💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 369
  • 815
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
За Марто имам и друга гледна точка, докато те четох. Може да е подкрепил някоя двойка, защото не харесва двойката, която се е изправила срещу тях! Избира по-малкото зло!

Иначе търсих профила на Божидара да я видя на по-стари снимки. Търсих от профила на Дидо. Създали са си фен страница. На една от качените снимки Божидара е хубава! И има и други снимки с грим, защо тогава скача така срещу висенето в салони и поддръжката не ми е ясно. Не ходи съвсем като измита чиния, както например прави Елена май или поне не съм я видяла да се гримира и да личи! Последното не го казвам с упрек!

Ето на тази снимка ми харесва!

https://scontent.fsof9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p720x720/9146245 … c&oe=5EC57875

# 106
Кофти е да говориш, че другите са глупави, защото висят по салони... Само маникюрът на Божидара е до момента на ръцете ѝ (във формата), а като гледам на тази снимка и веждите и са правени. Не се оставя и тя, ползва доста боички по лицето, ама то като не можеш да понесеш (по не известни за мен причини, защото тя не е грозна жена) чужда хубост и не можеш да го премълчиш, защото е по-силно от теб и иска да излезе, обикновено от устата ти излизат глупости. Жалко, има потенциал, но трябва да работи върху нрава си!

# 107
  • Варна
А тя коментираше точно това, че другите трябвало да работят по характера си....

# 108
Предполагам отива на специален повод, иначе трябва да приеме, че Диди всеки ден ходи с папионка.
Калина и Емил нарушиха правилата на играта ( отидоха да чакат на финала). Указанията бяха точни и ясни. Мъжете опитват да вземат сърцето от Пинятата. От продукцията трябваше да ги накажат, което те пропуснаха да направят. И не само Божидара мърмореше, но другите са мишки и не им стиска да го кажат.

# 109
  • Варна
Аз си върнах играта и реално Божидара също прати Дидо на финала да чака!

# 110
След като там вече се беше заформила една групичка.

# 111
  • Варна
Ми не, не са нарушили правилата. Емо беше втори на пинятата и бая си поблъска, даже и Данчо понаби. Отделно после всички се наредиха на финалната лента. В качеството си на каква казваш че са в нарушение. Продуцент ли си, каква си?
Да не намесваме отново сивите чорапи, че само едно и също се върти още от предната тема.

п.п. Да те дават по тивилизура също е специален повод! Нормално е всички да се стараят да изглеждат добре.

# 112
Аз си върнах играта и реално Божидара също прати Дидо на финала да чака!
Да, защото реши, че това е мега яката хитрост, която им гарантира, че няма да са на номинации, от което тотално се оплете и не можа да обясни на никого, и никак, защо Дидо е по добре да пресече финала предпоследен, а не последен. А после от яд, че не се сети първа, наговори и другите глупости за толерирането на Емо и Калина. Искрите между тях прехвърчат още от спора да се признае ли Ернестина Сабакова.

# 113
В качеството си на каква казваш че са в нарушение. Продуцент ли си, каква си? 
В качеството си на зрител и в качеството си на потребител в този форум.
Само не ми е ясно, ти на базата на какво ми задаваш този въпрос? Продуцент? Собственик или модератор на БГ-мамма?

# 114
Ернестина Сабакова Joy
Сабака на руски език е куче, ти я прекръсти жената,  Тиква !

# 115
  • Испания
Ернестина Сабакова Joy
Сабака на руски език е куче, ти я прекръсти жената!

На руски куче е "собака", не сабака.

# 116
Да, съгласна съм с правописа, но се произнася сабака.

# 117
  • Варна
Произнася се с А.  Титина, коментирай си каквото искаш, но това не промня факта, че според продукцията нарушение на правилата няма.

# 118
  • Испания
Произнася се, когато се говори. Когато се пише, се спазват правописните правила.

# 119
  • Варна
]Да, защото реши, че това е мега яката хитрост, която им гарантира, че няма да са на номинации, от което тотално се оплете и не можа да обясни на никого, и никак, защо Дидо е по добре да пресече финала предпоследен, а не последен.

Не, идеята й беше не да се спасят от елиминация, а да могат да си изберат срещу кого да се изправят ?!?! Joy Как точно щеше да избира... ще си умра без отговор на този въпрос! Joy

Общи условия

Активация на акаунт