💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 146
  • 815
  •   1
Отговори
# 60
Doreт, изобщо за визия не сме се хващали, повечето коментираме характери. Или поне аз.
Всеки има право на лош вкус.
Всеки има право да харесва Божидара.
Няма нужда да четем само твоето мнение през пост. Няма нужда и да се оправдаваш защо я харесваш.
Да, има и коментари за външността на участниците, но това е неизбежно. Та те се показват по телевизора!

# 61
Няма нужда да четем само твоето мнение през пост.

Ма има ограничение кой кога да пише ли? Wtf!?!

# 62
Дайте да не разваляме хубавата тема със спорове кой какво и защо.
Всеки си има право на мнение и няма лошо да си го споделя в темата, тя е направена за това. Няма нужда от нападки.
Аз лично споделих, че външен вид на участниците не коментирам, защото всеки си е чаровен по своему. Не може всички да са модели и с перфектни фигури, вкус и т.н.

# 63
  • Варна
Божидара е ...... нищо женско и женствено не виждам в нея. Първо изглежда груба, доста по-възрастна от годините, на които е.
П.П. И аз съм висока и с малка глава. Какъв проблем е това, че не ми е голяма? Това по повод главата на Калина. От баба знам, че тези с малки лица са по-нежни!
На теб не ти е проблем малката глава, както и на мен, но явно ти е проблем как изглежда Божидара!
Баба й и на нея може да е казала...

Проблем тя не ми е, нито външният й вид! "Проблем" ми е характерът и поведението   й. Аз не съм такава, не се изтъквам колко голям манипулатор съм( това май не беше ли качество с негативен оттенък?). Как хората с право трябвали да се плашат от нея. Че той самият й мъж щом чак сега се осмели да й се противопостави, за какво си говорим.

И смятам, че на него не беше случайно сложен костюмът на куче Wink.

И още нещо по повод това, че Божка не мълчала и казвала истината. Това, че си директен, не те прави и тактичен! Според мен!

# 64
Анселита за мене е гротеска, но Кики ми е много сладка. Слабичка е, сложила си е мигли и устни и какво-отиват й. Има пари очевидно, поддържа се.

# 65
Нaмерих профилa нa Дидо във фб. Ето,че по cлaбa женa му изглеждa добре. Иcкaх дa видя той коя зодия е, но не уcпях. Зaлaгaм нa Риби.

# 66
Гласувам за Искра и Дани.
Божидара абсолютна злобарка, не става.
Пламен също е ужас, стиснат и изобщо не уважава жена си.
Анселита са ми симпатипни, но пък не са много интелигенти.

# 67
На мен много ми хареса Пламен, че стана и поздрави Б&Д за това, че остават. Яко е да имаш такъв противник, който има смелост и да поздеавява

# 68
Не ми изглежда по слаба тук, просто самата снимка е такава. Но на мен Божидара ми допада като структура има хора, които са пълни и им ходи. За мен те я такава. Но не я харесвам като характер.
Анси на мен руса някак си ми се губи, с черна коса повече ми харесва  единствено може би веждите не ми харесват.

Да кажа и за играта вчера, хванах я малко преди края, но беше отвратителна. В събота играта в мола беше забавна, единствено може би това с храната ми беше в повече и най ми хареса подхода на Анси да помоли хората ако имат възможност да и купят нещо.

# 69
Някой знае ли коя зодия е Деян ?   Интересно ми е,  дали ни четат участниците, от  фб профилите им си личи ,че са излезли ,  а ние как ги храним тук  Laughing

# 70
  • Бургас
Нaмерих профилa нa Дидо във фб. Ето,че по cлaбa женa му изглеждa добре. Иcкaх дa видя той коя зодия е, но не уcпях. Зaлaгaм нa Риби.
Пълна лелка. Иначе има симпатични черти, интересни очи. Но самият поглед й е един лукав и очичките й шарят. Но, не външният й вид е определящ в това да ме разочарова. Да, продъжлавам да мисля, че е умно момиче. Дейна, оправна. И приказката й върви, малко тип "много говори, а нищо не казва". Но е доста надменна, с голямо его, което говори за доста комплекси. Хареса ми, че в предни епизоди показваше точна преценка. Хареса ми и че няколко пъти е казвала, че съпругът й е по-умният от двамата. В този смисъл, не очаквах снощното разочарование от цялостното й представяне в целия епизод. Изтърва се доста, по много параграфи.

# 71
Цялото предаване е толкова положително и нямаше никакви драми и интриги, до момента, в който "ние сме най-интелигентната двойка" спретна такива интриги, че на всички там им стана неудобно. В нито една от двойките не съм видяла злоба до сега. Божидара като коментираше темата за суетните жени сама каза за себе си, че "хората ще си кажат сега, тая щото е дебела така говори". Останах с впечатление, че всички не хубави хора автоматично трябва да са интелигентни?!
п.с. как е фб на Деян? Grinning
п.с.2 - Мислите ли, че Божидара ще се откаже на мисията другата седмица(тази с лазерите) като чуе, че Деян крещи от болка? Тя толкова много иска да спечели, че според мен ще е единствената, която няма да се откаже, както беше и единствената, която му взе 2 списания колкото да не е без хич.

# 72
Цялото предаване е толкова положително и нямаше никакви драми и интриги, до момента, в който "ние сме най-интелигентната двойка" спретна такива интриги, че на всички там им стана неудобно. В нито една от двойките не съм видяла злоба до сега. Божидара като коментираше темата за суетните жени сама каза за себе си, че "хората ще си кажат сега, тая щото е дебела така говори". Останах с впечатление, че всички не хубави хора автоматично трябва да са интелигентни?!
п.с. как е фб на Деян? Grinning

# 73
Малко се учудвам, че Искра и Йордан водят в анкетата. За мен те са най-безличната и безинтересна двойка. Йордан се опитва да показва някакви стратегии от време на време, но го прави по много наивен начин, а Искра даже забравям, че участва в играта. Thinking

Радвам се, че Божидара и Деян останаха в шоуто. Тя определено е колоритен играч с характер и с много от нещата, които каза в предишния епизод, съм съгласна. Не си ли мислите, че в ситуацията, където беше против да се зачете отговора на Калина, може би е имало и други, които не са били съгласни това да се случи, но са си замълчали, водени от идеята да изглеждат добри пред камерата?

Божидара и Деян определено са най-образованата и начетена двойка. Понеже интелигентността е по-общо понятие, се въздържам да ги определя за най-интелигентните Innocent

# 74
  • ENGLAND
Нито Искра, нито Елена бих искала да са ми приятелки, спокойни, кротки, но с тях приказка не може да имаш. А тези тихите в един момент такъв нож в гърба могат да ти забият, че да се чудиш защо.

Doret, няма да се връщам назад и да се обяснявам 100 пъти, явно и моят пост е изтрит Doret - Doro объркала съм ника, обясних, другата е от темата ИВ.
В такъв случай възпитаните хора се извиняват.
Не съм писала толкова много постове както доста от вас, но не си заслужава спора. Пишете си каквото искате, мразете дебелите, виждайте това, което ви се иска, аз бях до тук.

Общи условия

Активация на акаунт