💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 337
  • 815
  •   1
Отговори
# 75
Doret, ти пък! Това е само игра, гледай си и си коментирай. Какво те вълнува кой какво ти казва. Ако ти се пише, си пиши, без значение на кой се набиваш на очи. Форумът е за всеки и няма нужен брой мнения, след което да те изключват....
И освен това е игра, нито Божидара, нито Кики ги интересува дали мислите, че са дебели, с малки глави или истерични.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 16:55 от sourit

# 76
Аз пък точно за това харесвам Искра и Елена Wink Не харесвам шумни хора като Анселита например, която ако си мълчеше повече, би изглеждала една идея по-интелигентна, много говори, ама е едно-към-гьотере, да й се чудиш как ги мисли. Божидара също - въздух под налягане.
Специално за Искра, според мен е въпрос на темперамент, личи си и че е по-притеснителна и свита. Аз не намирам това за лоши качества, дори това ми харесва - обикновено тихите хора се оказват доста интересни и приятни. В никакъв случай тази нейна черта не ми изглежда като някакъв вид подмолност.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 19:36 от Neni •

# 77
И още нещо по повод това, че Божка не мълчала и казвала истината. Това, че си директен, не те прави и тактичен! Според мен!
Чия истина?
Защото истината често е многолика.
Това, че на нея и се вижда истинно според нейните разбирания еедно. Но дали е "чистата истина" е съвсем друго.
Не харесвам Божидара като поведение и бих искала да отпаднат като двойка.

# 78
  • ENGLAND
Doret, ти пък! Това е само игра, гледай си и си коментирай. Какво те вълнува кой какво ти казва. Ако ти се пише, си пиши, без значение на кой се набиваш на очи. Форумът е за всеки и няма нужен брой мнения, след което да те изключват....
И освен това е игра, нито Божидара, нито Кики ги интересуват дали мислите, че са дебели, с малки глави или истерични.

Имах време, сега си създадох работа, а ине ми се спори.

Доста от участниците са си направили профил тук и четат.

# 79
Aми некa.Hug Тъкмо ще cе видят отcтрaни.П.C : Ти дa не cи Божидaрa Stuck Out Tongue Winking Eye

# 80
Aми некa.Hug Тъкмо ще cе видят отcтрaни.П.C : Ти дa не cи Божидaрa Stuck Out Tongue Winking Eye

Пу, аз съм Елена Joy Joy Joy

# 81
Много късно се включвам в темите, малко ви попрочетох - "сверих си часовника" . Изгледала съм вс. епизоди по 2 пъти, че да си затвърдя впечатленията, а и ми беше интересно.
Първи въпрос - Анселита с истинските си очи ли е или това са цветни лещи? За това, че мре "да си купува коси" го разбрах, но цветът на очите?
 Спомням си една нейна реплика "Радвам се, че опровергах доверието му." (на Мартин) Момичето от ТВ и нета е чувало и  прочело някои думички, но не им знае значението, ок, все пак те са двойка, залагаща на физика, фитнес и двигателна, а не духовна култура.
2 въпрос - Калина - освен корекции в устни, има ли и други, според Вас?
3 въпрос - Калина, която казва, че е висшистка с Лесотехнически университет, не Ви ли се струва, че простее в изказа и че й липсва интелектуално ниво, не казвам, че е глупава, а че не блести с познания, обща култура - средно ниво...?
Божидара е най - начетена, дейна, оправна, окумуш и нахъсана за победа на всяка цена, НО не бих била приятелка с нея, не бих я искала в близкото си обкръжение, защото ще си оскубем косите, не бих й дала да властва над мен Simple Smile
Деянчо, милият, умен е, но е твърде възпитан и добър човек, искам да го спася и да му дам свобода, ама той едва ли иска да бъде спасен(от Бижидара) Simple Smile Май си я обича, тя е това, което той не е.  Не го искам за зет обаче. Simple Smile
Искра също не е интелектуалка - не знае къде е Бесарабия, а и не само, просто си мълчи, че да не се набива на очи, че май не е мн. умна (само предполагам, не го твърдя) ... Не ми харесва, че не обича Данчо толкова, колкото той нея, а и е по-възрастна.
Данчо ми е любимец, добро и възпитано момче, кавалер, обичлив, грижовен, прощаващ, все усмихнат, искрен към всички, откровен - никой да не ми го пипа, ще го взема за зет, ако Исито изчезне Simple Smile
  Марти е другият, след Божидара, който не може да прикрие, че е готов на всичко за победа, освен това за мен той наистина е Юда - и Митко/Доротея, и Момчи/Веси, и Емо/Калина предаде, като не ги подкрепи, а те бяха го подкрепили вече в критичен момент и го мислеха за "партия".
 Та, красавецът Марти като поведение не ми е ок и няма моята подкрепа. Освен това, мисля, че не е чак толкова привързан към Анси, просто играе игра, за да спечелят  симпатиите на аудиторията.
Пламен ми прилича визуално на ленивец, като отношение към Елена - хич не ми е ок. Не го харесвам, не го подкрепям.
Харесвам Данчо, Елена, Деян, Емо ще правя "победна четворка" от тях и бих им дала наградата да си я поделят по равно. Simple Smile

