💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 237
  • 815
  •   1
Отговори
# 600
Божидара ако ни чете мнението за нея, си я представям как се хихика и си мисли, че й завиждаме и ни е страх от нея Joy
Лично аз, бих се засрамила много.Но то си е до его.
Хора, карантина има от близо 2 месеца! Според вас дали ще продължава формата тихо и кротко при тези обстоятелства?!Приключил е отдавна.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 14:14 от Came lita

# 601
Знаем, че е приключил. Но както казах, не са приключили излъчването на заснетите епизоди. Преди да са приключили, ако е тя и маркира конкретни постове като Полезни си е знак.

# 602
Е, те нашите постове не са особено ласкави за нея, та не знам колко са и "полезни"...

# 603
Святослав писа още докато епизодите с тяхно участие вървяха. Едва ли имат клауза да не пишат до излъчване на епизод с напускането им или приключването на предаването
 Сега живота ни е онлайн, та нали трябва да се отбележиш, че си "жив".Smiley

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 10:08 от Cafelate

# 604
Сигурно нямат клауза да не пишат и контактуват, но със сигурност имат клауза да не издават подробности от предаването докато не свършат епизодите.
Аз самата искам да пиша на Йордан да го питам кой е спечелил ама дали ще ми каже, а? 😀

Те казаха в предаването, че ако спечелят, обмислят да се приберат в България.
Аз мисля, че са си в Англия в момента, не съм на 100% сигурна.

# 605
В Англия са,сестра ми ги е видяла на летището,пътували са с един и същи полет до Лондон.На 12 април е било това.Един от последните полети беше тогава и те едвам си намериха билети за да се приберат.

# 606
Аз пък харесвам Божидара.

И не смятам, че има лошо отношение към съпруга си. И че той е под чехъл. Според мен е експанзивна, екстровертна и твърде темпераментна. Това е игра и не би ми било интересно, ако няма такива персонажи. А има и такива хора, характери, което не означава, че хората са лоши, както тук биват заклеймявани. Предпочитам да общувам с някого, който ще ми кажае какво мисли, и то веднага. Това изглежда в нечии очи рязко и грубо, но според мен е дори чаровно. Ако всички са толкова внимателни и мили, лично на мен би ми било скучно и ми е по-забавно да гледам нея, а не винаги съгласни по всички теми двойки с обръщения към себе си "гадже", "мило", "любовче" и т.н, според мен твърде лигаво. Всъщност и това с "мецаните" ми идва в повече, но може би, защото в моето обкръжение хората се обръщат към себе си с имената си. Ако направим паралел с известни лица, без да цитирам имена, предпочитам резки до груби и цинични дори, но казващи мнението си хора пред мили и любезни ветропоказатели, визирам едно сутрешно предаване от 9.30 по нова тв.
Амбицията по никакъв начин не ми е грозна. Това е игра. Божидара аргументира позицията си. Не виждам злоба, че чак мъжът и да се осъзнаел.

Анселита, що за карикатурен грим! И да, за мен е важен външният вид и е показателен за личността, особено когато той е плод на наше решение. Имам усещането, че знаеше, че трябва да се откаже заради болката на Мартин. Както някой правилно отбеляза, тя не се притесни при потапянето на Мартин във водата с колелото, а сега преекспонира това с астмата му. За която лично аз чух за пръв път. След което пък избра същото предизвикателство за него. От добрина и себеотрицание Wink Накак показни ми дойдоха и добротата й и жестът с отстъпването на победата . В крайна сметка всеки щеше да види близките си най-много след още две седмици. Та тези гръмки думи за благородната постъпка, та ред сълзи и ред сополи, включително и от водещия... Сериал. Относно диалекта. Да, има го, нормално е, дори е симпатично, но тук, струва ми се, е търсен ефект. Преекспониран се. Идва ми в повече. Всички сме учили книжовен език в училище .

Искра и Данчо - какво спокойствие има в тези отношения, всичко е с усмивка и с приятен тон.

Елена и Пламен са ми много интересни. И там няма тази сладникавост, която масово се одобрява.

