Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 56 919
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
И аз мисля, че не е за мазна. Зависи от цвета обаче- Y значи жълто, да, ама на някои цветове хич не е жълто, бие към неутрално. R си е розАво. Стикът на Боби не си го спомням много добре вече. Ще отворя записките в самолета, пътувам, ще пиша пак като кацна.

# 496
Nia,благодаря много,значи ще се пробва:)) щом има фотошоп ефект,скачам хаха,поръчах на сляпо Миша27 и базата на Миша,да видим:)

# 497
Nia, да, светъл ми е. На този фдт не мога да му намеря времето и това е Sweat Smile или ми е тъмен, или ми е светъл, засега тамън ми е бил за прекалено кратко време. Обаче доживях палитратата на Кат Вон Д за контуриране да ми е ок Simple Smile Иначе най-светлия цвят ми сивее, средния ми е леко тъмен, което по принцип не ми е пречило кой знае колко де Sweat Smile Днес сложих от него и съвсем малко от най-тъмния и ми е чук!

# 498
Happythought,
Благодаря, точно такъв стик търсех - най-вече търся нещо да овлажнява кожата. Моята и без това е суха, какъвто и фдт да сложа, обикновено започва да се събира във фините линии. Blush

Относно слънцезащитата - напоследък ползвам стикове за слънцезащита също... Доста бързо и практично.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 15:41 от Лурдес

# 499
  • София
Лурдес, ще си намериш твоя фдт, ще видиш, такъв дето не се впива в линии. Аз имам една гневна, но от тези ... дълбоките, на 40 съм ... не е лесно, но от тук нататък по-добре няма да е положението.
Ния, къде ме хвърли в 350 номерация на MUFE ти, аз си мислех, че ако ще е Y да е Y215 или Y225... ще ми е добре, ама така е като се опитва онлайн човек да избира цвят.
Преди време много момичета бяха доволни от CC Chanel и си говорят че в тубата 30 изглежда тъмен, но на лицето е много светъл цвта -  и аз поръчах... ама то си е моя глупост, не са ми виновни момичетата! И като пристигна ... сложих го и просто беше ужасно тъмен за мен и след половин час ставаше и оранжев ...
Мисля си MUFE стикът да си го взема зимата, че ми е по-суха кожата тогава, а пък сега ми се иска да пробвам By Terry moisturising CC cream и един нов кънсийлър...
Понеже споменахме Chanel, да попитам, аз никога не съм ползвала Chanel Vitalumiere Aqua ... какво мислите за него?

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 17:38 от Happythought

# 500
CC Chanel си взимам най-светлия цвят и ми е идеален.

# 501
Chanel Vitalumiere Aqua  съм купувала неколкократно, харесва ми финиша, пролетно есенен фдт ми е, в горещини и студове не е оптимален при мен (суха кожа в студовете, нормална към смесена в топлите сезони, мазна Т зона през лятото). Сочен, не е дълготраен при мен - до 6 часа, ниско до средно покритие, но не обичам да го напластявам. #30 Beige е моят цвят.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 04:38 от Agent Provocateur

# 502
Ola, пристигнах в затворен Барселона- почти тотален лок даун, с изключение на празните ресторанти.
За стика на Боби Браун- записала съм си до него да спра да пробвам нейни ФДТни. С изключение на един вълшебен ББ (или СС беше) крем, нищо не ми стои добре. Сухичък ми е бил, освен това при стикове обичам да са по-покривни и да си играя с покривността с количеството, което нанасям, този не ми е бил покривен, но съм Си записала, че е дълготраен. Определено за повечето стикове бих препоръчала да се ползват зимата- по-мазнички са, така че изчакай. Шанел Aqua ми харесва за лятото за суха кожа, но не е дълготраен и при мен. Лятната ми комбинация напоследък е MUFE ultra HD и Виши Mineralblend нанесени с пръсти, понякога с малко MAC f&b, който ми се е отворил в козметичната чанта при пътуването- кеф. Mineralblend е единственият ФДТ на Виши, който се предлага в по-жълт и маслинен подтон и е идеален за ниска към средна покривност за суха кожа. За съжаление Миша къшъна ми е светъл и ще чака да избледнея есента.

# 503
  • София
Ola!:) Пък аз си мислех, че всички пътища за теб водят към Рим!:)
Благодаря ви, момичета, за впечатленията за Chanel Heart
Значи този CC/BB на Bobbi много реват, че го била спряла, че да си лансира други подобни нови продукти... ясно.
Ния, а стикът и фдт на MUFE съвпадат ли като цветове или има разлика? Виждам, че номерацията и при двата продукта е еднаква, но понякога има разлика в цветовете, когато продуктите са различни, нищо че са една и съща марка.
И докато сме на стик вълна - Tom Ford Traceless Stick Foundation? Има ли мнения за него? Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 09:22 от Happythought

# 504
Водят към Рим в края на седмицата, имах работа за 2 дни преди това 😂. На МУФЕ нищо не съвпада като цифри- имам пудрата, Ултра HD и стикът в три различни цвята.
Tom Ford Traceless Stick е жесток- естествен, по-добра от средна покривност, по-подходящ за нормална и смесена кожа, но и на суха стои чудесно. Препоръчвам го на всички, обаче на истинските сухарки като мен МУФЕ ще стои по-добре.

# 505
Хахаха NiaV,пожали ни:),аз тамън се наточих на MUFE,сега и бай Форд изскочи с вълшебен стик:)))

# 506
  • София
Знаех си! И имам шанс на живо да видя на Tom Ford цветовете! Юууухууу!
 Добре че се сетих да питам аз!:)

# 507
Пристрастна съм към стикове. И имам нахалното твърдение, че съм пробвала всички на пазара. Просто за неравности и суха кожа това е любимата ми формула.

# 508
  • Viena
Здравейте, има ли нещо ново и зашеметяващо на пазара. Търся хубав ФД, подходящ за морето, завършваща ми пудра е на Ла Мер,но само с нея не ми харесва как е. Благодаря.

# 509
Привет- колко ново, с каква покривност, за каква кожа и с какъв финиш?

Общи условия

Активация на акаунт