Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Събирам си плавеи от морето всяка година, дори си майсторя разни неща от тях.
Моята класация на откритите аромати с плавей е семпла.
Най - вълнуващ и живописен - Beach Hut.
Най - красив, спокоен и елегантен усещам Ириса на Ван Клииф. Много го харесвам!
Супер "cool" - Oud Minerale TF
Най - несполучлив - Walk the Sea Kerosene. На този поръчах проба и я чаках с голямо вълнение. Добре, че не взех цяла бутилка. Прилича на много разводнен Oud Minerale с добавена странна нотка на воднисто - краставичен люляк, има и съвсем лек намек за хлор.
Аз съм в постоянно търсене на аромати напомнящи  пусти морски плажове в различни сезони и имах големи надежди за него, но не ми допадна. Има оригиналност, не е чак неприятен, но предизвиква представа по - скоро за басейн, отколкото за дива природа.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 20:51 от silver pearl

# 541
Oud minerale и на мен ми напомня на плаж, но в студено време.  Сол ми е любима нотка, стига да не е пресладена композицията както в Kenzo World Power. Той ми е прекрасен и интресен на блотер, но сложа ли на себе си скача да ме у души. Много жалко.

# 542
Pe, много нежен, чист и женствен. Любим😍
Как може толкова време да не видя, че и ТФ има Муск,че и чист Laughing Аз се спуках да гледам сладки Монтали и какво ли не .... ,а те определено не са чисти Persevere

# 543
  • Deutschland
Нали 😀 дано да ти хареса. Всеки цент си заслужава. 😊

# 544
Нали 😀 дано да ти хареса. Всеки цент си заслужава. 😊
От години издирвам чист,сапунен муск.Каквото и да взема,все е сладко и задушливо за мен. Аз като цяло не обичам типично дамски аромати (сладки,ванилени,пудрени,плодови Stuck Out Tongue Closed Eyes ) Унисекс са ми най-комфортни.....когато писах за пръв път в тази тема имах само мъжки парфюми Bowtie

# 545
  • Deutschland
О, този не е сладък и задушлив- мисля, че е това, което търсиш, но винаги е хубаво да се тества.

# 546
Момичета, идвам със странно запитване. Има ли нещо, което силно наподобява на аромата на липов цвят? Satisfied

# 547
От години издирвам чист,сапунен муск.Каквото и да взема,все е сладко и задушливо за мен. Аз като цяло не обичам типично дамски аромати (сладки,ванилени,пудрени,плодови Stuck Out Tongue Closed Eyes ) Унисекс са ми най-комфортни.....когато писах за пръв път в тази тема имах само мъжки парфюми Bowtie
Tom Ford White Suede https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/White-Suede-6386.html – разносвам го от 2 дни. Все едно съм си метнала БЯЛ (да, точно бял) пран чаршаф отгоре. Никаква кожа, само чист сапун!

# 548
silver pearl, и на мен Ирисът на ВК ми е много любим! И да, неговото дърво е точно същото дърво. Другите, изброени от теб, не ги познавам.

Момичета, идвам със странно запитване. Има ли нещо, което силно наподобява на аромата на липов цвят? Satisfied
https://www.fragrantica.com/perfume/D-Orsay/Tilleul-477.html

# 549
  • Deutschland
Tom Ford White Suede https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/White-Suede-6386.html – разносвам го от 2 дни. Все едно съм си метнала БЯЛ (да, точно бял) пран чаршаф отгоре. Никаква кожа, само чист сапун!

Базила, толкова ли е зле при теб? Вярно, че е много лек и дискретен, но само сапун🤔
Аз си го чакам моя.

# 550
О, не, не е зле, нито е лек, просто е чисто бял сапунисан чаршаВ. Simple Smile Което за тази цена ама хич не ме устройва. Иначе ми харесва, но мога да постигна този аромат и с други "средства". Не ми се ще да мириша на пран чаршаВ. Очаквах повече велур – аз обожавам велур, не кожа, велур. Усещането е различно при допира и мириса на кожа и велур, но не би, не е моят велур. Simple Smile

# 551
При мен си има велур. Бял пран чаршаф не.

# 552
  • Deutschland
Жалко, при мен се развива по комплексно .

# 553
Базила ,прилича ми на точно това, което търся, но ми е малко неоткриваем Rolling Eyes
Ще търся още де.

# 554
  • Deutschland
White Suede е много по-лесен за намиране от Musk Pure.
Можеш да погледнеш в: https://www.origines-parfums.com ›  Често поръчам, за съжаление доставките са бавни, и то не заради обстановката в момента.

Общи условия

Активация на акаунт