Какво трябва да има един любовник?

• 14 112
  • 410
  •   1
Отговори
# 285
Танче, защо не пробваш с някой мъж от бг мама. Аз харесвам Братан. Уредете си една среща. Братан малко ми прилича на мъжа ми, виж аз си живея с него вече 15 г. Имам двама сина, добре съм. Това то пиша без грам да се подигравам.
Пиша го само от моя гледна точка, защото аз не съм си самодостатъчна. Ако ти си такава, се извинявам. Просто всеки си гледа от неговата камбанария.

# 286
Не само, че съм си самодостатъчна, ами и понякога си идвам в повече.
Мерси, че ме разсмя по нощите! Joy

# 287
Авторът, след като е изчел всички мнения, препоръки и изисквания се е прехвърлил да чете темата "задава ли се ерата на автономните жени роботи с ИИ и къде да се запишем като чакащи". Освен ако не е някакъв особняк.

# 288
Авторът, след като е изчел всички мнения, препоръки и изисквания се е прехвърлил да чете темата "задава ли се ерата на автономните жени роботи с ИИ и къде да се запишем като чакащи". Освен ако не е някакъв особняк.

То и те не се знае с какви претенции ще са. Този изкуствен интелект ще трябва да се самообучи по някакъв начин. А начинът е един - каквото е търсенето, такова и предлагането : )

# 289
Скрит текст:
И двата мъжки образа, представени от Кристина, са ми гнусни. Confounded

А и какъв тузар е този, който подарява шоколади и цветя? Flushed Като оставим настрана факта, че не обичам сладко, такъв тип подаръци съм получавала още от гимназиалните си обожатели.
Аз тузаря си го представям като галантен, интелигентен мъж, подаряващ на любовницата чанта Chanel от 'limited edition' колекция, след бурна нощ
на взаимни удоволствия и споделена страст. Т.е. не трябва да е и тип "консуматор".

Щом са взаимни и споделени, тя какво му подарява?
Wink

# 290
Годот, черната котка гледа много филми. Говорим за обикновени момичета и обикновени мъже с връзки, които са се уредили на хубава работа. Чанта шанел лимитед едишън малко хора в България подаряват. Хората за които говоря не са Християн Гущеров и Светлана /преди да му стане жена/. Все пак моите контакти не са в хай лайфа. Аз съм жена на заплата бе, нито съм манекенка нито нищо.
Въпреки, че с Християн Гущеров сме завършили една и съща специалност в един и същи университет. Ама там родителите са напред, той си е обикновен шматарок, който харчи готови пари.

# 291
И добре, че майка му и баща му са му дали готов лев, иначе щеше да си умре девствен. Аз лично този не бих го пипнала и с лай.яна пръчка, даже фрашкан с пари, ама вкусове всякакви.

# 292
И добре, че майка му и баща му са му дали готов лев, иначе щеше да си умре девствен. Аз лично този не бих го пипнала и с лай.яна пръчка, даже фрашкан с пари, ама вкусове всякакви.
А ,  моля ти се... Познавам даже по-гнусни индивиди без неговите възможности успяли да завъртят харем от парцалеси. За всеки влак си има пътници. Ще се учудите колко прости жени има.

# 293
А ,  моля ти се... Познавам даже по-гнусни индивиди без неговите възможности успяли да завъртят харем от парцалеси. За всеки влак си има пътници. Ще се учудите колко прости жени има.
На мен са ми много смешни като заобясняват родните плеймейтки как се влюбили в душата и сърцето на подобни индивиди. Ма как веднъж не се влюбиха в някой, който работи за 1000 лв и кара 20 годишна кола?

# 294
И душата му е богата на човека. Но нали ти казвам, познавам жени продали се за много по-малко.

# 295
На мен са ми много смешни като заобясняват родните плеймейтки как се влюбили в душата и сърцето на подобни индивиди. Ма как веднъж не се влюбиха в някой, който работи за 1000 лв и кара 20 годишна кола?

Е те това и мъжът ми все го казва! Направо в десетката.

# 296
Вие бг мама не четете ли?
За по малко 5-10 с три нули, мъж не поглеждат разни амбициозни дами. Плюс идеалите за семейство и отношения.
Та, кое ви е смешно, и за какви гнусни типове говорите, нещо не разбирам?

# 297
Вие бг мама не четете ли?
За по малко 5-10 с три нули, мъж не поглеждат разни амбициозни дами. Плюс идеалите за семейство и отношения.
Та, кое ви е смешно, и за какви гнусни типове говорите, нещо не разбирам?

Точно така. А като кажеш нещо реално и се почва едно - АУ, ама аз това няма да го търпя. По-добре сама, напълно съм си самодостатъчна. То си сам като куче, депресирал си се до Бога, ама не, важното е да се почувстваме велики за пет минути.
За гнусните типове - сега вярно Християн не е много симпатичен, ама и баща му е същият, а пък майка му навремето го е взела, когато е нямал нищо, после са постигнали много. Така че визията му е наследство.

# 298
Явно във всяка тема трябва да се открива Америка наново Simple Smile
Знаем си стоката, както е казал народа.
Аз затова често се подсмихвам под мустак, когато жени заговорят за чувства и любов.
Преди ми беше трудно да търпя такова лицемерие, вече съм претръпнал и окей.
Не бих си простил някоя да е с мен заради пари.

# 299
Братане ти си като мъжа ми.
Сега нали не работим и по цял ден сме заедно и му викам: Искаш ли закуска? Той: нито искам да пия, нито да ям, нито да е@eм.
Аз: Намери си една любовница малко да се разнообразиш!
Той: А, ако иска пари, няма да се разберем!

Общи условия

Активация на акаунт