💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 394
  • 815
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да бе, добре, ама тогава защо и признаха Магърдич? Пъна се пъна там нещо да каже, ама не го каза. И въпреки това го признаха, нали? Така че е нормално да има недоволни. Колко трябва да си зле да пелтечиш толкова време върху име, което даже не е сложно за казване? Защото просто не го знаеше. Но си получи точка.

Редактирам се - умната Кики не се сети за Кремена, не взе точка.
Трябваше да познаят как са написани на листчетата - затова и Емо ѝ каза да изговори цялото име. Ернестина надали е била записана Шинова-Слабакова. Но и двете минаха за верни.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 10:33 от « Ѕmile »

# 136
И Гала е Галина, но всички я знаят като Гала. Същото щеше да е и Дони и Нети, дует Ритон и т.н.
Ернестина е позната като Ернестина Шинова, както и да го извъртаме....

# 137
Калина написа книга за годишнината им с Емо.Ще ми е интересно да я прочета.
Мен ако ме снимат камери сигурно дума няма да мога да обеля.Не всички могат да плещят без да спират като Божито.

# 138
  • Варна
Написах какво каза жената, това, че ти не виждаш логиката, не е мой проблем.
Всички чухме какво каза жената, но никой не видя логиката, не само аз. Така че не мисля, че е в мен проблема...

... Дразни ме, че така неглижира брака и се дърпа да ѝ предложи, защото се вижда, че на Елена ѝ се иска. ....
Не знаех, че брак се предлага само ако на половинката ѝ се иска...

Каза, че щом на тях се признава, значи може и на други, което подкрепям.
Нали й признаха сивите чорапи? Защо всички фенове на Божидара удобно премълчават този факт?

# 139
Абсолютно никой не оспорва чорапите. Но от това на нея не й зависи играта. Ако не й ги бяха признали, щеше да харчи 400 лв. Ернестина Слабакова, изпрати Кики в другия кръг, само не силните им асоциативни умения ги спряха да минат и другия кръг!

# 140
  • София
С чорапите го признаха, защото имаше червено по тях, а и не е като да не е попитала дали става или да се пробва пак, просто беше въпрос на време да намери и решиха да не губят излишно такова. А и очевидно това не беше решаващо за истинската цел на играта, така че не виждам проблем.

# 141
... Дразни ме, че така неглижира брака и се дърпа да ѝ предложи, защото се вижда, че на Елена ѝ се иска. ....
Не знаех, че брак се предлага само ако на половинката ѝ се иска...
Разбира се, че не, но защо пък не. А ако тя му предложи, дали ще откаже? В играта, когато трябваше да редят дъски с приоритети, Пламен сложи "брак" на последно място и каза, че на тях не им е приоритет. В хода на играта излиза, че не на тях, а на него не му е. Също и за "обичам те", не им било в речника. Няма лошо, ама се оказа, че май пак само в неговия не е. Ако Елена е със същите възгледи, няма проблем, но ми се струва, че не е, а просто се е примирила. Но както и преди написах, щом приема нещата и продължават да се обичат, значи всичко е наред. Аз ги харесвам като двойка. Харесва ми, че се разсмиват един друг, забавляват се заедно. Само няма да е зле да ѝ казва "обичам те" 1-2 пъти годишно, ако знае, че това ще я зарадва. Разбира се, това е мое мнение и не ангажирам никого с него. И да, знам, че едно голо "обичам те" нищо не значи и че е по-важно какво показваш, а не какво казваш. Wink

# 142
Всички знаем, че сами по себе си думите "обичам те" не означават нищо, ако не са подплатени с действия. А това най-много му куца на Пламен, не е само в тази игра и в другите показа цялостното си отношение към Елена.Съжалявам за това, което ще кажа, но за мен е истина-в тази връзка единият обича, а другият е в нея от удобство и навик.

# 143
  • Варна
Не мисля, че Пламен не показва обичта си. След като им бе дадено право да разместят двойките някой му зададе въпрос и той каза "Не знам дали знаеш, но тя решава, аз само изпълнявам". Нещо от този род беше репликата му. Цени си жената, обича я и я уважава, просто не го демонстрира по стандартен начин. Странна птица е, но важното е, че е намерил човек, който да бъде с него не въпреки, а заради това.

п.п. Кики също пита водещия може ли, нали не е забранено. И той потвърди, че няма проблем.

# 144
п.п. Кики също пита водещия може ли, нали не е забранено. И той потвърди, че няма проблем.

За Шинова ли попита? Хм, не съм чула🤔

# 145
Гласувах за Данчо и Искра, но компромисно, защото само Данчо харесвам, За Елена и Пламен бих, ако Пламен не ми беше неприемлив - неглижиращ, омаловажаващ загубите си в играта, вечно философстващ и малко действащ , има и други.
Някой попита какво работи Калина - във визитката длъжност не посочиха, но тя каза "Работя във фирма за горива" и я показаха как нарежда папки на стелаж в офис, после сяда зад бюро. Преди това е била стюардеса, може би затова и толкова се кипри
 - професионален навик,  винаги да е с безупречна прическа, визия.... мигли, устни и не зная още какво.

Скрит текст:
Анси е продавачка в хранителен магазин, Искра прави ръчно сапуни и лосиони, Елена е графичен дизайнер в списание, а Божи е дейна и предприемчива, защото работата й е да забавлява хората в ескейп стая,  създадена от нея.
За мен Божидара като физически данни е симпатична, но излъчването  ѝ, пренавитостта ѝ, напереността - не, не. И греши, че всички се притесняват от нейните качества, просто на някои не  им се занимава с нея и не я отразяват, а си гледат своята игра, в своята паничка.

# 146
  • Варна

За Шинова ли попита? Хм, не съм чула🤔
За последната игра с пинятата пита.

# 147
При последната игра нали всички участнички видяха, кой е Вълчо и че Вълчо ще дреме на финалната линия? Защо вместо да развива сложни схеми и неизпълними стратегии Божидара не инструктира нейния Шаро да му скочи уж случайно на гърба тръгне ли да пресича финалната линия? Joy Joy Joy

# 148
Т. е. на принципа Каквото не е забранено, значи е позволено - скачането на гърба на другарчето може.И това е вариант. Всъщност, за мен моментът, когато Шаро биеше страничния  стълб и после се дупеше да си търси пръчката, беше комичен - хилих се 5 мин и си го връщах да го гледам пак. А Божи можеше по-адекватно да го напътства, а не да го постави в тази смешна ситуация.

Но пък се притесних за Дани, бая пръчки изяде, стоически стоя под пинятата и не се отказа, и не обвини Иси, че не го е предпазила с указания от тези удари, не се отказа момчето, не се отдръпна. Търпелив герой е.

# 149
Верно, те Данчо си го пребиха сериозно 😀

Общи условия

Активация на акаунт