Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 170
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Алюр също е шлейфов парфюм, ако пръскаш хубаво. За Ла Ви да не говорим.

# 631
Здравейте, момичета!Съвсем от скоро ви чета и ме запалихте по парфюмите.Купих Шанел Алюр , Jimmy Choo Fever и La Vie Est Belle. Много ми харесват,трайни са ,но само аз си ги усещам,никакъв шлейф при мен.Бихте ли ми препоръчали шлейфов парфюм.

Много странно за La Vie Est Belle, обикновено запълва пространството.

# 632
  • София
verra32 - привет, предполагам, че Lancome La Nuit Trésor à la Folie ще ти хареса.
Той доказно има мега шлейф https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Nuit-Tr-sor-la-Folie-48019.html

# 633
  • София
Здравейте, момичета!Съвсем от скоро ви чета и ме запалихте по парфюмите.Купих Шанел Алюр , Jimmy Choo Fever и La Vie Est Belle. Много ми харесват,трайни са ,но само аз си ги усещам,никакъв шлейф при мен.Бихте ли ми препоръчали шлейфов парфюм.
По колко пръскаш? Джими Чу не познавам, но другите два са супер шлейфови и присъствени парфюми. Първия, когато нося колегите ми казваха, че остава часове след мен в помещенията. Ланкома не нося, но ако някоя дама е с него винаги усещам сериозна ароматна диря.

# 634
Trésor A'la Folie сякаш не е особено шлейфов при мен, или просто толкова му свиквам, че не се усещам...Много го обичам!
Виж, La Vie... ме души, та се не трае.

# 635
  • Germany
Идвам да похваля за пореден път тази красота, която най-сетне е в ръцете ми Heartbeat

For Her Narciso Rodriguez Fleur Musc Eau De Toilette Florale Narciso Rodriguez Прекрасен, женствен, изразителен. С разкошна Роза в главната роля. Първоначално е росен розов храст, уловен в цялата му прелест и подробности: розовите листенца се разпукват срамежливо, нежните жили по венчелистчетата са покрити със студени кристални капчици роса, усеща се острият зелен и леко лютив аромат на твърдите листа на розата, долавят се силно и пикантните нотки розовия пипер, силно наподобяващи на младото стъбло, дори киселият аромат на бодлите е уловен, това е перфектната роза за мен. А след това, след това я затопля слънцето, разцъфтява в цялата си прелест, и разбирате, защо розата е призната за царицата на цветята. Червена, ярка, в съвършена форма! Запудря се, става по-креместа и сапунена, появява се мускусът, и става истинската магия. Парфюмът е и свеж, и пудрен, и топъл, и дървесен, и женствен, и елегантен и мога да продължавам до безкрайност. В базата розата е получила солидна подрепа и от кедър и пудрено пачули, които са и дали едно по-зряло и женствено звучене. Влюбена съм в тази роза, уловила е от магията от розата на Клое, и от розата на Лейди Венджънс, и от розата на  For Her, и все пак е и по-различна от тях. Соня Констант става от любимите ми парфюмери, заради съвършената й работа за Нарцисо Родригез. Снощи се напръсках с него прясно изкъпана и излязох от стаята, а мъжът ми ме срази с реакцията си, като през две стаи ме пита, с какво толкова хубаво съм се напръскала, ново ли било и дойде да го подуши от мен. Чак прояви интерес да види и флакона, даже сравнявахме с останалите For Her EDP, Pure Musc и  Pudree, а това никога не ми се е случвало. Прави разкошна аура, а мен щастлива, че съм жена. Много красив парфюм, изпипан до съвършенство. Флаконът в този красиво матово стъкло и кристалната капачка, съвършено избраният цвят, просто завършват магията. За мен това е една от най-съвършените рози в парфюм, създавани някога, щастлива съм, че го имам. И не вярвайте на тези, които твърдят, че си прилича с Fleur Musc For Her Narciso Rodriguez, личи, че са от едно семейство, но си имат съвършено различни лица и си заслужава притежаването и на двата. За мен For Her Narciso Rodriguez Fleur Musc Eau De Toilette Florale е категорично по-добрия от двата парфюма. Трайност и проекция перфектни, типчините за НР, повече от 12 часа.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 21:01 от kovatcheva

# 636
Kovatcheva ,не знам какво работиш , но трябва да се занимаваш с писане.. Дали на книги,  реклами,  но това ти е силата.
Поздравления!  За пореден път невероятни описания. Вкусовете ни са различни,  но имаш невероятно поетичен език..
Да не е съвсем спам,  днес се наслаждавам на интензитета и аурата на Casiopea..
Не знам защо , но LVEB явно има някаква съставка , както и Цветната бомба, Sunshine , която ги кара да изфирясват бързо и да не ги усещам..ММ харесва как излъчвам Съншайн , а аз нищо не усещам...

# 637
И аз от днес имам For Her Narciso Rodriguez Fleur Musc Eau De Toilette Florale и съм много щастлива, днес подскачах от радост. Страхотен е и няма да казвам нищо по-вече след поста на Ковачева.

# 638
  • Germany
Благодаря, момичета Hug

Lady Vengeance, мислех си за теб, че трябва да го пробваш задължително, а ето, вече си го направила Hug Честит да ти е, прекрасен е! Ще се радвам да прочета и твоята гледна точка, знам, че сме сродни души в розите.

# 639
Плътна, уютна, смокиня............не е хладна.Хубав е и доста траен на дреха....

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 21:26 от Ре

# 640
  • Бургас/Пз
Ковачева, ти си невероятна, просто думите ти могат да накарат човек да усети това, което си изпитала. Вече го чакам с нетърпение и въпреки че купих парфюмната вода и много й се радвам, ще го купя абсолютно насляпо и без да се замисля.
Чакам и Круизния Ангел 2020, но със сигурност него първо ще го тествам Simple Smile
Още веднъж, благодаря за удоволствието, което ме достави с този разказ 😘😘😘

# 641
  • София
Плътна, уютна, смокиня............не е хладна.Хубав е и доста траен на дреха....
Много е хубава и според мен, може би леко мъжствена, несладка, зелено-дървесна смокиня.

Скоро имаше питане за парфюм за спорт - този ми е единия, другия е Брайт Нероли. Супер зареждащи и енергизиращи са ми.

# 642
Брайт Нероли е голяма моя любов.
Ковачева, уникална си, уникална!❤
Ако не си ти моят парфюмен живот никога нямаше да е същият. Здрава да си!

# 643
Bright Neroli ми е една от най - сполучливте бюджетни покупки на сляпо евър, за което съм много благодарна на Deetron. Улавям се, че най-често посягам към него след душ, преди сън. Носи ми много приятно усещане за чистота, спокойствие и свежест.

# 644
Момичета, сладникав ли е Miss Dior? Цветен аромат ли е? ММ обича да ми поръчва и изненадва с едни парфюми, които аз повечето не харесвам. В смисъл те са хит и са харесвани от повечето жени,  но аз имам други предпочитания за парфюми... Smile
Например последния, който ми подари и въобще не е моя парфюм беше Mon Guerlain...

Общи условия

Активация на акаунт