Какво трябва да има един любовник?

• 14 087
  • 410
  •   1
Отговори
# 300
Не виждам много прилики с него.
Нито съм женен, нито си кътам парите за жени, нито бих си позволил такова грубо отношение, нито отказвам закуска, пиене и е@ане Simple Smile

# 301
Не виждам много прилики с него.
Нито съм женен, нито си кътам парите за жени, нито бих си позволил такова грубо отношение, нито отказвам закуска, пиене и е@ане Simple Smile

Чакай де, ти не си женен.

# 302
Ако помня вярно, мъжът на Кристина е Рак. Звучи ми като вкиснат Рак. Нещо обиден ми звучи... Joy Казвам го, за да помогна.
Да не съм офтопик - авторът да наблегне на чувството за хумор. Най-важно е да умееш да разсмееш една жена. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 303
  • София
Много моля, мъжете да разграничават Кристина като самостоятелна единица, както и жените съпругът ѝ от мъжете.

# 304
Много моля, мъжете да разграничават Кристина като самостоятелна единица, както и жените съпругът ѝ от мъжете.
Колкото хора, толкова истини и илюзии. Тематично, въпреки, че се изгубихте в превода, може да се каже - колкото любовници, толкоз и пътища да се доказват като такива.

# 305
  • Sofia
Кристина, не се сърди, ама мъжът ти звучи като пълен простак (на базата на няколкото му изказвания, които цитира в темата). Simple Smile

# 306

Точно така. А като кажеш нещо реално и се почва едно - АУ, ама аз това няма да го търпя. По-добре сама, напълно съм си самодостатъчна. То си сам като куче, депресирал си се до Бога, ама не, важното е да се почувстваме велики за пет минути.

Реално за кого? Нали се сещаш, че на всеки реалността е различна?
Добре, че е БГ Мама, че да разбера, че съм в депресия да го ева. Smile
Всеки си има собствената реалност, в моята няма как да бъда с някой колкото да не съм сама.  Щото после четем тук теми " Той се промени ", " Какво да направя, за да му привлека вниманието ", " Домашно насилие ", " Майка му го настройва срещу мен ", " Мисля, че мъжът ми е обратен ", " Нещастна съм " и прочие. Да, да, знаем, че тук всяка е с перфектния брак и около нея летят пеперуди, купидони, романтика, уважение и прочие. Както съм напълно убедена, че никоя от БГ Мамите никога и по никакъв повод не си е задала въпроса " Как можах да се омъжа за тоз мухльо? ". 5 минутната слава не е да кажеш, че нямаш нужда от някой на всяка цена, 5 минутната слава е да афишираш перфектния брак ( връзка ) докато в същото време се чудиш " Как така си го набих два ката с тоя ?" и да бленуваш Шанел лимитка.

# 307
  • BG

Ами аз няма как да кажа, че съм нещастна като съм си щастливо разведена и определено ми е супер сега. И аз не бих изтъпряла мъжът на Кристина, определено Wink
Относно любовникът-аз лично бих гледала да има чувство за хумор като моето-т.е. да е зевзек, да не е обидчив и да е емоционално интелигентен. Също така да е не е дребнав и мрънкач, като списващите мъжлета тук. Типът сакън да не се мина и да не настина ме ужасява.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 15:39 от bubanka

# 308
Темата не е за мъжа на Кристина, и не виждам това че тя го търпи по какъв начин засяга останалите, нито как от пет реплики го разбрахте що за индивид е.
По-важното е при толкоз добра теоретична подготовка, представи и очаквания към мъж/любовник, човек като земе да избира, да не избира така, че да си каже след туй - ебати куцият кон. Пак!

# 309
  • Sofia
... нито как от пет реплики го разбрахте що за индивид е.

Е, какви 5. Simple Smile В повечето случаи, и 1 е достатъчна. То, затова първото сито е най-лесно.
Мъж, който нарича дружката на жена си "дърта парцалетина", ми е анти, при всички положения. Ако приятелката е "парцалетина", то каква е съпругата? Simple Smile

# 310
  • BG
Цитат
    По-важното е при толкоз добра теоретична подготовка, представи и очаквания към мъж/любовник, човек като земе да избира, да не избира така, че да си каже след туй - ебати куцият кон. Пак!
Човек дори и да сгреши ПАК, не е казано, че ще търпи пак, нали? Ако попадна на "куц кон" този път доста бързичко ще го "гръмна" да не се мъчи човечеца. Laughing

# 311
Цитат
Човек дори и да сгреши ПАК, не е казано, че ще търпи пак, нали? Ако попадна на "куц кон" този път доста бързичко ще го "гръмна" да не се мъчи човечеца. Laughing

Нали затуй са тез тренинги, тип набиване на канчета, из темите - врели и кипели да предадяли опит кое как се прави, че да не бъркат и другите.
Wink

# 312
не съм вегетарианска, ям месо, но предимно в супи, най-вече заради костния бульон.
Значи мъжът задължително трябва да е потентен, да обича секса и да го привличам. Такъв импотентен като в другата тема, категорично не ща, дори и чанта шанел, да ми даде. Нямам шанел, дори нямам фурла, пари давам само за образованието на синовете си и за апартаменти, че родата са все сами жени, без мъж, от провинцията с кофти или никакви имоти. Мъж, който харчи пари за скъпи вещи, но не за пътешествия, не е за мен. Аз си купувам и неща от втора употреба.

# 313

По - темата, нямам никаква идея. Любовник не ми трябва, нито за секс, нито за чанти. Иначе предполагам, щом е любовник, трябва да има нещо, което мъжът/съпруг/приятел/гадже да няма. Иначе файда от него йок.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 15:43 от bubanka

# 314
Ето колко сме различни, а за мен парите за пътешествия са черна дупка. Не понасям екскурзии, почивки, спа и тем подобни специално назначени за нещо специално разходки. Никаква емоция не намирам в тях. Хората са ми много по-интересни. Скръндза съм, пари давам само за образование, курсове а дъщерята и за личните си хобита. Бих правила и подаръци на любимият, но той е винаги против, даже ми се кара дето давам пари. Затова гледам да е по-рядко. Та така погледнато, без да ни познава някой – аз съм скръндза, която си е избрала не само любовник (отначало си бяхме любовници), но и мъж, който не е вещоман. Бих дала много пари за качествен велосипед или бягаща пътека, но за айфон, телевизор, 1000 лв за чанта или обувки – определено не.

Обаче, ако мъжът ми с неговите си пари реши да си ги харчи за скъпи вещи, това си е негова работа, стига нашият общ баланс и спокойствие да не е нарушен. Има си пари, изкарва си, ще си ги харчи за каквото реши, същото важи и за мен.

Общи условия

Активация на акаунт