На море в Турция - тема 67

• 63 663
  • 799
  •   1
Отговори
# 690
Добре де, ако другото лято всичко е наред и няма коронавирус, защо хотелите ще вдигат цените???

# 691
Sueno hotels е първи със корона сертификат за лято 2020

# 692
  • Русе
Чак сега успявам да вляза днес в темата. Още тази сутрин, пътувайки към работа видях публикация на ТА, с която последно ходих до Одрин. Та, канеха на двудневна екскурзия до Одрин на 20 и 21.06. Доколкото знам собствениците са турци и явно имат вътрешна информация . Още на 21.05. бяха писали, че скоро тръгват до Одрин.
Не знам каква  имат вътрешна информация , но Халим си показа билета и 1 човек/седалка не е отменено.На всичко отгоре от 8 юни Англия въвежда 14 дневна карантина което значи - няма туризъм.Руски и германски също няма. Как ще я подкарат само с вътрешен и съвсееееем рехав чужденец не вдявам ?
И аз не знам, ама ето тяхна оферта в Грабо, само, че за еднодневна екскурзия. За през седалка не пише никъде. Пък и не знам какъв ще им е келепира ако са през седалка да возят от Русе до Одрин и обратно за 30 лв на човек.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 00:51 от viki_1974

# 693
  • Някъде в Европа...
. viki_1974  , и аз последните пъти ходих с тях 😉..Интересно наистина....Запознах се и с шефа, който последните 2 пъти беше в автобуса..Хм. ..дали ще осъществят пътуването?!

# 694
  • София
Халим, не знам дали тази информация ме радва или не.... Нали знаеш, че имам резервация за Суено за септември. Засега не съм се отказала, мъж ми не дава и дума да се издума за отказване😊

# 695
Да споделя една случка от уикенда, реших да отида на спа и минерални басейни за 1 ден на родното море и беше страшно комично. Накараха ни да слагаме маски между влизанията в басейните и между ползването на отделни съоражения (хамам, сауна и т.н.) и една леля вървеше след нас да ни се кара, когато бяхме без чехли от единия басейн до другия. Имаше и други мерки, които ми се сториха по-скоро смешни, защото после басейните се бяха напълнили на макс с хора, които бяха доста близо един до друг. Но ако излезеш от басейна и си без маска лелята идва да ти се кара Grinning По бански и с маски, топ гледка.

# 696
  • Русе
. viki_1974  , и аз последните пъти ходих с тях 😉..Интересно наистина....Запознах се и с шефа, който последните 2 пъти беше в автобуса..Хм. ..дали ще осъществят пътуването?!
Не знам. Ако не отидем от 05.07 на почивка, може да им звънна да ги питам дали има места за еднодневната до Одрин на 04.07.

# 697
Турция отваря границите с България и Гърция днес. Карантината остава засега.

# 698
  • София

От къде е тази информация? Границата е затворена от Турция и може да се преминава само с разрешение от Турските власти и на изход и на вход в Турция. Изключения само за граждани, които пътуват за лечение. Но, все пак може нещо да съм изпуснала...

# 699
  • Варна
Току що звъних във всички офиси на Нишикли и Метро - пълно мъртвило Sad
Все пак успях да говоря с един от шефовете на Метро.До 15 юни със сигурност има карантина и те съответно не пътуват.Ако отпадне от 16 тръгват .  Simple Smile  Ако не юли  Sad  Засега остава и турското изискване 1 човек на 1 седалка, съответно капацитета е 22 пътника и съответно 1 билет ще е на цената на 2 както е и при Халим .

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 10:46 от peterky2002

# 700

От къде е тази информация?

Сутринта го прочетох в dir, сега не намирам информацията. Явно е било невярно.
Ние взехме ваучер, въпреки че Емералд продължават да твърдят, че ще се пътува на 17.06 с автобус.

# 701
  • Русе
И аз го прочетох това за границите преди 2 часа, някъде из фейсбук.

# 702
  • ВАРНА
Караджъ Турс 1 юни 2020:  
Информираме ви че възстановяваме екскурзията от София/Пловдив/Хасково до Истанбул от 1 юли!  

Почивки в Кушадасъ - Айвалък от 3 юли потвърдена!  

Пътувания с цел туризъм в Турция за български граждани след 30 юни без карантина при продължителност до седем дни.
Без никаква карантина  за транспортни  работници или лекари.

# 703
  • Русе
Как ги измислиха тези 7 дни нашите управляващи - не знам. Да речем, както моята резервация е за периода 05-12.07. ще вляза в Турция на 04.07. Когато се прибираме, в България ще сме на 13.07. Ее? Колко дена станаха? Ами има много хора, дето си делят пътя на две с междинна нощувка. Това да не е да щракнеш с пръсти и да се телепортираш.

# 704
  • Пловдив
Не мога да разбера защо се вързвате на тая или оная агенция какво пишат?Има си официални институции и качват там къде може да се пътува и къде има карантина.Всичко останало е желание за привличане вниманието на клиентите.
На мен ми е интересно какво се случи с Роже.Дали успя сам да си организира почивката?И да не е някъде сега по Анталийското море?

Общи условия

Активация на акаунт