Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 206
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Deutschland
Благодаря ти!🌷 По описание е много мой и ще го тествам или направо  поръчам . Обожавам  лавандула, но доста трудно ми харесва нещо.

# 616
Аз много харесвам Mancera Jardin Exlclusif, имам го от съвсем скоро, наистина е доста закачлив, но тактично сладък. Много харесвам сандалово дърво. Всъщност за два часа все едно бях с няколко различни парфюма- усеща се и жасминът, и мускусът, и виолетката, и плодовете, особено прасковите и крушата, карамелът, всичко е последователно и нежно, но като цяло със силно присъствие.
Плодовете повече се усещат от цветята, което ми допада много. Но не познавам Erba Pura Sospiro, нито Kirke, с които е оприличаван, така че не мога да споделя нищо за това.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 17:28 от Rosita

# 617
Момичета, колебая се между Guerlain Le Petite Robe noir и Boss Ma vie. Кой от двата е по-добър за това време и кой бихте предпочели вие?
Като познавам само Boss-а, в Guerlain-а ме притесняват единствено черешите, иначе мисля, че е мисля, че би бил по-мой аромат (като гледам по пирамида)

# 618
Мнение за Нарцизо For Her Pure Musk?
Момичета някоя да го е ползвала и да сподели опита Simple Smile ?

# 619
Lily11, горе в ляво има  изобразена лупа, това е опция "търсене", доста се писа в последните няколко теми за този парфюм.

# 620
Преди десетина дни подпитвах тук за Morning Muscs Alexandre J , мисля Densi даде едно окуражително мнение и след още малко ръчкане и проучване, вече е при мен! Определено печели палмата за най-кичозна опаковка, до която съм се добирала. То злато, то пръстени, орнаменти, 2 кутии, златни лога, страшна работа! 😂😂😂 Ама пък смятам, че животът е по-весел с доза жизнерадостен кич понякога.
Чудесен летен аромат, звънлив и "светъл". Пак портокали и мандаринки (напоследък така се получава, че повечето ми нови парфюми все имат от тях!? ), пудрена роза, малко жасмин и доста пачули. Има нещо от пачулито, или комбинацията роза/пачули/цитрус, което силно ми напомня Coco Mademoiselle, но мадмоазела, която си е хванала сламената шапка и е отишла на  безгрижна средиземноморска ваканция, като даже не си е взела перлите!
Доволна съм, с две думи! ☺️
(по-чувствителните да пропуснат снимките, постарах се да предам кича на опаковката подобаващо😂)

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 19:24 от tuali

# 621
  • София
Densi, така както го описваш този Ristretto Cafe Montale, оставам с впечатление, че името е мнооого точно избрано. Кафето е "късо" и трае кратко 😀
Точно така. Дават го двойна доза и се усеща много силно.
Денси, това Ристрето съм набелязала за придобиване още след като придобих Интенз Кафето от Елинор.
Не ми пречи аналогията. Напротив. Преследвам точно това.
Къде го има?

Парфюм за деня Нарцисо Родригез Фльор Муск. Колко добре го описа някой преди това в темата: ухае на луксозен сапун и това е! Много чисто и много трайно ухание! Simple Smile

# 622
  • София
Днес си направих парфюмна вакханалия, като тествах много Мансери и Монтали.
Пробвах и купих Sensual Instinct Montale. Като го разнося и опозная хубаво ще пиша, защото е разнолик аромат. Има от Бакара в началото, но има и шоколадова роза и гурме нюанси, и землисти нюанси.
Ще очаквам с нетърпение мнението. Къде го пробва?

А познаваш ли (или някой друг) orchid powder?  Не намерих почти нищо с търсачката.

# 623
  • София
Аз много харесвам Mancera Jardin Exlclusif, имам го от съвсем скоро, наистина е доста закачлив, но тактично сладък. Много харесвам сандалово дърво. Всъщност за два часа все едно бях с няколко различни парфюма- усеща се и жасминът, и мускусът, и виолетката, и плодовете, особено прасковите и крушата, карамелът, всичко е последователно и нежно, но като цяло със силно присъствие.
Плодовете повече се усещат от цветята, което ми допада много. Но не познавам Erba Pura Sospiro, нито Kirke, с които е оприличаван, така че не мога да споделя нищо за това.
Много ти благодаря за споделените впечатления Gift Heart
Очаквах да ти хареса и това не бяха случайни надежди - наистина парфюма е точно такъв какъвто го описваш.

Няма да изпадам в излишни дълги обяснения и чаршафи, но Erba Pura Sospiro до всички други спрягани, за мен е като да пуснеш една и съща песен, само че на макс волуме, а в добавка, уредбата е и с издухани гъгнещи колони.

# 624
tuali, честит Morning Muscs Alexandre J. Много е хубав и свеж наистина, точно ваканционен.

Ристрето го има в MG и онлайн, но е скъп. Монталът, който пробвах е на едно момиче.

А познаваш ли (или някой друг) orchid powder?  Не намерих почти нищо с търсачката.
Не, но ме интригува и ще намеря къде да го пробвам.

# 625
Споменахте морето заради плавея и се включвам. Бурно е през последните дни. И парфюмът за деня, от моите, които оставят  цветисти следи.
За мен миризма на плавей е Beach Hut Woman. Нямам топла връзка с Амуаж и ще пиша, само защото парфюмът е един от най добрите сред съвременните Амуажи. Миризма на дървена къща на плажа в късния следобед на юли, 36 градуса. Като продължение на дървесната нишка, бризът разнася миризмата на море, тихият плясък на вълните достига до вас с обещание за прохлада. Сякаш целият плаж е ваш.

# 626
  • София
Ralitsa, прекрасна снимка Flowers Four Leaf Clover

# 627
  • Бургас
Трябва и аз да си щракна парфюми край морето и ще ви пусна снимки, но няма да е сега.Blue HeartИ за мен Beach Hut Woman има мирис на плавей, да и е направен доста добре.

# 628
Здравейте, момичета!Съвсем от скоро ви чета и ме запалихте по парфюмите.Купих Шанел Алюр , Jimmy Choo Fever и La Vie Est Belle. Много ми харесват,трайни са ,но само аз си ги усещам,никакъв шлейф при мен.Бихте ли ми препоръчали шлейфов парфюм.

# 629
  • Бургас
Виж парфюми на Мансера и Монтал.Аз лично ти препоръчвам Муски Гардън на Мансера, страшно секси парфюм, размазващо- секси дори ЗА МЕН, Шанел Коко Мадмоазел Интенз и Интенз кафе на Монтал.Околните със сигурност ми ги усещат.Трябва да тестваш обаче да видиш дали ще са твои парфюми.Интересно как ЛВЕБ не ти е шлейфов, това е едно шлейфово чудовище при мен, можеш да видиш и Диор Пойзън гърл, Скандал на Готие, Елиън на Мюглер, както и Ейнджъл ако можеш да го понесеш.

Общи условия

Активация на акаунт