Плискат се морски вълнички - време е за две чертички! 14.08 - 20.08.

• 12 447
  • 323
  •   1
Отговори
# 45
  • ГОре на черешата...
Ооооооо,Леичка,добре дошла Hug!
Въпреки всичко се надявам,че сте си починали добре!Хареса ли ти Балчик?И пусни,моля те, малко снимки,щото големият специалист /разбирай моя милост  Embarassed / не успя...леле,само аз ли съм толкова зле с новите технологии? Tired

jjj,стискам,силно стискам палци и утре по тъмно ще се оцъкля пред компютъра,да знаеш... Shocked Joy

На мен нещо ми е се вие свят, но мисля че е от компютъра, защото като погледам настрани и ми минава....  [/color] Thinking

Аха,и на мене ми минава,особено като ти погледна графиката hahaha...и за тебе стискам Praynig!

# 46
  • Чехия
JJJ стискам колкото мога за утре ....... Hug
Какво стана с Мегита ?  Rolling Eyes

# 47
  • София/Варна
Жабче, аз в другата седмична темичка ти се обадих за волейболния мач - и мен ме държи от вчера още еуфорията. А това да си в самата зала, в публиката е невероятно преживяване. Докато живеех във Варна не съм пропускала мач Simple Smile

# 48
Леичка, добре дошла!  Hug Това с растройството ми е адски познато, мен почти винаги ме хваща на морето  Rolling Eyes Embarassed Все пак се надявам, че сте си изкарали добре  Hug
Елфче, хич не ги разбирам аз тия графики, ама виенето на свят е хубаво призначе  Flutter Дано не е от компютъра. Да не те навивам излишно, ама аз като забременях и нямах никакви, ама никакви признаци в началото освен виене на свят. Стискам ти палци, мила!!!  Praynig Кога каза, че ще се тестваш?
jjj, щом Дарето ти казва, че е почти сигурна, че си бременна няма кво да се чудиш.  Mr. Green Тя засича бременностите като тест за бременност! bowuu Laughing Стискам палци и за теб! Peace
Жабче, "българи, юнаци!!!". Ама страшни са наще! Party Peace

# 49
  • София
jjj, силно ти стискам палци, да знаеш!
А за Имодиума - друг път от едно хапче ме пресича, а сега - нагълтах 3 и нищо Naughty При мъжо  - същото. На не знам кой ден едно момиче от съседен форум ми каза да си сваря чай от смокиново дърво. И това свърши работа Grinning
Страчи, хайде да минават тия твои болежки, бе кака! Не излезе ли от тая черна дупка....Пий течен аналгин и едно погалване имаш от мен по къдравата главица Wink
Ох, от работа нямам време да вляза в сайта да си кача там снимките. Имам да пиша анекс, а дори и не съм го измислила... newsm78
Вени, а ти как си?

# 50
jjj  и аз ти стискам силно палци мила, моля се за теб и другите момичета нечакащи да ни зарадвате с две чертички, успех ви желая Hug

Магита, къде се губиш защо не пишеш. Хайде мила искам добри новинки Praynig Praynig Hug

Леа добре дошла Hug

Светле, радвам се че така са се развили нещата (е щях да се радвам повече ако имаше бременност
, но спрямо обстоятелствата по-добре, че така е станало)  Hug

# 51
Вени, дай Боже към събота....

Момичета, пращам ви много бебшки дъжд и дано тази седмица ни донесе много хубави новини.

# 52
  • София
Надвих мързела и пускам снимки /много са, но ме мързеше за другите.../ http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7584&AlbumId=63553

# 53
Здравейте, момичета!  Grinning

Връщам се на бебешкия фронт! Много прегръдки и усмивки и от мен  Hug

# 54
  • Варна
Надвих мързела и пускам снимки /много са, но ме мързеше за другите.../ http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7584&AlbumId=63553
Леа, добре дошла! Много хубави снимки са станали! Живо ме интересува дали ви хареса хотелът, защото съм му хвърлила око за кратки уикенди за двама  Flutter Сподели впечатления моля те!

# 55
  • София
Много ми хареса хотела! Условията са прекрасни, има два басейна, градинка  с цветни алеи, два ресторанта, тенис корт, игрище за плажен волейбол, билярд, тенис на маса. Много е идилично. Могат да се вземат колела и рикши под наем. Иначе в селото е голяма скука. Има 3 магазина за хранителни стоки и едно заведение. Но хотелският комплекс Яница е нов, добре поддържан и с много цветя. Храната е вкусна. Ако имаш още въпроси, пиши ми на лични.

# 56
  • Някъде там...
Хи хи Кайрен и аз ти се обадих в другата темичка  Laughing Като играеха в София и аз не пропусках мач, даже като ученичка съм идвала на гости на приятели в София само и само за да ида на мач  Crazy Волейболът ми е любим спорт и следя всички изяви на националния отбор. Виж футбола не го долюбвам, но подозирам че е защото ревнувам мъжа си че му обръща толкова много внимание  Embarassed
Дано успеем да се класираме на финалите! И ужасно ме е яд на БНТ че излъчва само домакинските мачове  #2gunfire

# 57
Леа, страхотни снимки. Много е красиво. Ама и вие сте супер фотографи  Flutter
А иначе ме питаш как съм - добре. Чакам си с нетърпение следващата консултация да се видим с бебо. Струва ми се много далече (24.08.)  Sad Иначе бебчо ме посритва от време на време. Rolling Eyes Laughing
Хубава вечер на всички!   bouquet

# 58
Добре дошла на ЛЕЯ !!!!
Прекрасни снимки .

# 59
Леа, страхотни снимки. И страхотен бански. Simple Smile Искам и аз такъв. Спешно имам нужда от нов бански, но се чудя има ли смисъл да си купувам... балконите са огромни в момента! Wink И прекрасните градини в Балчик! Simple Smile
И аз ще ходя на почивка, но към средата на септември! Simple Smile Тогава е безопасно вече. Simple Smile
На мен покупките днес ми се разминаха, че много горещо вън и ме достраша да се мотая по магазините! Ще почакам по-добри времена ...

Общи условия

Активация на акаунт