Да се похвалим.... :)

• 77 515
  • 690
  •   1
Отговори
# 675
След една възраст Биркенщок са повече от задължителни 😀, аз постоянно нося.

Скоро имам рд и получих мечтаната гривна Картие. Беше смешно, защото всеки път бижуто е опаковано сякаш сме купили кюлче. Но мъжете не разбират това..

# 676
  • По света и у нас
Аз не знаех какво е биркенщок и случайно ми попаднаха, еми любимите ми чехли са.. като им падне козината пак ще си купя , струват си.

# 677
Аз моите не ги открих това лято. Голяма съм муня
Хваля се, че отслабнах 5кг. Искам още 2

# 678
  • По света и у нас
Хваля се че съм седнала да подреждам разни стари бъркотии (вкъщи, с живота ми и въобще)  и малко по малко им намирам място. Ще стане! Евентуално но изисква време.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 03:43 от PriMadonna

# 679
  • някъде другаде
Ще се похваля , че на 6.09 бях на среща със съфорумки. Изкарахме си страхотно.

# 680
  • Mediterraneo
Успях да взема билети за концерта на The Weeknd през август догодина в Мадрид! Децата са супер щастливи, нямат търпение, а ги чака цяла година чакане Simple Smile

# 681
  • София
И ние успяхме вчера. Доста тегаво стана обаче. И доста скъпи взехме ама...да са щастливи тийновете. Вие по колко ги взехте?

# 682
  • Mediterraneo
70 евро, взех и застраховка за 15 евро за трите билета, че все пак има цяла година дотогава. Аз не държа на специални места изобщо, за мен е важна атмосферата, когато си на концерт, не дали ще виждам устата на изпълнителя Simple Smile

# 683
  • София
Леле, аз да не казвам нашите билети по колко са.

# 684
Честито на всички, открили Биркенщока!
Аз вече над 10 години и вкъщи си ходя с тях, завидна колекция съм си събрала. Нямат равни.

Похвалвам де, че водих сина на преглед днес- ортодонт и зъболекар. Потвърдиха, че няма нужда от шини/ брекети или каквато и да било корекция, както и за поредна година е без нито един кариес.

# 685
Идвам да се похваля,  че вчера с дъщеря ми спасихме живота на един гълъб. Отдавна не бях се чувствала толкова щастлива.
Ето го Ханес, друг път ще разкажа защо го кръстих така. Simple Smile

# 686
Хваля се, че днес продадох две бюра, от които се опитваме да се отървем от месеци. Във вторник и едно легло си заминава. Нямам търпение да се освободи всичкото това място вкъщи и в мазетата Heart Eyes

# 687
  • някъде другаде
Ще се похваля , че след малко тръгвам на екскурзия до с.Златолист и Рилския манастир.

# 688
Хубаво да си изкарате екскурзията.

# 689
  • Mediterraneo
Имах неполучена пратка и само в рамките на 30 секунди в чат с бот ми върнаха парите! Затова обичам да пазарувам от Амазон.

Общи условия

Активация на акаунт