Да се похвалим.... :)

• 80 227
  • 714
  •   1
Отговори
# 705

Утре подавам документи за пенсиониране.( 41 г. 2 м. 24 д. считано от 30 - ти ноември).Ура-а-а! Една година по-рано по лични причини.Показвам за младото поколение трудова книжка  от времето на социализма.

Пожелавам да получавате хубава пенсия и дълги години да я ползвате със здраве!

# 706
  • BG
Благодаря за пожеланието.Пуснах си прогнозна пенсия с ПИК . Колкото толкова.Личен асистент съм на сина ми( със синдром на Даун е).Получавам и заплата  от 820  лева за 6 часа.За себе си си пожелавам да съм здрава и с акъла си , за да се навъртам дълги години около него

# 707
И от мен пожелание да си ползваш пенсията дълго време.

# 708
  • BG
Благодаря, Сигма и на всички останали.

# 709
Честито, много години да си ползваш пенсията.

# 710
Честито и от мен!

# 711
Имаме внуче Heart Eyes
Прекрасно е  Heart Eyes
Щастлива съм  Heart Eyes
Честита радост! Да расте здраво, умно и обичливо!
Момченце или момиченце?

# 712
Честита радост и от мен!

# 713
Честито внуче!
И на госпожата, подала документи за пенсия - да е здрава и да си я ползва предълги години.

Бях по центъра с коледния базар да гледам украси около НДК, и по бул. "Витошка", пешеходната част. Ами - заведенията са пълни, масово се купува.
И 3-те книжарници по "Витошка" там - имаше много хора и си купуваха книги 🙂. Е, и аз не пропуснах да си взема нещо.
Обикалях и по магазини, където имах за конкретни неща нужда и също видях - пълно, пазарува се здраво - "Джъмбо" (всичките им магазини) "Практис" (има 4 дни на всичко 20% намаление и хора се възползват от това), "Мосю Бриколаж" (всички магазини), "Практикер" също бяхме по всичките им магазини, също и 2-та на "Хоум макс" и 1-я на "Баумакс". През седмицата са по-малко хора, заради работните дни, но събота и неделя е пълно. И количките са пълни.
На нас ни трябваха конкретни неща за градината и за това обикаляхме по тези места - търсехме фигурки за градина, за напролет (дълги години все се заглеждах по градини, където имаше слагани такива и ми беше мечта), е най-накрая има изгледи да ми се сбъдне, за напролет си накупихме много керамични фигурки на животни. А сега, за настроение си накупих от "Джъмбо" китки изкуствени цветя (там са най-евтини, то има много нужни неща в този магазин и на ниски цени спрямо другите магазини - и шапки, и шалове и...), че вече естествени останаха малко - сезонът си е такъв 🙂 и метални с пружинки, които се набиват в почвата на върха с разни пеперуди, калинки, гъсенички, кокошки, петлета - за настроение, и минаващи се спират през деня и гледат.

# 714
Имаме внуче Heart Eyes
Прекрасно е  Heart Eyes
Щастлива съм  Heart Eyes
Честита радост! Да расте здраво, умно и обичливо!
Момченце или момиченце?
Момченце е внучето 🥰
Сладур като мама и тати, и обича да си хапва  като бабите си 😀

Общи условия

Активация на акаунт