Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 140
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Bright Neroli ми е една от най - сполучливте бюджетни покупки на сляпо евър, за което съм много благодарна на Deetron. Улавям се, че най-често посягам към него след душ, преди сън. Носи ми много приятно усещане за чистота, спокойствие и свежест.
И аз го открих благодарение на Deetron и Ковачева и ги нося често преди сън.

# 646
Благодаря момичета за отговорите.  Пръскам по 5-6 пъти и аз ги усещам  много силно,но около мен хората не,трябва да са близо до мен,за ги усетят.Мисля си ,че в мен е проблема,но ще тествам вашите предложения,дано да си открия парфюма!

# 647
  • Чукарландия
Kovatcheva ,не знам какво работиш , но трябва да се занимаваш с писане.. Дали на книги,  реклами,  но това ти е силата.
Поздравления! 

Ковачева, Ковачева... Нямам думи! Ти си знаеш... ❤️

# 648
За Великден сложих някой Jo Malone, питах тук за един аромат, но в крайна сметка се появи сет от 5 минита и взех него. Е няма такава вода наистина, аз дето сега плахо се връщам към парфюмите трябва да се поливам и след час и половина няма никой. Отдавна бях тествала разни неща и не съм толкова изненадана, че откъм аромат не ме впечатлиха, но тая трайност не очаквах да е толкова зле, аз имам малко velvet rose & oud и си е ок.

И ще се похваля тук, че ще ме разберете 😀 Имаше днес на пазара тубероза и взех няколко стръка, приспах децата и пристигам в хола - цялата стая ухае ❤

# 649
  • España
Аз продължавам да търся аромат на кожа, на велур....но без ориенталски нотки и пушеци ! Ето този как Ви се струва https://www.fragrantica.es/perfume/Tom-Ford/Tuscan-Leather-1849.html ? На промоция го гледам сега и съм на път да го отстрелям,но все пак....

# 650
Отдавна съм го тествала, но за мен Tuscan Leather беше доста хард, остър аромат. Повече ми допада White Suede, доста по-мек и приятен. На велура имах някъде отливка, ама не я откривам да си припомня. Със слепите покупки съм имала и възходи, и падения и със скъп парфюм по-скоро бих се въздържала.

За кожа се сещам и за L’Artisan Traversee du Bosphore, сладък, пудрен, мирише ми сякаш съм си счупила червилото в кожената чанта ❤

# 651
  • The Evergreen State
Ковачева благодаря за препоръката, ако ми се удаде възможност ще пробвам с удоволствие La Vie Est Belle Intensément, аз харесвам много парфюми от тази линия.

Момичета, колебая се между Guerlain Le Petite Robe noir и Boss Ma vie. Кой от двата е по-добър за това време и кой бихте предпочели вие?

Бос-а не го познавам, ЛПРН оригинала за мен е много красив парфюм обаче ако търсиш нещо предимно за летния сезон не бих казала че е типичния летен. Той си е Герлен, те са всички добре мислени и композирани, с идеята да са сигничър парфюм. Мога да си представя жена да го носи през лятото защото си е нейния парфюм без значение на сезона и все пак лятото би трябвало да е в премерена доза за да не е неприятен на околните особено в големите жеги. Аз го имам и дори съм го слагала по малко през лятото но в помещение с климатик, вечер когато захладнее също е прекрасен. Има го и момента че той като че ли не е най-лесния и популярен Герлен, поне от наблюденията ми във форума, ако не го познаваш си е риск голям.

# 652
  • София
Интересува ме мнение за j'adore in joy. Ползвах търсачката, но не можах нищо да намеря.

# 653
Интересува ме мнение за j'adore in joy. Ползвах търсачката, но не можах нищо да намеря.
Много нежен и звънлив,пролетта и лятото са му сезоните.Има допирни точки при мен с Womanity,най -вероятно от солената нотка.Не е толкова натрапчив ,разбира се .Има добра трайност.На морето беше разкошен .
За мен това е единствения J’adore ,който харесвам и ми стои добре.Имам класическия (подарък),но не се разбираме,може би след време ще му дам шанс отново.

# 654
  • София
Благодаря за бързия отговор, стрелнах го сутринта и няма да отказвам поръчката. Елемента на изненадата Blush

# 655
Аз продължавам да търся аромат на кожа, на велур....но без ориенталски нотки и пушеци ! Ето този как Ви се струва https://www.fragrantica.es/perfume/Tom-Ford/Tuscan-Leather-1849.html ? На промоция го гледам сега и съм на път да го отстрелям,но все пак....
Изключителна кожа, една от най-добрите. Но си е ориенталец донякъде, съмсем леко за мен, защото освен кожа има и малини. Твърди се, че има и нотки на кокаин, сложени нарочно от Том Форд. Мирише на нов кожен колан.
На теб ти предлагам Ombré Leather (2018) Tom Ford. Той е по-обран, по-суха кожа. За мен обаче тези парфюми са повече към мъжката страна, дори чисто мъжки, ако това не те притеснява. Пушеци няма и при двата.
https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Ombr-Leather-2018--50239.html

# 656
  • Deutschland
dyvaromi, това е един от малкото парфюми, които намирам, че стоят еднакво добре така  както на мъж, така и на жена( друг такъв обожаван от мен е TF Oud Wood ).
Топла  елегантна кожа с аромат на малина. Има лека нотка на бензин, ако това не те притеснява. Аз пушеци не харесвам и тук също няма.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 11:05 от cielo

# 657
Едно отпада, но друго заема място в безкрайния списък с желания, празно ня-ма.
Много искам да помириша това Splendida Patchouli Bvlgari!

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 15:53 от tuali

# 658
  • София
Едно отпада, но друго заема място в безкрайни списък с желания, празно ня-ма.
Много искам да помириша това Splendida Patchouli Bvlgari!
Красота! Имам чувството, че ще се харесаме Heart Eyes

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 17:54 от bubanka

# 659
  • España
densi, cielo ,бладодаря Ви за “кожените парфюми” 🌹! При нас уж от 02.05 ще отварят магазините и ще ида да ги тествам тези парфюми на място ! Ще пиша кой съм купила! Много е различно от “обичайните ми вкусове” за насляпо....все пак....
Днес ,най-после ще можем да излезем на разходка с децата и за това съм си избрала парфюм за деня ето този . Миналата година ми го бяха подарили децата за деня на майката , съвсем тематично , най-вече заради името Dylan blue
Скрит текст:
големият ми син се казва така😉А тази година ,предполагам ще получа нещо от Valentino,на името на малкия 🥴
Гледам , доста хора намират общо между синия Дилън и Шанз е лизе на Герлан ....аз не откривам такова....

Общи условия

Активация на акаунт