МАЙ-четата си растат, всички им се МАЙ-мунят

• 11 740
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Ехооооо.Най-накрая да имам малко време да драсна и аз няколко реда,а после ще ви изчета по-подробно.Много ми липсвахте всички(надявам се и аз на вас).Гледам много нови попълнения имаме.Добре дошли на всички,надявам се да сме си от полза една на друга.
Айде и аз да се отчета.Мойто калпазанче хич не спи.Като го храня дреме,ама като свърши млякото и ококорва ей  smile3556 такива очи и това му беше спането.А знаете ли че яде на 3 часа ДЕНОНОШНО.Не прави никаква пауза вечер.Събужда си се и си търси шишенцето с мляко.Така че благородно завиждам на тези мами на които бебоците им спят цяла вечер.
Ееееееее пак се събудихме.Бягам,че е гладен.Друг път ще продължа.Обичам ви и не съм ви забравила.

# 136
  • видин
здравейте май-чета,
май никой не е останал у дома - всички сте на прохлада по морето или по планините!
тук днес беше направо ад. мноооого горещо. така ще е  цялата седмица.
надя, ние също ще се кръщаваме  -  на 27 на лопушанския манастир. не е рано. ние с нашия тати сме от "социалистическото" поколение и не сме от най-стриктните миряни, но ще си кръстим бебка както си е редът. имаме едно приятелско семейство и те ще я кръщават. по-точно съпругата, защото  ще надвие над мъжа си.
дори питката ,която искат ще си я омеся аз, защото мисля че така е редно.
дано само да не простудим детето, защото имам роши спомени от кръщенето на големия син - направо си го разболяхме, но тогава беше през пролетта. сега е много горещо и няма такава опасност.

ще си лягам вече.
пишете, защото много ми липсвате!!!! Hug

# 137
Здравейте момичета! Честито на месечковците - живи и здрави!
Наистина е много горещо - термометъра в къщи показва 28  градуса Crazy .
Ние днес имахме криза - кърмаческа стачка... или както там се казва - не знам...  Tired
Не искаше да суче - само плаче ... ужас - скапах се  Tired.
И ние сме с ръцете в устата, но вече го оставям и мисля че иначе като му ги махам го стимулирам повече да ги иска. Подариха му наскоро и една играчка, която е със силиконови страни и си я "гризка" нея...
Прочетох че ще се събирате в началото на септември, но ние тогава сме на море от 4 до 10,  дали не е възможно да я отмените за след 10-ти - много искам да се видим...  Praynig
Спокойна нощ ото нас!!!

# 138
  • София
Приспах домочадието и пак като зомбирана atwork Днес Бояна много рано реши да се къпе още в 8 нададе признаци, иначе след 9.30-10, а днес поради жега, що ли едва изкархме до 8.30. Станах на маймуна Monkey Пях каквото се сетя, а аз съм като циганите не карам до край, защото не знам текстовете tooth, осевн това съм музикален инвалид newsm09, дано детето да наследи гласовите данни на баща си newsm17, танцувах, виж там по ме бива newsm68, гуках, писуках....луда работа. Татито вика с твоя генетичен материал какво ли ще е отрочето, била съм куку мама newsm50
Олче поздравления за първото превъртане newsm74, Бояна още не ще-инат  Animal Snail
tania_ark и при нас положението е същото с изключение на бибата, затворения кръг е между двете ръце, тя слага лявата ръка в устата аз я вадя и я придържам докато с другата моя свободна ръка размахвам дрънкалка, хитрушата си набутва лявата ръка в устата, аз махам лявата и я придържам, тя хоп налапва дясната...... afwitch
nadia_777 мисля ,че не избързваш, а това е и за твое успокоение, използвай топлото време, за да не му е студено на бебчо
Откакто пиша във форума вече не съм по двупръстната система, вече щракам по клавиатурата с четири, дори пет пръста newsm48 задобряла съм tooth Стига съм се хвалила, пожелам ви лек аи прохладна нощ smile3507

