Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 227
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Прекрасна и любима тубероза, неспомената досега е Valentino Valentina Assoluto. Много елегантно направен парфюм. Идеален ми е за работа.
Sunshine  за мен е ваканционно настроена тубероза, и много шум за нищо. Добре че взех само отливка, едва изпръсках 10мл.
Любими туберози са ми Datura Noir ( ще подновя) и Мahora (все още кътам половин шише). Имам и Маdonna Truth or Dare, но само го душа от бутилката. Не ми се носи. И без това един от синовете ми го ползва за домашен парфюм. Голям шлейф вади по разходки в гората.

Искам да си взема една Лагуна на Ермес. Пробвах я само веднъж на кожа, после ходих с нос залепен за китката няколко часа, озадачих си клиентите ( но те си ме познават).
Липсва ми Сефора. Мръннн.

# 496
Здравейте,
От вас разбрах за Simply jil sander poudree, и привлечена от описанията съм готова за поръчка, обачеее виждам и Интенз версия, че има Simply jil sander poudree Intense
И сега не мога да реша кой да бъде, ако някой има впечатления и от двата, би ми било от помощ
П. С. Последните попълнения са ми
Jimmy choo fever
Rawaa
Fleur de orchidee Karl Lagerfeld
Всички на сляпо, и си ги харесвам.
Благодаря ❤️

# 497
Няма голяма разлика между двата, Интенз е малко по-плътен и сладък, но пудрена сладост, не е захарен. И се усеща какаото

# 498
Дами, няколко думи за Guerlain Mon Guerlain Eau De Parfum Bloom Of Rose, моля.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 10:13 от sibila777

# 499
А какво точно значи SODT, идеята схванах, но абревиатурата не мога да я вържа.
SOTD - scent of the day
Атти, благодаря!
За мен днес е ЛВЕБ Еклат ЕДТ. Много хубав, но не е УАУ, леко ми напомня на уханието на хубав крем или червило. Сладни ми, не ми е звънлив и свеж, какъвто очаквах. Напомня ми на нещо познато, но не хващам какво е.

# 500
Дами, няколко думи за GUERLAIN MON GUERLAIN EAU DE PARFUM BLOOM OF ROSE, моля.
Поръчах го на сляпо преди седмица-изобщо не ми хареса, в смисъл аз не харесвам изявена роза в парфюм , а този буквално мирише само на рози,рози и отново рози.
Като усетя изявена роза и го асоциирам с побеляла баба , но много елегантна, с червено червило и голяма капела/нещо като Елизабет винаги изниква в главата ми😊/Веднага го размених, няма нищо общо с останалите Мон-ове, които обожавам....
#alethea_ Гошето е прекрасен .....обожавам руси котки/така наричам рижките и бежевите/ ❤❤❤

# 501
Благодаря, а Florale доближава ли се до останалите Мон-ове?

# 502
Определено да-имат си общо ДНК-само последния дели от семейството 😁😁😁

# 503
И последният си е плътно в семейството, просто има много засилена роза. Базата обаче си е на Едп

# 504
За моя радост – не. Има повече лавандула и е перфектно смесена с ванилията, за да не е твърде остра, а ванилията твърде сладка.

# 505
Най -добре си е лична проба, видно е , че всички имаме различни възприятия.За мен лично топ-Мон-а е Интенз версията-започва с много мощна хладна лавандула, която след час омеква и мърка лекинко в синхрон с останалите съставки .

# 506
  • Бургас
И за мен Florale не се доближава до Мон едп.За EAU DE PARFUM BLOOM OF ROSE пък да не говорим той си е съвсем различен парфюм и няма никакви допирателни с другите Мон.За мен не е от тяхното семейство въобще.Много слабо издание е BLOOM OF ROSE само него не купих.

# 507
Благодаря, дами, ще мисля. Търсех интензивната версия на Joy на Диор, не я намерих  и затова сега се чудя на какво да посегна за лятото......

# 508
  • Бургас
Замести Интензивната версия на Joy на Диор с първото издание ако искаш.Аз така направих, поръчах го почти без пари и си го очаквам.В момента цената му е добра.

# 509
Първото издание го имам, исках другия!!!! Благодаря все пак. А Florale дали става за лятото с тази ванилия?

Общи условия

Активация на акаунт