Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 56 670
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Навила съм си, че ще взема Dior backstage цвят N1. Където и да погледнах из английските и немски сайтове, изчерпано е. Намирам го във френската и испанката Сефора, но от Франция май въобще няма вариант за доставка до тук, а от Испания предвид ситуацият с корона вируса - също за момента.

Моля ако някой го е виждал или го засече из британско или немско, да свирне 🙏🏻

# 76
  • софия
Благодаря на всички хубавици!

# 77
Търся си фдт подобен Guerlain lesentiel с естествен сияен финиш който се нанася безпроблемно и с четка. Казвам това за четката защото този на Guerlain всякаш се намества сам и не става на "четки" . Кожата ми е суха и много светла. За сега този ми е фаворит но искам да имам вариант Б защото май мн
бързо го изхабявам а и обичам да пробвам нови неща Simple Smile Ще съм ви благодарна ако помогнете с предложения.

# 78
aliasbarbara, какво покритие търсиш?

# 79
aliasbarbara, какво покритие търсиш?

Средно

# 80
  • София
Здравейте Simple Smile
Може ли да ме насочите как мога да се снабдя с мини опаковка (в краен случай саше) на ДУ класическата версия?

# 81
Здравейте, може ли помощ при избора на фон дьо тен, който стои доколкото може естествено на лицето.
Последният, който ми препоръчаха и си взех беше на Vichy dermablend 3d в цвят sand. Кожата ми е смесена, като на целото и около брадичката и устата смятам, че е суха. След нанасяне на серум за лице, хидратиращ крем и въпросният фон дьо тен резултатът бих казала, че е ужасен. На челото и брадата стои на ситни люспи, виждам го като маска. Пробвах да го разнеса с пръсти, с гъбичка, с навлажнена гъбичка не става и не става.
Искам фон дьо тен, който да придава свежест и здрав вид на кожата. Нямам акне и големи пори, искам да прикрият пигментни петна.

# 82
Стои на люспи заради кожата, набил се е в люспичките.Трябва да се погрижите за кожата, ексфолиране ,хидратация, за да не става така.И моята кожа се лющи по същия начин, не е виновен ФДТ.
За нанасянето вече не мога да кажа.

# 83
Аз харесвам Dermablend, но без 3D (отново по препоръка на Ниа :* )

Аз съм със суха кожа, при мен най-добре се държат Smashbox хидратиращия и Lancome Ultra Wear. Съветът ми е да ги пробваш преди това, защото имам познати, при които първия не стои никак добре.

# 84
Според мен Vichy Dermablend е за жени с по-мазна кожа, с каквато съм аз. Simple Smile Ползвала съм го и сега даже мисля да го завторя.

# 85
Естествено стоящ, но чудесно прикриващ несъвършенства е make up forever ultra HD. Нова любов ми е, но стои наистина чудесно на сухата ми кожа.
aliasbarbara, пробвай Диор Глоу, стикът на make up forever (по-покривен, но чууууден на суха кожа), Лореал Фреш Уеър. И задължително primerizer базата на smashbox. За много суха кожа е must have.

# 86
  • плевен
Привет, момичета !,Препоръчайте фон дьо тен със средна покривност за нормална към суха кожа   и омазняване в Т зоната.Дълго време вече ползвам СС кремът на Буржоа, номер 32 Светло бежов,но ми се иска да разнообразя.

# 87
  • Велико Търново
Здравейте, може ли помощ при избора на фон дьо тен, който стои доколкото може естествено на лицето.
Последният, който ми препоръчаха и си взех беше на Vichy dermablend 3d в цвят sand. Кожата ми е смесена, като на целото и около брадичката и устата смятам, че е суха. След нанасяне на серум за лице, хидратиращ крем и въпросният фон дьо тен резултатът бих казала, че е ужасен. На челото и брадата стои на ситни люспи, виждам го като маска. Пробвах да го разнеса с пръсти, с гъбичка, с навлажнена гъбичка не става и не става.
Искам фон дьо тен, който да придава свежест и здрав вид на кожата. Нямам акне и големи пори, искам да прикрият пигментни петна.

Този продукт е предназначен за мазни и акнеични кожи, съвсем нормално е на суха кожа да стои на люспи. Другият дермабленд е за всеки тип кожа. Моята кожа също е суха и с него ми е добре, минералбленда на Виши също добре се държи на моята кожа. Търся средно покриване.

# 88
Естествено стоящ, но чудесно прикриващ несъвършенства е make up forever ultra HD. Нова любов ми е, но стои наистина чудесно на сухата ми кожа.
aliasbarbara, пробвай Диор Глоу, стикът на make up forever (по-покривен, но чууууден на суха кожа), Лореал Фреш Уеър. И задължително primerizer базата на smashbox. За много суха кожа е must have.

И аз съм се насочила към новия Диор глоу обаче малко ме е страх да рискувам защото най светлия номер е 1ца а аз съм цвят 0N при Диор Бакстейдж а единицата ми е много тъмна при него. На Makeup Forever не съм пробвала нищо но явно вече е време. Лореал не купувам защото са ми адски тъмни предлаганите в бг. Благодаря за съветите!

# 89
Ще ти е тъмен в такъв случай, а и леко оксидира.
Виж MUFE, ако не търсиш покривност и reboot е много хубав ФДТ.

Общи условия

Активация на акаунт