# 139
  • Varna
  ЧЕСТИТО НА МЕСЕСЕЧКОВСИТЕ!

дано всички проблеми на бебетата отминат много се надявам на това.
 Аз май от бебка няма от какво да се оплача, като че ли разбира че трябва да съм на работа още малко и е много щастлива със тате в къщи.  Този месец той я гледа понеже е в отпуск.
 И ние си слагаме ръцете пстоянно в устатано аз съм и купила на Бетка много интересни гризалки във вид на животни   /ще се опитам да кача и снимка/ слагат се на ръчичката с лепка  така че ръчичката е скрита а краченцата на жвотните са направени от силикон за чесане на венците. много са сладки.

Хайде лека нощ че утре ще ми е много тежък денят. Имам ного проблемно настаняване на словци.

# 140
  • Бургас
Хайде и ние да се отчетем преди лягане...
Момичета, голяма жега! Незнам как ще се издържа тези дни. Днес цял ден не излизахме никъде, вкъщи поне е по-прохладно. Едва когато татито ни се прибра от работа излязохме малко на разходка в Морската градина. До морето поне подухва свеж въздух. Откакто съм сложила малката да спинка (21.20) досега съм чистила, прала, простирала, миене на чинии и у нас пак е ужас. В това топло време не ми се прави абсолютно нищо! Вече съм така: smile3507
Иночка, ама малката Бетинка е страшна сладкишка, пу-пу! Голяма сладуранка! Да ти е жива и здрава!

Пях каквото се сетя, а аз съм като циганите не карам до край, защото не знам текстовете tooth, осевн това съм музикален инвалид newsm09, дано детето да наследи гласовите данни на баща си newsm17, танцувах, виж там по ме бива newsm68, гуках, писуках....луда работа.

Симби, и аз така като теб- пея по един куплет и до там. И днес вече се амбицирах да почна да уча детски песнички и си изнамерих в Бургас един страхотен диск: "Незабравими детски песнички". Има 17 песнички и отделно на всичките тези 17 песни има и само инструментали, така че след време хем ти да му пееш самостоятелно на детето, хем то като порасне да си пее само. (някои от песните изброявам: "Хей, ръчички!", "Зайченцето бяло", "Мила, моя мамо", "Детство мое", "Прела баба", "Зеленчуци, който не яде", "Шаро и първият сняг", "Високи, сини планини", "Де е България" и т.н.)

И накрая да се похваля: днес Бубулина по време на банята за първи път се смя продължително и високо! Ама като се започна:"ааааиииаааиииаа", без да спре!Че и ние с бащта й и пригласяме! Ах, момичета, направо се разтопих! Обожавам го това моето детенце, как е възможно да си го обичкам толкова многоооо?!
Чакам сега да почне да се обръща! Утре ще й кажа;" Баш набора ти (Велизарчо) вече се обръща, пък ти! Малка мързеланка такава! Уж гимнастичка ще става! Ааааа, започваме с тренировките!
Цункиии и лека, спокойна и прохладна нощ! Hug

# 141
Честито на всички месечковци. Да растат здрави и щастливи.
nadia_777 - дано всичко се оправи с мъника. Сигурна съм, че правите всичко възможно. Моля се да намерите информация, за да може да се оправи. Той е още мъничък  - сигурно ще успеят да му помогнат.
Ние имахме проблеми със сървъра и 2 дена почти не съм спала. Някой беше хакнал сървъра, а аз нищо не разбирам и не можех да намеря съпорта. За съжаление почти всички са в отпуска и не можахме да ги оправим по-бързо. Направо луднах. Добре, че Макси имаше компания и по цял ден игра с още две дечица. А Криси спеше и се будеше само за кърмене. Първите 2 дена когато се върнахме от Плевен искаше постоянно да е гушнат и ревеше много повече от обичайното. Мисля, че е заради смяната на обстановката. А и там е поне 10 градуса по-топло от вкъщи. Затова си мисля, че не трябва да съжалявам, че няма да ходим на море. Страшно ми се ходи, но няма как. Има други по-важни неща и ще остане за догодина. Които заминавате на море - изкъпете се и заради нас.
Mimozata - давах Calpol с капкомер - така го гълташе целя, а с лъчиката го плюеше. Дано Жули да е вече много по-добре и да нямаш нужда от този съвет.
Това е от нас. Дано бебенцата спят спокойно. Скоро жегите ще престанат и няма да е толкова топло.
Лека нощ

# 142
Добро утро , МАЙ-чета newsm51 !!!

Слагам ви по едно кафенце Wink kaffeetrmker_2 / има и безкофеиновооо Wink/ ...и да почвам ...

