💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 144
  • 815
  •   1
Отговори
# 765
На мен ми се видя, че най-дружелюбно се срещнаха Божидара и Анси със свекитата(аз не видях на Марто майката да гледа Анси кофти). При Елена със сигурност имаше дистанция, която няма как да се скрие. Че не са първи приятелки е ясно, при все че Е & П са заедно от 20 години, или може би точно за това.

# 766
  • около Варна
Не ми направи впечатление свекървата на Анселита, но тази на Елена ми се видя свекървище. Божидара и Искра мисля, че се разбират много добре със свекървите си, майката на Дидо ми изглежда много приятен човек.
На втората игра много ме забавлява Мартин. На мен са ми симпатична двойка.

# 767
Е, майката на Пламен първо беше най-възрастна, после най-обикновена от четирите майки. Освен това си имаше вида и излъчването точно на свадлива и мърмореща свекърва. На Мартин майката в лице неподдържана жена, ама с какви шалвари беше...

# 768
  • Велико Търново
Другите даже и се прегърнаха, без значение искрено или неискрено е било, но Елена и свекърва ѝ дори не се доближиха след свалянето на маската. Да се бяха здрависали, дет' се вика - ей тъй, от хорска срама поне Satisfied
Аз също не виждам злоба, неприязън или каквото там е било в погледа на Мартиновата майка.

# 769
Не мисля, че е мамино синче. Просто не му пука за Анселита. Докато тя го обожава, той гледа или в нищото, или през нея.
Хм, може  и така да е. На мен друго ми изглежда - че искаше да угоди на майка си, да покаже нея като по-важна, да не я обиди, ако сложи Анселита "над" нея.
Иначе в предни игри, например, където трябваше да ги накарат да кажат определени фрази, повечето тук бяха писали, че погледът му е празен. На мен пък ми се стори притеснен Анси като заговори, направо се ококори срещу нея и няколко пъти пита добре ли е, наред ли е всичко.
Предвид, че той е  Козле, от нещастния ми опит с тая зодия, даже се чудя как понася цялото това показване на обичане публично. (За мен те са студени хора и емоции публично липсват, а и такова обичане е малко задушаващо.)

Майка ми винаги това се чуди - кой и защо облича Емо Чолаков толкова зле. Като клошар, който е грабнал каквито дрехи е намерил, е понякога..

На Анси майка й е починала. Нормално е да обича свекърва си и да да я приема малко като нейна майка.
И на мен майката на Пламен не ми хареса- ''ами разбира се, че мама готви по-вкусно!". И да, майка и син с еднакви прически , и аз това си помислих Grinning
Искра се разплака като видя майката на Йордан. Защо да не я харесва?

# 770
Aми точно тaкъв тип cвекървa, кaто нa Еленa и aз нямaше дa я търпя. То cи личи, че и Плaмен не я понacя. Aнcелитa боготвори Мaртин, нямa мaйкa, която дa не е щacтливa от този фaкт. Женaтa беше cдържaнa, но cе рaзбирaт c Aнcи.
Мaйкaтa нa Деян не бих я понеcлa, влacтнa е , учудвaщо обaче Божидaрa й отcтъпвa, може би зaщото ca еднaкви или проcто е нa принципa увaжaвaй cвекървaтa, зa дa те обичa мъжa ти.
Изненaдaтa беше мaйкaтa нa Дaнчо. Много приятнa женa, но уcетих, че Иcкрa имa резерви, a женaтa е cърдечнa. Дaнчо поcтaви Изи пред мaйкa cи, кaк не й cтaнa обидно нa горкaтa женицa
 не знaм. Много е готинa , нaиcтинa. Явно Иcкрa cъщо е доcтa caмовлюбенa.

# 771
Относно свекървите забравих да изкажа мнение.
Най - властна изглеждаше майката на Пламен, дори не стараеше да изглежда мила и добра.
И след нея на Деян, но нейното бе интелигентно прикрито.
Дори в училище се знаело, че е "бебето" на госпожа диктора, а впоследствие бебето на Божи.

# 772
И на мен ми се стори обидно, че Данчо пренебрегна майка си във всички въпроси. Както и ми направи впечатление, че Дидо няма реална представа за това какво Божидара би направила за него , а именно - нищо Simple Smile

# 773
  • София
И как разбра, че на Деян майка му е властна? 😂 Тея жени ги видяхме за има-няма 5 минути. Може да се притеснява от камера, да се старае да не се изложи и да бълва глупости. Казвам го от опит. Аз като видя камера и ставам най-неадекватният човек на света. Майката на Дидо ми се стори свежа. На Пламен пък беше по-обикновена. Но това са очевидни неща. А това дали едната е властна, а другата не се харесва с младите, е в сферата на неразгаданите предположения. Че не би понесла едната от 5 минути показване, е доста тъпо изказване.

# 774
Ако постави майка си пред жената - мамино синче, ако е обратното - не го е срам, бива ли така!?

# 775
  • София
На Данчо ми се стори стратегия, все едно са се наговорили все да се хвалят примерно и затова е очаквал тя да се сети. За 1.5 година заедно твърде много отговори Искра имаше, та те имат още да преживяват толкова много. Смятам, че обича Искра, разбира се, но малко се изсили в отговорите си. За това време Искра не се е доказала, че би направила всичко за него, тя даже беше учудена, че не е посочил майка си.

# 776
На мен пък ми се стори, че най-сплотени са Искра и нейната свекърва.

Божидара и свекърва ми се видяха в съвсем нормални отношения.

Елена определено не харесва майката на Пламен.

А погледа на майката на Мартин и аз го забелязах, има нещо там. По думите на Мартин тя определено е властна жена и “глава на семейството”, така го каза, сякаш е глава и на семейството им с Анси.

# 777
Искренно съм изумена от играта със свекървите.2те двойки,които не живеят със тях отговаряха вярно,а тези който живеят заедно грешно.По тази логика в това семейство няма никаква комуникация.Лично в тая игра аз ще пренебрегна свекито и ще играя по моя преценка.Може би и затова загубиха защото слушаха свекървата.

# 778
  • На морето!
Елена ми става все по-приятна с всяко следващо предаване.
Мецан също. Стабилен и безкрайно търпелив, той тегли връзката им напред.
Мартин не го виждам дълго време с Анселита, въпреки че са сгодени.
Искра и Данчо са много приятна двойка, беь сътресения, обрана и сплотена. Наистина изглеждат твърде улегнали за една 1.5 година заедно.

# 779
Божидара сигурно единствено от майката на Дидо има респект. Не я гледайте, че е такава фина, слабичка жена... Директор на училище знам какво е, не са крехки порцеланови дами.
А това с "бебето"... е ужас! Как може да го излагат така. Не че като го гледам него, той има нещо против, но това е смешно.

Общи условия

Активация на акаунт