Какво трябва да има един любовник?

• 14 073
  • 410
  •   1
Отговори
# 315
Ей тук ме загуби Базила, мъжът трябва да харчи както аз смятам за разумно. Тоест за пътешествия.
Ей мъжете, кажете вие нещо претенции имате ли? Или вече секс куклите ви се виждат по-добрия вариант.
А да и да не е интелектуалец, щото мен кой император какво направил не ме интересува. Интересуват ме знания от които се изкарват пари в днешния ден.

# 316
  • София
Постът ли ми изчезна или аз не го постнах?
Между другото, аз самата не ставам за любовница. Прекалено съм луда, не обичам някой да ми казва какво да правя и как да го правя. Живяла съм на едно от най-баровските места в Европа, не можах да си хвана любовник /в смисъл богат, женен, с яхта и пр./

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 15:42 от Rockstar

# 317
Оф, бе! Всеки потенциален любовник ще се потресе от тия пространствени изисквания и претенции и ще избяга с двеста. Някой да пусне тема за съпрузите и интервютата, които им вземате за пригодност. Темата и без това отиде в тая глуха, че и публиката избяга.

# 318
Нека думата любовник да се замести с тъпкач в тази тема. Не е хубаво да се очерня такова чисто чувство като любовта.

# 319
  • София
Ай, имаше един Антонио. Имаше някакви имоти, коли, пари за харчене. Даже ми беше обещал кола. Обаче когато наистина закъсах и го помолих за пари, си би камшика.
Не правеше секс.

# 320
значи само бракът може да е случаен, любовникът се избира много внимателно.

# 321
Братан стана романтичен. Това е някакъв... лош знак... Thinking Краят на света ли иде, що ли... Thinking
Joy Joy Joy

# 322
а ми, стана му криво на момчето, една не ще секс, само шанел, другата пък само секс и в глава и пътешествие. Просто човекът иска нормална, разбрана жена, ама то такива няма ни у форума, ни в живота.

# 323
Братан стана романтичен. Това е някакъв... лош знак... Thinking Краят на света ли иде, що ли... Thinking
Joy Joy Joy
Притеснен е, че жените пари искат.

# 324
Joy Joy Joy
За баланса и хармонията съм. Аз съм слънчева светлина в мрачния космос и букова сянка в летния, слънчев ден.

Luna, не е за парите, а за човешкото. Мен ме потриса женската откровенност, защото няма допир с моята представа изначална за женската природа.
Пари съм раздавал и по гаджета, и по компаньонки, и по чужденки, когато преценя, че си заслужава.

# 325
Ами то си е за потрес, прочетох само няколко поста 1-2 страници назад. И все пак ми е интересно какво се предлага срещу тези изисквания?

# 326
Joy Joy Joy
За баланса и хармонията съм. Аз съм слънчева светлина в мрачния космос и букова сянка в летния, слънчев ден.

Luna, не е за парите, а за човешкото. Мен ме потриса женската откровенност, защото няма допир с моята представа изначална за женската природа.
Пари съм раздавал и по гаджета, и по компаньонки, и по чужденки, когато преценя, че си заслужава.
Значи няма за какво да се потрисаш.

# 327
Значи няма за какво да се потрисаш.

Абе пак... Ако видиш блъснато дете на улицата, дори да не е твоето и да не си го позмаваш, пак ще ти стане кофти.

# 328
Мъжете някак си имат една романтична представа за жените или по-скоро им се иска жените да са други и когато се сблъскват с откровеността обикновено се потрисат. Докато ние жените изначално някак нямаме кои знае какви очаквания, и по-трудно ще се потресем. Някак за мъжете всичко е допустимо, но виж жените трябва изначално да са добри, мили, верни, почтени. Така, че сблъсът с действителността е неприятен.

По въпросът срещу тези изисквания какво се предлага. Ами нищо. То за това всички са си самодостатъчни, по-добре сам, отколкото зле придружен.

# 329
Братане, ти изобщо ли не схвана, че говориш на същия език, от който се потрисаш?

Общи условия

Активация на акаунт