От две нощи съм ей така smile3507 , защото Марки ИЗОБЩО не спи !!! Какво му стана на това дете от жегата ли е newsm78 , колики ли са newsm78 ... не знам , обаче го слагам след баня   bath1и папкане Misc Baby Bottle , заспива нормално и в 23 часа се почва едно мятане на крака и ръце , лапни биба smile3504 , изплюй биба , мачкане на уши, нос , очи ...абе каквото докопа , пъшкане , мрънкане ...УЖАС .  Примирих се , че няма да се спи , но издържам само до 5 часа и после си грабвам парцалките и в стаята на баткото smile3524 / щото е на моренце детенцето  grinning039/ да си доспивам .

Обаче таткото ме изнервя - уж вика " отивай да спиш аз ще го гледам" / ама аз нали съм мноооого подозрителна и си викам " да , бе да " smile3506 / и после се зарива във възглавницата , дава му водичка спящ #Cussing out и детето се дави , разсипва по 2-3 лъжици мляко по пода , не е за разправяне . А най-ме е яд като започне да се тросва на бебето  boo fight. Ей , това мъжете за нищо не стават - такива са егоисти , от нищо не се лишават - ни сън , ни ядене , ни друг кеф box. Ох , оплаках се , ще прощавате , ама тая сутрин не можах да спя , защото водих неравна битка с един озверял комар , който ме размяташе по стаята , за да ми пийне кръвчицата , но ... това му беше за последнооо tooth.

NDV - добре дошла , разбира се , че ни липсваш , иска ли питане ? Ти как си , крака оправи ли се вече ? Много са ти сладки мушмуроците !!! Ей , айде научете ме как да кача и аз така снимки , че да го видите най- сетне този Марк в цялата му прелест . Четох уж как ставало , ама в моя романтичен мозък няма място за IT култура Embarassed.

Таня Арк - мерси за пожеланията  bouquet!

... Ааааа , за срещичката подкрепям молбата на Шуши - и ние тогава сме на моренце / нямам търпение , но и малко ме е шубе как ще се справя , защото съм мнооооооооого уморена  newsm09/ . Мамчета , не знам как е при вас , но аз си се събуждам уморена и вечер направо едва влача крака - чувствам се доста зле и засега не откривам лек .

Желая ви весели събота и неделя и до скоро !  bouquet 

# 143
Добро утро, майчета!

Никола е спокойно и усмихнато бебе, което последните 3 дни спа от 23h do 6h сутринта!  Praynig дано така да продължи!

LaDiDa - тук можеш да си свалиш много песнички:
http://www.bg-mamma.com/site/content/category/9/18/57/

Наде 777 - да  --оклеква като споделиш! Успех!  Hug  bouquet

БгВики - ами има съмнения за слуха на Никола, но засега действаме "по-план" - специалисти, изследвания и т.н. Дано накрая се окаже, че е просто едно много спокойно бебе, свиканло да живее на много шум Praynig Praynig!!

ndv - и ние бяхме така с яденето, (ако не е гладно, т.е. стига му кърмата) пробвай да дадеш биберона на някое нощно хранене. Дори пробвай да е в "спящо" състояние - така ще задоволиш нуждата от сукане, но ако е глад - нищо не помага....
Днес има много месечковци - Да са ви живи и ЗДРАВИ  Hug!!

# 144
Добро утро, майчета!

Аз ще си взема от безкофеиновото, защото пих вече с кофеин  Wink.

Честито на месечковците   bouquet!