Емо е умен, добър, възпитан, съобразителен, толерантен, с ниво... може и него да взема за зет - резерва Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 02:07 от *Камея

# 82
За мен Божидара иска на всяка цена да спечели и е страшно нахъсана. Мисли се за най-умна и най-хитра от останалите. Мисли някакви стратегии. Потиска мъжа си, не му дава думата за нищо. Завижда и злобее, че другите момичета са по красиви и по поддържани от нея.

# 83
Не знам дали Божидара е злобна, ама доста от списващите тук лица - определено. Как си позволявате да правите подобни квалификации за непознат човек, който участва все пак в ТВ проект, предполага се, че едва ли и в реалния живот винаги би реагирал точно по този начин...
Колоритна е и е интересна, на мен и чисто визуално ми допада, ама айде, и аз сигурно съм от тия, дето завиждат на Калинката и Анселита Laughing
Чудно ми е - каква част от вас ще намерят за интересно предаване, в което липсват подобни персонажи, а всички са тихи, кротки и безлични като Искра и Данчо.

# 84
  • София
Ако Анселита чете тук - ето казвам си като една Божидара (истината, щото съм много интелигентна и няма как да не казвам чистата истина директно) - "Момиче прекрасно, смени този грим."
Видях снимките й от предишните страници - толкова по-добре изглежда без тези дебели чернилки, които си рисува по лицето, без нарисуваните устни.... Няма ли някой от обкръжението й, който да я посъветва?

Божидара ми беше интересна, но във вчерашния епизод направо се изложи. Поизнервила се е нещо от стоенето във вилата. Сигурно са я оставили и без книги за четене......и ето - позатъпя леко и даже започна да й личи. Ама то става така като не се чете. Да. Също така е хубаво да се препрочитат и някои народни мъдрости като онази за киселото грозде, примерно. Не е излишно.

# 85
А Анселита какви корекции има?

# 86
Коcи cи cлaгa caмо, нaли тaкa кaзa. Веждите cи ги риcувa, a уcтните очертaвa c молив и мaже здрaво😀

# 87
  • Sofia
На някои им е много трудно да разберат/проумеят елементарни неща. 😀 Не се обсъжда външния вид на Божидара, а поведението и цялостното й представяне във формата, в който доброволно участва. Както елементарно съм го написала, така елементарно да го разберат и неразбралите. Simple Smile

# 88
  • Варна
И още нещо по повод това, че Божка не мълчала и казвала истината. Това, че си директен, не те прави и тактичен! Според мен!
Чия истина?
Защото истината често е многолика.
Това, че на нея и се вижда истинно според нейните разбирания еедно. Но дали е "чистата истина" е съвсем друго.
Не харесвам Божидара като поведение и бих искала да отпаднат като двойка.

Е как коя? Нейната, не го ли разбрахте? Или от стоене по салоните, не четете книжки? М? Тя каза, че е директна и казва нещата, каквито са! Изясни ли ти се или питай ме некое друго въпросче?

По повод на това, че ние едва ли не сме по-злобни от Божидара, аз бих казала, че някой като не ме закача и не ми влиза в личното пространство и да ми е неприятен, спазвам добрия тон и елементарно възпитание!   А в случая някой доброволно се изтипосва по ТВ, раздава квалификации кой колко книги е прочел и колко виси по салоните, определя се за най-най и аз трябва да си мълча, за да не изляза по-кофти човек от него ли? Не ми харесва такова поведение и толкова!

И не разбирам защо все умните хора се изтъкват, че са умни? Според мен наистина умен човек не би тръбял колко книги е прочел, защото ще си личи! То е все едно аз като съм клечка да обяснявам колко съм слаба! Смешно е за мен! А погледът на Божидара пак ще го напиша, но за мен е змийски! Излъчването й е неприятно!

В общи линии има една приказка, че интелект, възпитание, грамотност си личат! Не е нужно да се навират в очите на околните, защото поне ца мен са признак точно на обратното!

# 89
Да, погледът е змийски, цялостното излъчване, мимиките, жестикулирането с ръцете, стойката ѝ, напереността ѝ  са неприятни за мен, но пък е ценен играч - в смисъл, че завихря страсти и "прави играта", предаването става по-интересно, иначе - да, пак казвам, не я искам край мен, не я искам в къщата си, Деянчо да я мисли- негова си е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт