💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 181
  • 815
  •   1
Отговори
# 720
Падам от смях.Тва е живо със сигурност 🤣
Искра е много хладнокръвна,Данчо като ловец дано не е много страхлив.Елена пък 170,сърцето ще и изскочи на горката.

# 721
  • Wonderland
Моят пулс скача само като ги гледам, какво ми остава, ако ги пипам тези...животинки

"Това е... крокодил!" Joy

# 722
Анселита е толкова хладнокръвна. Съмнявам се и Мартин да реагира така.

"Сигурно е змия... или обувки от змия!"

# 723
  • София
Ужасна игра. Тръпки ме побиват само като гледам.

# 724
Аз съм умряла след втората крачка в тая тъмница! Ако успея да пипна първото и то е хлебарки, направо там да си ме закопаят... Отврат! На ММ окото няма да му мигне.

# 725
На мишките щях да съм колабирала... 🤮🤮

# 726
Брр, брутално. Само при мисълта да пипна плъх... и умирам. Сякаш те са ми най-отблъскващи.
Леле, Божидара какъв пулс има, чак се притесних, пък на Искра високият пулс е като моят нормален.
Елена ме уби, някаква супер спокойна - Труп ..е, ама ако е труп е умряло Kissing Heart

# 727
  • Испания
Деян не го е страх от змии и жаби. Страх го е от мама и Добринка.

# 728
Стана ми мъчно за Анселита, майката на Мартин никак не я харесва, а и Мартин как говори за годеницата си - тя е жалостива, отстъпчива и "ще клекне". Ужас.

# 729
  • София
Еее, когато говори в множествено число ви дразни, в единствено - пак. Угодия има ли? 😂
Еее, не ми слагайте думи, които не съм написала/казала! Божидара е напълно завършен егоист. Няма как да ме дразни нещо, което не е част от речника й!

Не цитирам само теб, спокойно. 🙂 Обобщавам.

# 730
Ама Анси със свеки ли живее, или отделно?

# 731
  • Велико Търново
Еее, когато говори в множествено число ви дразни, в единствено - пак. Угодия има ли? 😂
Когато тя се е провалила и казва "ние се провалихме", пък когато става въпрос за успех, все се самоизтъква. Как да не дразни и каква "угодия" да има? А обикновено мненията тук са точно за такива ситуации.

# 732
На тази игра и 1 милион да ми даваха съм аут! Joy

# 733
На ,мен ми е тъпо, че си отиват Анселита и Мартин седмица преди финала, а тази дебелана я изгониха веднъж и й дадоха шанд да остане, та извади късмет да остане

# 734
  • Sofia
И на мен ми стана мъчно за Анси. 🤗
Погледът на свекито направо си беше злобен. Анси е много добричка и не смятам, че заслужава подобно отношение.
@ Смайли, голям провокатор си.🤗😂😂

Общи условия

Активация на акаунт