Eunos, на нас ни тестваха слуха още в родилния дом на 4 тия ден, на вас не са ли ви правили такъв тест? Той е за 2 мин. Също аз съм водила големия ми син на преглед дали чува, защото ходи на логопед, трябваше да се провери дали говорния му дефект е от нечуване, но слава богу Георги си чува много добре. Правиха му три прегледа, единия беше с инструменти му гледаха вътре в ушите, другия беше с една апаратура, пускаха различни звуци и той трябваше да каже какво чува и в кое ухо, а третия беше на компютър - измерване на незнам си какво си в ухото. Стискам палци Никола да няма проблеми с ушите и да си чува съвсем добре  Praynig!

Ние със спането за сега нямаме проблеми, а ако не спи с играе с играчките, много е кротичък  Heart Eyes, дано и за напред да е така  Praynig.А и от таткото не мога да се оплача  Heart Eyes Heart Eyes, много помага, преоблича го, къпе го, води го на разходка и т.н.

И аз пея песнички, а и покрай Георги вече знам на повечето текстовете. Засега Килиан много харесва "Зайченцето бяло".

Айде, отивам да ям, че татито ми е приготвил закуската  Flutter  Heart Eyes.

# 145
  • София
eho,

и в софия са жеги, затова се прибрахме  в 12 и се крием на климатик Simple Smile)

да с епохваля Миа е много добричка тези дни  Heart Eyes, заиграва се самичка и само акто иска да папа надава викове Simple Smile и много слакдо ми говори като се надвеся над нея, мамината душичка Simple Smile

хубав ден на всички!!  bouquet newsm51 newsm10 newsm08

# 146
Ей , ай де научете ме как да кача и аз така снимки , че да го видите най- сетне този Марк в цялата му прелест . Четох уж как ставало , ама в моя романтичен мозък няма място за IT култура Embarassed.

Виж сега,мен не ме бива много по обясненията но ще се пробвам пък дано ти бъда от ползаТакаааа:Снимката която искаш трябва да е качена в интернет(това го можеш нали)?От там нататък правиш това:

Максимално допустим размер на изображения в подписите:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 200 пиксела

За да я поставите картинката в Подписа, влезнете в Профил, в полето Подпис поставете адреса на избраната картинка(примерно   между [***]https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png[....] На мястото на звездичките пишеш img a на мястото на точките пишеш /img

Т.е. трябва да стане това:

Натиснете бутона Промени профила за да потвърдите промяната на профила.

Ами това е,дано си ме разбрала и най-после Hug видим мъничкия Марк.

# 147
  Честито на всички месечковци, да са живи и здрави и да слушкат много.   bouquet
Видях 4е Велиса75 има рожден ден, честито и на нея, да е жива и здрава и много щастлива.
  bouquet
И ние мислим да се кръщаваме на 27 - голяма по4ерпка ще се заформи Peace

Misc Baby Bottle  party023  cook beer2 Popcorn  food010
почерпете се и ст мен днес имаме годишнина от сватбата.

Айде че то пак станало време за хранене 55

# 148
  • Бургас
Честит празник на всички месечковци!
Честита годишнина на Еленка!
И приятна почивка на летуващите!
ve4erniza и аз съм като пребита, не знам какво е това чудо - ако ме оставят да спя сигурно ще отнеса зимен сън  Sleeping Пък кръста ме болиииии, а оттам и бъбрек  newsm45, повредих се тотално.
Вчера си качих музика на телефона, взех си слушалките и като заспа дребното го ползвах като уокмен. Много разтоварващо ми подейства, вървя и си пея, че и някой къч хвърлям от време на време - бабките в парка ме гледаха ей така  Shocked Ама на мен ми беше готино. Довечера ако излизам пак ще съм така  fiuuuuuu
Мимозо, как е Жули? Дано да се оправи бързо миличкото.

# 149
Почерпете се от мен (макар,че остарявам) и много, много поздрави на Лео и Виктор,а и на другите ни месечковци да са живи и здрави и само радости да ви носят.Целувки

Общи условия

Активация на акаунт