💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 239
  • 815
  •   1
Отговори
# 615
Тя е на 30, Дидо е на 32

# 616
Още малко за диалектите. И Калина има диалект, но той не дразни по никакъв начин, по-скоро е симпатичен, тя не го подчертава. При други участници също се забелязват характерни особености. Но те също са ненатрапчиви.
Обратното е с Анселита. Подозирам търсен ефект. Нещо като рубриката при Слави на Северозапада, където особеностите се засилват в интерес на шоуто и това е разбираемо и буди усмивка. А тук манджата е предОбрена.

Хората и семействата са пъстри, това е интересното. Аз например обичам и захар, и сол. Солта подчертава сладостта. Прекалено много захар или сол не правят добрия вкус. Не всичко е само черно или само бяло.

Разбира се, че всеки си има недостатъци, но не бих разделила с лека ръка двойките на добри и зли.

Най-вече тръгнах да пиша, защото не виждам Божидара да е зла, злобна, интригантка, злодей, не виждам да не се обичат, не виждам тя да мрази някого, както и някой да мрази нея, освен тук, в темата. Не бих си позволила да приписвам на някого, когото не познавам всички злини на света. А да се правят психологически анализи и прогнози за връзката им, ми се вижда грубо.

Опитите на продукцията да насочи  мненията в едната или другата посока са успешни. Това е и целта в крайна сметка Simple Smile

Не познавам никоя от двойките. Но с удоволствие бих общувала с Божидара и Пламен. Отличават се по някакъв начин. Би ми било забавно да поспоря с тях, па макар и на инат, ей така,  просто за спорта. Бих могла да науча нещо от тях, може би. Не са ми безинтересни и сиви, а цветни и различни. И незахаросани. И най-важното с бърз и остър ум и с чувство за хумор.

Най-много харесвах между другото Святослав и партньорката му - земни, усмихнати хора ми изглеждат. Съжалявам, че отпаднаха толкова рано.

# 617
  • Варна
Аз много харесвам Пламен, точно защото не е типичното цвете, което буди аплодисменти и възторг от всички, а е особняк, който не може да бъде опознат с две приказки и същевременно е неподправен, дотолкова, до колкото човек може да покаже домашното си поведение пред камери. Също като мен.

# 618
И с какво Божидара показа лошо възпитание, че чак се притеснявате за дъщеря ѝ? Много взехте да преувеличавате.

# 619
  • Варна
Не приемай всичко буквално. Майката не придава на дъщеря си само възпитание като маниери. Тя я учи и на ценности, морал, приоритети и т.н. Разбира се всичко това зависи и от средата, в която израсва детето. Като цяло мисълта ми е, че Божидара е "изпята песен" и по-добре заедно с Дидо да концентрират усилията си в това да направят от дъщеря си стойностен човек. Тя не мисля, че ще се промени.

# 620
Значи Сю, специално ходих да се видя в огледалото да не съм се накъдрила случайно, че почнах да съмнявам дали сме един и същи човек. 😁1 към 1 мислим. И аз много ги харесвах Святослав и Ива и още си тъжа за тях, прекалено рано отпаднаха.

Не виждам с какво Божидара има фатално сбъркани ценности, приоритети и морал, че чак и дъщеря си да не може да възпита правилно. По тая логика кой изобщо може?

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 19:12 от Emi_55

# 621
И аз мисля, че се прекалява с недостатъците на Божидара и с уж лошото й възпитание. Когато взе решение за разпределение на останалите двойки в стаите, всички бяха доволни. Без да осигури удобство за себе си, а подели стая с други. Други не пожелаха да вземат решение, за да не разсърдят някой.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 19:49 от sourit

# 622
  • Варна
Аз си мисля, че е нормално и правилно всеки да се стреми да осигури на детето си повече от колкото той самият е получил, и да отгледа по-добър човек от самия него. Какво толкова странно и преувеличено има?

# 623
Кучетата си лаят, керванът си върви Grinning Едва ли ще накривим шапката на някого с коментарите си, дори и да ги чете. А и не трябва Joy

В това предаване, въпреки че на моменти се опитват да го водят в посока Биг Брадър, не съм видяла да има големи конфликти и неконтролируеми драми и никой от участниците според мен не се вписва точно в образа на герой или злодей, което донякъде може би е причината за разразилата се полемика.

# 624
На мен ми харесва, че предаването като цяло е позитивно, с леки изключения. Мисля, че повечето двойки са запазили добри отношения и си поддържат връзка.

# 625
  • Варна
Titina, според мен Анси даде възможност на Ели и Пламен да си видят децата, защото Божито я ядоса като прати Марто и Дидо в двубой. А не, защото едните искат, а другите не искат да си видят децата!

Doret, спокойно! Аз поне не очаквам Божито да се промени и да разбере какво се пише както в темата, така и във фейсбук страницата на предаването. Не за първи път виждам човек, който гласно казва, че е умен, но продължавам да се питам защо като се имаш за умен трябва да го изтъкваш при всеки удобен случай. Един наистина умен човек за мен не би говорил такива неща за себе си.

# 626
Стойностен човек не се самоизтъква, другите трябва да го правят вместо него. И на говоря само за Божидара, а за хора като нея. Все едно, аз да съм мега гига красива и да го повтарям до откат. Ама никой да не го потвърждава. Самоизтъкването е признак за комплекси. Това е моето мнение.

# 627
За красота, възпитание и интелект не се говори, те си личат сами.

# 628
В никакъв случай Божидара не е тъпа. Умна е, но и доста хитра и хлъзгава. На мен именно това не ми харесва в нея. Както и това, че не може да губи. От човек с такъв характер можеш да очакваш всичко и по всяко време.

# 629
  • Испания
За красота, възпитание и интелект не се говори, те си личат сами.

+ доброта, великодушие...

Общи условия

Активация на акаунт