Калина и Емил определено са двойка като от списание. Красива. Но някак там за мен има една сдържаност, овладяност откъм страст. Някак стремеж към перфектната двойка, сдържани, особено той, сякаш за пример, бие ми на степфордските съпруги малко работата.

Ако трябва да избирам две двойки за финала, то те ще са между тези три: Елена и Пламен, Божидара и Дани или Искра и Данчо.

# 607
Анселита има висше доколкото съм разбрала, Мартин също. Помня в един епизод (май този с асоциациите) той каза, че общо взето тя му го е изкарала.
Всъщност казаха, че са започнали, но не са завършили.

# 608
Мерси, Titina, това не съм го разбрала. Само помня думите на Мартин. А някой знае ли какво са учили?

За Анселита съм съгласна с къдравата Сю. Колкото пъти Божидара обяснява на епизод, че е интелигентна, толкова и Анселита, че е добра и естествена. Много се преекспонира с тази астма, която чух за първи път при положение, че не е първото водно предизвикателство.
Скрит текст:

Моят мъж е силно алергичен към ядки. Едно, че никога няма да се съгласи (аз също) на игра от рода на "колко фъстъка си побираш в устата", второ, че аз никога не бих го накарала да пробва един-два, че ми е много важно някакви симпатични хора да си видят децата седмица по-рано от договореното.

И друго ми направи впечатление след края на играта, когато подариха "печалбата" на ЕиП. Анселита каза, че се радва, че ще си видят децата, но най много се радва за това, че ТЯ им е дала тази възможност. Значи не е бил най-безкористен този жест. Смятам, че и Искра и Калина да бяха спечелили щяха пак да отстъпят, хем от добро сърце, хем  и с едно наум за бъдеща подкрепа и събиране на симпатии.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 16:36 от Emi_55

# 609
И за мен това с асмата е преекспонирано. Просто Анселита е по-първична и се опитва да играе по тънката струна.Подаръкът и е стратегически. И Божидара има дете, но тя избра Елена. Какво иска да каже, че на едната и е тъжно за децата и, на другата не.
Чудя се, толкова суетна е за косата си Анселита, не си ли вижда веждите. Бива някой да се окепазява, но това ми е много.
По отношение на образованието, каза, че са се отказали, за да работят. Е има толкова хора, дето учат и работят.

# 610
  • ENGLAND
Е, докато отговоря и поизтриха постове.
Вие наистина ли си мислите, че Божидара ще се върже на всички обиди, които пишете за нея и че една умна, интелигентна 30-годишна жена ще се промени да е в тон с кифлите Анселита и Кики!?
Още повече, че тези които я харесват и симпатизират не пишат тук, че като им се нахвърлите, гледат ви сеира.
Бях написала в изтъркания ми за нищо пост, че много бих изкала да видя най-активните участнички тук догодина в играта и да ги пообсъдим и тях.

# 611
Ако се мразиха толкова, нямаше след предаването да си пишат постоянно и то сърчица

# 612
За мен Кики и Анселита не са типичните кифли. Кики не съм я видяла да изглежда пошло, облича се добре, стилно за моите разбирания, модерно и младежки, също не ми се и натрапват и леките корекции. Може би единствено бих разхлабила леко буклите за по-небрежни такива.

При Анселита положението е анцуг с обИци. В лице като за вечерно парти, а тоалетът като за до магазина. Чудя се и защо не си е сложила и тя малко филър в устната с този зор за големи джуки?😕

# 613
Ако не й пукаше на Божидара, щеше ли да рови и чете в групата.Не мисля.

# 614
  • Варна
То е хубаво на човек да му пука по принцип. Дали ще преосмисли поведнието си обаче... не знам, съмнявам се. Тя на колко години беше? Ако е на около 30, то вече отдавна е с изграден характер и няма как да се превъзпита след една игра и няколко коментара. За жалост не може всички да са прекрасни личности. Има и такива със сериозни недостатъци. Важното е, че си има кой да я търпи. Има си семейтво за гледане, жената. Дано възпита дъщеря си по-добре от колкото нейната майка се е справила с нея.

Общи условия

Активация на акаунт