Нещо смешно, което децата казаха - 12 тема

• 78 605
  • 735
  •   3
Отговори
# 555
Купих на дъщеря ми, която е на 4.5 г., играчка и книжка. Когато се прибрахме и казвам, че парите ми са свършили, заради нейните покупки, а тя ми отговаря - " Всички пари ли свършиха, защо не плати с карта?"

Моят син ме пращаше в банката да си взема пари.

# 556
Купих на дъщеря ми, която е на 4.5 г., играчка и книжка. Когато се прибрахме и казвам, че парите ми са свършили, заради нейните покупки, а тя ми отговаря - " Всички пари ли свършиха, защо не плати с карта?"

Моят син ме пращаше в банката да си взема пари.
А моят на банкомата 😄

# 557
  • София
Моят ме праща на работа. Или иска от баща си 🤣

# 558
А ние днес влизаме в кварталното магазинче и моят(4г) граби сладки неща на поразия, каквото види. Аз казвам, че имам пари само за едно нещо, а той: Аз ще ги платя - и отива на касата, пред 2 човека опашка, стоварва си нещата пред продавача и пита- може ли да платя ето тези, но без пари Simple Smile

# 559
Малкият взел на баща си слушалките за телефона, наврял си ги в ушите и вика:аз съм доктор! С едната и ме преслушва. Викам му, мамче, за доктор трябва много да учиш. Да, като оздравея и ще стана доктор!
Облича си сам тениската, казвам му браво, а той:даа, много съм умен!

# 560
Знаете ли вчера кооолко бисери събрах Wink)
1. 5,5г - говорим , че ще ходим да ядем шаран. Оня чул, недочул, но вика: Ааа, аз ШАРЕНА риба не искам да ям.
2, Поръчахме си едни раци, и ни ги донесоха горещи. Един от нас се опари като искаше да си вземе един рак, и изпища "ааааа". Този, същият дребен - стреснат, обаче много сериозен, попита - "Какво стана, ОЩИПА  ли те? "
3. И вече едвам се крепим, когато другият батко пита: Тате, какво е "Ем Би Пи"? Хааа?   Ами такова - пише на табелата" "Паркирането е позволено само за служители на Ем Би Пи".

Познахте ли какво е Ем Би Пи Wink)

# 561
# 562
МВР (Министерство на вътрешните работи)?

# 563
  • Пловдив
Мойта пък почти обратно на ем-би-пи - веднъж пазарувах от един магазин в Пазарджик, "Кам маркет". На торбичката от него пише с големи букви "КАМ". Дъщерята: "На торбата пише "ела" на английски".

# 564
Ами, всъщност, като го питах как така си е решил половината табела да я прочете на български, а другата половина на английски - отговорът беше: Ами те и другите табели са така! Например, знак STOP нали е на английски?

И затова открих след от логика Wink

# 565
"Ела" на английски е come.

# 566
  • София
JoyJoy
Как какво - кажи как е ела на английски Joy

Едит: Постът преди моя е изтрит и увиснах така.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 13:49 от miamim

# 567
  • Варна
"Ела" на английски е come.

Кажи, че го произнасяш "коме" и ще си за една подобна тема, ама за смешки от възрастни. Grinning

# 568
Синковеца:
Мамо, отидем магазинката купим бизалки. 😁

# 569
Малкия снощи сяда до мен и ми хваща ръката:
- Мамо, аз като порасна ще се омъжа за теб.
- За мен ли? Защо за мен?
- Защото те харесвам. Аз съм си избрал теб за майката.
- Аз вече съм омъжена, за татко ти, мамо.
- Аз за друга майка ли ще се омъжа?
- Ами да, ти ще си избереш друга майка за твоите  деца.
- И как, къде се избират тези майки?
- Ъ... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт