Да се похвалим.... :)

• 81 543
  • 722
  •   1
Отговори
# 720
Понеже темата е за хвалби, намерих си снимка преди 20+ години и дъщеря ми каза, че съм същата. Аз не съм фотогенична, но тази снимка наистина е хубава, а и детето ми е мило. И като потвърждение днес видях съученичка. Еми....  повдигнах си самочувствието Blush
Умря циг@нката дето ме хвалеше и започнах сама Joy
Весел празник!

# 721
Понеже темата е за хвалби, намерих си снимка преди 20+ години и дъщеря ми каза, че съм същата. Аз не съм фотогенична, но тази снимка наистина е хубава, а и детето ми е мило. И като потвърждение днес видях съученичка. Еми....  повдигнах си самочувствието Blush
Умря циг@нката дето ме хвалеше и започнах сама Joy
Весел празник!

Всички сме така😉 Аз от откровена лелка с наднормено тегло съм чувала, че е много млада изглежда сред съучениците си...
Аз по-млада не изглеждам, въпреки ежедневният спорт и лишения.

# 722
Много ми е хубаво последната близо седмица. Четиримата сме заедно, смеем се, гледаме заедно филми/ сериали, забавляваме се, припомняме си разни весели случки и моменти, планираме пътувания и почивки. Разбира се, всеки си излиза и по някакви негови си задачи, или пък някое от децата решава да си спести поредна среща с наши семейни приятели, но цялостното усещане, че сме заедно, е невероятно. Истински благодарна съм за тези мигове. Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт