💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 369
  • 815
  •   1
Отговори
# 120
Е, и?  Не те разбирам, произнесено Сабакова напомня сабака, това имам предвид аз, а не написано на руски език по правилния според руския език начин. Не съм в Русия.

# 121
Ернестина Сабакова Joy
Сабака на руски език е куче, ти я прекръсти жената,  Тиква !
E, много важно, ще ѝ купя нощница. Хора пишат с ... си, аз съм изпуснала една буква, пишейки от телефона.

# 122
  • Sofia
А тя коментираше точно това, че другите трябвало да работят по характера си....
Споко де, лесно е да видиш сламката в чуждото око, трудно е да видиш гредата в своето. 🤭 Та и Божидара така. 😂

# 123
Ми не, не са нарушили правилата. Емо беше втори на пинятата и бая си поблъска, даже и Данчо понаби. Отделно после всички се наредиха на финалната лента.

А Елена също си измисли стратегия, като казваше на Пламен да стои долу и да бъде готов да вземе сърцето от земята, когато другите счупят пинятата. Божидара даже каза после на Дидо, че го е държала до пинятата със същата цел, но после е решила друго. На тяхната двойка най-много им трябваше победата в тази игра. Божидара не можа да прости на Калина, че първа се е сетила да приложи стратегия, и то такава, каквато нея не я устройваше и я обърка после.

# 124
Произнася се с А.  Титина, коментирай си каквото искаш, но това не промня факта, че според продукцията нарушение на правилата няма.
Интересно защо ли не изкараха Дидо и Божидара тогава? защото много ги харесват от продукцията? Едва ли.
]Да, защото реши, че това е мега яката хитрост, която им гарантира, че няма да са на номинации, от което тотално се оплете и не можа да обясни на никого, и никак, защо Дидо е по добре да пресече финала предпоследен, а не последен.

Не, идеята й беше не да се спасят от елиминация, а да могат да си изберат срещу кого да се изправят ?!?! Joy Как точно щеше да избира... ще си умра без отговор на този въпрос! Joy
Лесно, тя наблюдва кой кога пресича и му казва. Както самата Божидара," на финала бяха много хора и не можах да виждам , кой , кога пресича"

# 125
  • Варна
Интересно защо ли не изкараха Дидо и Божидара тогава? защото много ги харесват от продукцията? Едва ли.
Това не е първата елиминация, на която никой не отпада. Може би след като оная двойка напусна предаването по лични причини, продукцията е останала със свободно време, което някак трябва да запълни. И все пак се изненадах, че за втори път не си тръгва никой. Но така са си решили. Да тръгна да рева, че не е честно ли? Спрямо Елена и Пламен, които си заслужиха "победа".

Лесно, тя наблюдва кой кога пресича и му казва. Както самата Божидара," на финала бяха много хора и не можах да виждам , кой , кога пресича"
А добро утро! Много ясно, че всички ще се сбутат и нищо няма да се види. А дори и да имаше изглед, какво като види кой кога пресича. Как ще си избере противник? Ще заповяда на останалите мъже да се наредят по неин вкус ли? Не се опитвай да обясняваш, защото обяснение няма. Най-много да се оплетеш още повече от самата мецанка. Simple Smile

# 126
Смайлис, много благодаря за поредната прекрасна тема! Евала за ентусиазма и желанието, с които оформяш всички теми, в които ние да си пишем. Heart
Много трудна анкета обаче, все още не съм гласувала. Joy Не мога да посоча само една двойка като победител. Всички ми харесват с нещо.

Относно спорът, който се е заформил - не защитавам Божидара, но аз също не бих приела Ернестина Слабакова в миналата игра. Думите на Божи бяха “като ще приемаме на един, да приемем и на останалите”, не дословно, но в този смисъл го каза. Така че по същия начин можеше да се приеме отговора на Симона за Дони и Нети, защото беше ясно кого визира, но не успя да изрече името.
Не е правилно, че го приеха отговора и от друга гледна точка за мен. Нямам идея как го помня, но преди много години Ернестина гостуваше в мисля предаването на Росен Петров. Тогава той я попита защо след като са женени от толкова години с Андрей тя не използва името Ернестина Слабакова. Тогава тя с насмешка отговори нещо от сорта на това, че ще е нелепо да използва специфичната фамилия на мъжа си ако надебелее. Пак не са дословно думите ѝ, но става ясно, че тя напълно осъзнато използва и иска в общественото пространство да бъде познавана като Шинова.

Колкото до предаването - за мен лично щеше да е по-добра идея да не отпадат двойки. Нямаше да го има този тегав момент, в който трябва да избират останалите участници, а и щеше да се запълни повече ефирно време. Накрая щеше да спечели двойката с най-голям бюджет. С настоящите правила ми е гадно всеки път като си тръгва някой, защото ги харесвам. Отдавна не се бях заглеждала така по някое предаване.

# 127
Относно спорът, който се е заформил - не защитавам Божидара, но аз също не бих приела Ернестина Слабакова в миналата игра. Думите на Божи бяха “като ще приемаме на един, да приемем и на останалите”, не дословно, но в този смисъл го каза. Така че по същия начин можеше да се приеме отговора на Симона за Дони и Нети, защото беше ясно кого визира, но не успя да изрече името.
Не е правилно, че го приеха отговора и от друга гледна точка за мен. Нямам идея как го помня, но преди много години Ернестина гостуваше в мисля предаването на Росен Петров. Тогава той я попита защо след като са женени от толкова години с Андрей тя не използва името Ернестина Слабакова. Тогава тя с насмешка отговори нещо от сорта на това, че ще е нелепо да използва специфичната фамилия на мъжа си ако надебелее. Пак не са дословно думите ѝ, но става ясно, че тя напълно осъзнато използва и иска в общественото пространство да бъде познавана като Шинова.

