Какво трябва да има един любовник?

• 14 132
  • 410
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Нещо medium rare, няма ли?

# 271
И аз ти говоря за алфа жени. Аз съм алфа, имам самочувствие, понякога съм лъскавка, понякога си стоя по суичър, все тая, но имам душа. Твоите имат само лустро. Разбираш ли разликите? И защо скачат тука? Говорим си... кажи още за хиените, глей къв интересен разговор стана.

# 272
Аз не съм хиена, аз съм добричка, мека мария. Те това моито никога няма да го търпят. Така казват.
Ми бяха вървежни, сега живота ги очука, останаха без деца. Работят. Едната иска да ходим на Сейшелите да си търси мъж. Моят мъж като чу категорично не се съгласи да ходя с нея по ваканции и каза цитирам: Кой ще я вземе тая дърта парцалетина.
Та толкова за жените. Ако се класираш до към 35 г. да родиш дете на някой тузар, добре, после взимаш някой шматарок и така. Някои са сами, не могат да се пречупят със шматарока.

# 273
Авторът хиена ли си търси?  Там трудно се оставя незабравим отпечатък любовен и бързо изветрява.

# 274
  • Sofia
И двата мъжки образа, представени от Кристина, са ми гнусни. Confounded

А и какъв тузар е този, който подарява шоколади и цветя? Flushed Като оставим настрана факта, че не обичам сладко, такъв тип подаръци съм получавала още от гимназиалните си обожатели.
Аз тузаря си го представям като галантен, интелигентен мъж, подаряващ на любовницата чанта Chanel от 'limited edition' колекция, след бурна нощ на взаимни удоволствия и споделена страст. Т.е. не трябва да е и тип "консуматор".

# 275

Горджъс тези които цитирам като шматарок са мидиум реар. Щото уйт траша на всички е ясно какво е. Сега ние уайт траш няма да вземем, нали така.

# 276
Тези неща и в моята професия ги има, но аз не съм никак добра в типизирането. Кристина, респект! Simple Smile Доколкото улавям важното от думите ѝ - на добра работа да те уредят, пък ти пари си имай. Тва е Simple Smile
Шматарокът па мое да добър любовник, кой знай, ама те с тая висока летва вече, не знам.

# 277
  • София
То и любовник да не си в днешно време...
Джизъс.

# 278
Абе, страшно е.
Оказва се, че колкото жени, толкова и критерии за добър любовник.
Авторът хептен ще се ошемети с тези дискусии.

# 279
Тези неща и в моята професия ги има, но аз не съм никак добра в типизирането. Кристина, респект! Simple Smile Доколкото улавям важното от думите ѝ - на добра работа да те уредят, пък ти пари си имай. Тва е  Simple Smile
Шматарокът па мое да добър любовник, кой знай, ама те с тая висока летва вече, не знам.

Дренке умна жена си ти! Разрба от половин дума.
Например тая със Сейшелите е сама. Излизала с един мъж, не и платил сметката и няма втора среща. А тя в момента има пари колкото мен, а преди е работила на друго място и е взимала по 5 000- 6000 лв. бонуси, не е до липса на пари бе. Аз не взимам такива бонуси, две деца гледам, пък пари за всичко си имам. Стандарт и отношение се иска.

# 280
Абе, страшно е.
Оказва се, че колкото жени, толкова и критерии за добър любовник.
Авторът хептен ще се ошемети с тези дискусии.

Просто ще разбере, че угодия няма Simple Smile
Колкото по-рано, толкова по-добре.
А може и да го е разбрал отдавна и да гледа сеир (което май е най-оферта) Wink

# 281
  • София
На кариера “ вагина” ли ще обърнем темата?
За мъжа любовник говорим, нали?
Или за жените любовници..... обърках се.

# 282
Не си мислете, че на тези, които карат лъскави коли на чуждо име им е лесно. Безплатен обяд няма.

# 283
добре, нека се разберем така, който иска да е любовник, да си каже каква жена иска и ние ще даваме съвети.
Аз съм жена и мога да ги кажа, как е при жените любовници. Но пък мога да кажа аз какво искам, въпреки че колко жени толкова изисквания.

# 284
Не си мислете, че на тези, които карат лъскави коли на чуждо име им е лесно. Безплатен обяд няма.
Туй ме подсети за един виц. На кръстовище се удрят лъскав джип и някаква друга кола. От джипа излиза някаква тип плеймейт и крещи " Ти знаеш ли на кой е тая кола, ма?!“. А другата отговаря" Знам, ма, нали преди теб я карах аз! ".

Ся аз от цялата работа разбрах, че съм егати мухлата, щот съм на 35, нямам лъскава работа, нямам пари, деца, нямам и мухъл под никаква форма, а не мога да си позволя да ида на Сейшелите да си диря мъж.

Общи условия

Активация на акаунт