Да се похвалим.... :)

• 80 235
  • 714
  •   1
Отговори
# 690
  • постоянно
Похвалвам се, че ми пристигна поръчка от Тему , за коявто бях вече забравила Satisfied
БърКс нося от сигурно 20г , комплименти за тях не съм получавала , напротив наричали са ги доста често  Бабешки чехли  Simple Smile
За мен са едни от най-удобните ми марки и си ги суркам с удоволствие

# 691
Хваля се, че изчистих е подредих шкафа под мивката в банята. Изхвърлих продукти, които не използвам и се отвори толкова много място! Много обичам така.

# 692
  • Mediterraneo
Вчера имах супер приятен почивен ден! Цял ден бях навън с приятели, времето е разкош, дри малко прекалено горещо за края на октомври. Пристигнаха ми две поръчки, доволна съм от всичко.

# 693
Със събуждането ММ ме зарадва, че е букнал места за почивка в Италия след няма и две седмици. Бяхме го говорили, но стоеше висящо и неуточнено. Е, вече имаме резервации. 🎉 Най- хубавото е, че ще сме четиримата; дъщеря ни, която учи далеч от нас и не сме виждали два месеца, по това време е ваканция и ще сме си заедно . 😍

# 694
  • По света и у нас
Леле, мъж да букне почивка - чудо!!!

# 695
А, в нас е така.
Обсъждаме, решаваме кога, къде и той действа по всички организационни въпроси. Понякога ме привиква да одобря или изкоментирам някои от местата за нощуване, на които се е спрял, но до там.
Значи, да разбирам че и това е за хвалба. 😉

# 696
  • По света и у нас
Ми не е лошо.

# 697
Даже е много хубаво! Весело да си изкарате!

# 698
В петък сбъднах една мечта.Най-сетне видях на живо, наслаждавах се на  Heart Speakeasies Heart

# 699
  • някъде другаде
Отивам при внуците. Щастие!

# 700
Похвалвам се с 8- месечно въздържание от покупка на нова чанта и 5- месечно такова без нови парфюми в колекцията.
Специално за чантите съм се изкушавала, но устоях. Следващата ми цел е да се похваля с 12 месеца, а после и с 18. След този период вече може би ще ми се налага да подменям, но за толкова със сигурност имам достатъчно налични- и като цветове, и като форма/ модел. Въпросът е- ще удържа ли.
За парфюмите интересното е, че нови такива някак въобще не ме влекат напоследък. Единствено любом аромат, който поддържам откакто се появи на пазара, ми е на свършване и ако го видя на изгодна цена, ще си набавя нов. Но той (в главата ми) е от "средно- есенните" такива, скоро вече ще е извън сезон, затова и подновяването му не ми е приоритет.

# 701
Пак аз!
Похвалвам се със семейна закуска в пълен състав. Късна, но закуска. Довечера пак семейно и в пълен състав сме на мексикански ресторант.
И след два дни заминаваме към Торино.

# 702
Имаме внуче Heart Eyes
Прекрасно е  Heart Eyes
Щастлива съм  Heart Eyes

# 703
  • някъде другаде
maq-mi, честито. Наистина е прекрасно. Внуците са щастие.

# 704
  • BG

Утре подавам документи за пенсиониране.( 41 г. 2 м. 24 д. считано от 30 - ти ноември).Ура-а-а! Една година по-рано по лични причини.Показвам за младото поколение трудова книжка  от времето на социализма.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 15:57 от Вивиана Енева 634968

Общи условия

Активация на акаунт