Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са общите теми, обсъждани в многото публикации?
Какви съвети се дават за тестовете за бременност?
Какви са темите, свързани с медицинските прегледи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са общите теми, обсъждани в многото публикации?
-
Какви съвети се дават за тестовете за бременност?
Участниците споделят съвети относно провеждането на тестове за бременност, като подчертават важността на правилното време за тестване, използването на урина от първа сутрешна еякулация и предупреждават за фалшиви положителни резултати при ранно тестване. Освен това се обсъжда значението на правилното използване на тестовете и се предоставят съвети за избор на подходящия момент за тестване.
-
Какви са темите, свързани с медицинските прегледи?
-
Какви са темите, свързани с планирането на семейство?
-
Какви са впечатленията от хотелския комплекс Янтра?
!

...и за тебе стискам
!
Дано не е от компютъра. Да не те навивам излишно, ама аз като забременях и нямах никакви, ама никакви признаци в началото освен виене на свят. Стискам ти палци, мила!!!

При мъжо - същото. На не знам кой ден едно момиче от съседен форум ми каза да си сваря чай от смокиново дърво. И това свърши работа 

Волейболът ми е любим спорт и следя всички изяви на националния отбор. Виж футбола не го долюбвам, но подозирам че е защото ревнувам мъжа си че му обръща толкова много внимание
Иначе бебчо ме посритва от време на време.