем. Оказа се- жираф.
Голям смях падна. Този път осъзна, че анеф не е жираф и трябва да го казва  по друг начин за да се разбере. Обикновено аз казвам правилното, той си казва убедено неговата версия с пълното съзнание че го казва правилно.

# 310
Да ви кажа и за другия ми образ.
Мамо, аз много обичам да се развивам.

И аз горда, щастлива...че моето детенце има желание да учи и да напредва. Почнах да говоря развълнувано и щастливо колко е добре човек да учи, да знае и да бъде успешен.
Тъй...гледа ме детето като голям камък. И по едно време вика - аз обичам да се развивам нощем като спя, и да си спя отвит!

🌞😀🌞😀🌞😀🌞😀🌞

# 311
  • София
Работя от вкъщи, синът ми (на 2 и 8 месеца) не ходи на ясла. Вече сме свикнали горе-долу със ситуацията. На галено му казваме Амко. Вчера в обедната ми почивка сяда на лаптопа ми, взима слушалките и си ги слага, поглежда ме сериозно и с пръст на устните ми казва “Мама, тихо! Амко боти( работи)!”
Работната среща се състоеше от следното - Ало, да!
- Нито ( нищо), Амко каа коело и а те ву! ( атв) Айде тао!

# 312
Моята на 2 и 7 м. не излиза без "Мама сложи пърхун." И след определен брой ползвания стават МОЯТ Flushed

# 313
Моята на 2 и 7 м. не излиза без "Мама сложи пърхун." И след определен брой ползвания стават МОЯТ Flushed
Нашата мома,на същата възраст, иска Пифюмче. Първо е на мама,после общ и накрая е нейният.

# 314
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моя син, като види баща си да се маже с лосион след бръснене или да си слага парфюм се реди, да го мацне и него, искал да "мирише на мъж"!

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 20:50 от Sunshine-rainbow-lollipop

Общи условия

Активация на акаунт