Хаха, Ернестина се е шегувала Simple Smile То и Шинова даже повече ѝ подхожда, защото е висока и слаба Simple Smile
Напълно осъзнато иска да бъде познавана като Шинова, защото е дъщеря на писателя Чавдар Шинов, иначе е записана с двете фамилии. Калина се измъкна успешно от ситуацията. Пак ще се повторя, че не е редно да питат участниците за такива неща, като си имат екип.
За последната игра, в конкретната ситуация Емо Чолаков каза на Калина, че измисля стратегия, а тя даже го накара да ѝ потвърди, че може да ползва стратегии. Сигурно правилата са предварително обсъждани между екип и играчи. Жените имаха само микрофони, така че не е възможно някой от екипа да я е насочил какво да прави, сетила се е. Да се мъчиш да си избереш с кого да си на елиминации също е стратегия. Повечето игри имат такъв елемент. Божидара тук е избрала да е участник, а не създател на игрите, че да иска да контролира развоя им. Иначе пък се радва, че тя е интригантката и може да манипулира другите, там й е силата.
Ще ми е интересно да гледам елиминации между Божидара и Деян и Калина и Емил, за да видя двойките кого ще подкрепят. Нямам двойка-фаворит за финала, но от вчера вече имам двойка, която не искам да е там, и то главно заради поведението на Божидара.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 03:33 от @NoName

# 128
А добро утро! Много ясно, че всички ще се сбутат и нищо няма да се види. А дори и да имаше изглед, какво като види кой кога пресича. Как ще си избере противник? Ще заповяда на останалите мъже да се наредят по неин вкус ли? Не се опитвай да обясняваш, защото обяснение няма. Най-много да се оплетеш още повече от самата мецанка. Simple Smile
Написах какво каза жената, това, че ти не виждаш логиката, не е мой проблем.

# 129
  • Sofia
Още не съм гласувала, честно казано нямам фаворит. Елена ми харесва, балансирана е, излъчва спокойствие, без излишно самочувствие и суетност, но нещо в Пламен не ме кефи. Анселита и Мартин, не са лоши, но много "ниска топка". Далеч съм от мисълта, че трябва да са ядрени физици, но малко повече акъл не би навредил. Калина и Емил - изглеждат добре заедно, но и там има нещо, което ми пречи да ги "припозная", като моите фаворити. Искра и Данчо - "най-мътната" за мен двойка. Не знам дали това се дължи на живота им в UK, изглеждат прикрити и неискрени. Но едно знам със сигуроност - при никакви обстоятелства не искам Божидара и Деян да спечелят, и то най-вече заради нея. Мнението ми няма нищо общо с външния вид на Божидара, дори да беше Мис Свят, пак нямаше да я харесам.

# 130
Да се запиша и аз най-накрая в темата, че от началото на предаването само чета.
Гласувах за Елена и Пламен не защото са ми толкова любими, а защото от всички останали смятам, че те са най "Един за друг". Явно Елена го е приела и го обича въпреки понякога клоунското му поведение. Дразни ме, че така неглижира брака и се дърпа да ѝ предложи, защото се вижда, че на Елена ѝ се иска. Явно се е примирила и се мъчи да убеди сама себе си, че това не е важно.

Много съм доволна от игрите - изключително забавни и разнообразни. Малко ми напомнят на едно състезание, което даваха преди години, "Игри без граници". Някой помни ли го? Искам да го намеря в нета, но на български нищо не излиза. Знаете ли оригиналното заглавие? Много ще съм благодарна, ако някой ми помогне.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 10:58 от pip4i

# 131
  • София
Всеки прие различно правилата на играта с плюшените мъже. Аз също разбрах, че трябва да се БОРЯТ за сърцето, а не само малко да си го поудрят и да си чакат на финала. Така че това е игра с неясни правила и никой не може да бъде обвиняван как ги е разбрал, след като са недоизмислени.

Е, Калина не блести с ум, просто защото го няма в такава степен. Чух няколко песни на Емо - ужас. Дано не се издържа само от това, че не му завиждам. Калина какво работи?

И да, изцяло на мнението на Божидара съм за кифлите. А Калина с тези надути джуки, несъразмерни при това, си е точно такава.

Колкото до играта с асоциациите - Божидара си знаеше, че са в техни води, така че недоволството срещу отговора на Калина не беше, за да си спаси задника, тя така или иначе щеше да победи. Каза, че щом на тях се признава, значи може и на други, което подкрепям.

# 132
Какво да признават, Ернестина е Шинова-Слабакова.

# 133
  • София
Ми, очевидно никой не я знае така.

Пък и горката Калинка налучкваше, не е като да е знаела нещо. Даже Магърдич не можа да каже като хората, тогава трябваше ли да ѝ се признае фъфленето?

# 134
  • Sofia
Ми, очевидно никой не я знае така.
Това няма особено значение, омъжена ли е, омъжена е и точно така се казва, какво искате повече?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт