Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 56 935
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Аз имам и пресованото трио на hourglass, и насипната им пудра и много харесвам и двете, а не обичам пудра. Всъщност никога не съм се харесвала с пудра преди да ги пробвам. Моят любов си остава пудрата на by Terry, която препоръчвам и върху Ланкомския ФДТ на Mini Rebel, прави чудеса за заглаждане на пори върху Teint Idole.

# 481
Мерси Агент, Ния.
Подходящи ли са за смесена към мазна кожа? Спомням си, че Ния е със суха кожа, но за Агент не помня.
Има някакво мини в нашата Сефора и мислех да взема да пробвам продукта, но не си спомням какво беше Grinning
Иначе, Агент, по снимката, която си постнала си харесах 2 Dim Light & Luminous light. Много красиви ми се виждат.
Сега ще се поразровя малко за повече информация. Станаха ми много интересни, а нищо тяхно не съм използвала.

# 482
Няма да те матират изобщо, не са сетинг пудра, а финишинг- просто дават сияние, мекота и леко блърват. Така че не са за мазна кожа, но ако не търсиш матиране и не ти харесва ефекта на много други пудри, бих ги пробвала

# 483
Да, аз не търся матиране, а да не омазняват допълнително. В момента съм намерила златната среда да не лъсвам почти по цял ден.
Нямам и много опит с пудри принципно, даже не съм сигурна дали нанасям правилно и количеството дали е ок. Ползвала съм дрогерийни - Max Factor,Bourjois, Essence, Golden Rose и Guerlain Meteorites на топчета и пресовани, имам и една прахообразна на Fenty. Всичко отлежава в шкафа Grinning

# 484
Здравейте, някой може ли да сподели лични впечатления за фон-дьо-тените на Perricon MD, както и за течния бронзър? Интересува ме най-вече как са като трайност и дали бронзъра наистина може да се ползва за допълнително тониране на продукт на принципа на пигментните капки. Благодаря Simple Smile

# 485
Привет, пак аз- пробвала съм no make up foundation serum- като цяло за мен не си заслужава. Ниска покривност, класическа формула на tinted sunscreen, кофти цветове-имах го в ‘зимен’ цвят и в по-тъмен- и двата оксидират в леко оранжево. Финишът в началото е добър- гладка и хидратирана кожа, след час изглежда като пудра нанесена на кожа без ФДТ отдолу, която се впива в линии и пори. Знам, че е реформулиран и предишната му формула е много хвалена, но тази не ми хареса. Имам и бронзиращите капки- да, тонират други продукти, но това го прави всеки течен подобен продукт- ФДТ включително. А и цветово отново ако бронзърът не е в твоя подтон за смесване друг продукт е по-удачен. Като бронзър е много приятен, лек продукт, който дава естествен, озарен вид на кожата. Хареса ми и го използвах, но не бих го купила пак. Ако съм пропуснала нещо- питай Simple Smile.

# 486
NiaV, много благодаря Flowers Hibiscus

# 487
Това като го видях, веднага за наша Ния се сетих😄
Скрит текст:

За да не е само спам, тези дни си разносвам метеоритите на Герлен, имам пресовани и се получава доста симпатично. Ще видя за бъдеще дали ще остана с такова впечатление, защото обикновено много бързо ми се запушват порите от тях.

# 488
Напълни ми сърцето, благодаря! И съм баш Ния Д Simple Smile

# 489
Здравейте,
да попитам - ако някой се сеща, преди време беше изкоментиран ФТД на една марка, която естествено не запомних, а и не мога да я открия с търсачката... Ставаше дума за стик, мисля че ми хвана окото именно това, че е  овлажняващ фдт под формата на стик, ако не се лъжа?? Благодаря ви предварително! Hug

# 490
  • София
Това ще да е на Ния любимият стик фондейшън на MUFE вероятно:
https://www.makeupforever.com/us/en/face/foundation/ultra-hd-sti … -MI000042230.html

В списъка ми е, но не зная кой цвят да поръчам, в UK на живо няма къде. Може би R230... но онлайн е трудно с цветовете.

# 491
А някой би ли го сравнил със стика на Ланком,понеже от последния съм много доволна /съха към леко мазна кожа в т-зоната съм/,40+,но ако MUFE e по-доброто стикче,да взема да пробвам,в Кавала съм сега и мога да отида до Сефората:)

# 492
Влизам да похваля Lancome Teint Idole nude. Тъй като вече имам някакъв натрупан тен, всички фдт, които имам са ми светли. Намерих си едно мини на Ланком, като честно казано разбрах, че е nude версията, чак когато започнах да го нанасям, понеже е по-течен от класическия Teint Idole. Покритието според мен е леко до към почти средно. За лятото е страхотен... особено за вечери на морето Simple Smile

Ния,
Скрит текст:
Само все пак да вметна, че не случайно подписа на снимката с надписа е S. Blue Heart

# 493
Паци, 😂😂😂 Наистина е като рисувано за мен, сейвнах си го!
А за нюд- нали ти казах!
Шанел светъл ли ти е?

Calabria, ако Ланкомският стик ти харесва, МУФЕ може и да не ти. Стикът на Ланком е с по-малка покривност, по-хидратиращ е, но изглажда пори и бръчки по-добре. Ако в Кавала има Сефора, бих скочила да го пробвам на твое място (пробвай обаче първо), Ланком стикът дава по-скоро no make-up make up, MUFE дава яко покритие, в зависимост от количеството разбира се, по-силна хидратация и по-фотошопнат ефект. Не знам на мазна кожа как ще се държи, според мен е определено по-подходящ за суха.

Happy, приятелко, R230 ще ти е розов на теб. Виж Y315. Но и ти виж на живо, с такава покривност ако се мис-мачнеш....

# 494
  • София
Няма на живо тук! Сериозно няма.  Ох, аман или розова или оранжева не искам да съм, аз реших, че това R преди номера значи неутрално и Y yellow undertone ...
А стикът на Bobbi Brown - какво мислиш за него?
Аз мисля, че на MUFE стика е за по-зряла кожа - суха, мазна - не!

Общи условия

Активация на акаунт