Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 56 858
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Нищо ти няма! Не си станала ти за резил, а те! Не знаели били какво е MUFE. Работата им е да знаят!
 Ако си служител на такова място и не знаеш, трябва да намериш начин да разбереш, а не да вменяваш на клиента чувството, че той е некомпетентен, за да прикриеш собственото си невежество.

# 586
  • софия
Да, но после  аз си намерих и марката, и едно друго прекрасно девойче, с което обсъдихме въпроса за сухите кожи и покривност та. Тя ми предложи един нов, в туба, чието лице е Риана (не му запомних името). Имам мостри на 2 цвята, днес ще пробвам.

# 587
Предложила ти е хидратиращия на Фенти, което е марката на Риана. Той също е много приятен за суха кожа.

# 588
  • София
Дано да ти пасне Светулка. Радвам се, че си намерила все пак някой да ти съдейства.
Не е нужно ти да си специалист, а консултантът, който трябва да те посрещне и да ти помогне в избора според твоите нужди и търсене.
Аз ... предпочитам онлайн пазаруването, правя си сама рисърч и ... поръчвам от проверени сайтове. Понякога са много сполучливи покупките, друг път не... но честно казано била съм в магазин, препоръчват ми цвят от конкретен фдт, за който съм попитала, поставен на място в магазина стои добре, след час или повече и цвят и текстура всичко се променя, пък аз вече съм го купила, защото съм решила, че няма да се връщам до там отново. Друг път просто ми се иска да видя на живо нещо ново за мен:)
Късмет и сподели дали си доволна после:)

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 13:47 от Happythought

# 589
  • Viena
Милата Съфорумка Ния ми препоръча MUFE, много съм доволна от пудрата, а съм използвала доста марки. Издържа ми доста дълго, даже с маска бях. Благодаря още веднъж за препоръката. Heart

# 590
  • софия
Хубав, хубав този Фенти. Не е супер покривен, но в никакъв случай не изсушава и не се набива в бръчки. ИздържА на жега и не мръдна. Харесва ми!
Тази Риана е хитра мома, вече съм и фен:grinning:

# 591
Момичета, метеоритите на Герлен подходящи ли са за фиксиране/запечатване на грима. Ако не, може ли да ми предложите хубава такава пудра.

# 592
  • в Кошера
Момичета, метеоритите на Герлен подходящи ли са за фиксиране/запечатване на грима. Ако не, може ли да ми предложите хубава такава пудра.

Единственият подобен продукт, който ползвам, са именно те.
Освен озаряване, при мен фиксират задоволително. Но съм със суха кожа и не търся матов завършек.
Идеални са ми върху ВВ крем. Peace

Ползвам ги от години, сравнително често, изключително икономични са.

# 593
  • софия
Ползвам ги и аз, харесвам ги, но не бих казала, че запечатват. Още повече, аз ги нанасям  по малко и тук-там, с едно "бръшване".
За пудра не мога да помогна, сухата ми кожа не се нуждае, но нали тук много се хвали MUFE..

# 594
MUFE не е за запечатване, компактен ФДТ е.
Моите любимци са hourglass, byterry и заради Петрова- Аура.

# 595
  • софия
А нали коментирахте пудра на MUFE??!

# 596
Пудрата, която коментирахме е с цвят и е покривна- компактен ФДТ е, не е за запечатване.

# 597
Момичета, метеоритите на Герлен подходящи ли са за фиксиране/запечатване на грима.
Ако не, може ли да ми предложите хубава такава пудра.
Единственият подобен продукт, който ползвам, са именно те.
Освен озаряване, при мен фиксират задоволително. Но съм със суха кожа и не търся матов завършек.
Идеални са ми върху ВВ крем. Peace

Ползвам ги от години, сравнително често, изключително икономични са.
Ако имате нужда от матиране и държите на Герлен горещо препоръчвам и LES VOILETTES TRANSLUCENT COMPACT POWDER MATTIFYING VEIL, харесвам я повече от пресованите метеорити.

Лично аз предпочитам насипни пудри, въпреки, че държа и нещо компактно в чантите си. Ужасно любима за фиксиране ми е тази с блър ефект GIVENCHY Prisme Libre Mat-finish & Enhanced Radiance Loose Powder - имам 2 цвята:

Напоследък ползвам и ми харесва и Becca Soft Light Blurring Powder - любов ли бе... имам и двата цвята:

За най-просто фиксиране и матиране и блърване на порите на носа и много удобна за чанта чудесна работа върши и FIT ME® MATTE + PORELESS POWDER, хубавото е, че има няколко цвята, та е добър вариант за лятото, когато ФДТ има навика да изчезва първо от носа.

Ако кожата ви е суха и имате нужда от озаряваща пудра удрям едно рамо на Ния за тази на Hourglass, друга също толкова хубава е и Kevyn Aucoin The Gossamer Loose Powder - и от нея имам и двата цвята и за следващите 10 години не трябва да купувам пудра.

PS Моля, казвайте с каква кожа сте и за какъв бюджет говорим, че иначе е стреляне насляпо!

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 17:53 от Agent Provocateur

# 598
  • варна
Коя от тези би била най удачния вариант за прикриване на пори /нормална кожа , без значение цената , но ако може да е от Дъглас или Прити шоп

# 599
  • София
Агент, а Kevyn Aucoin The Gossamer Loose Powder подходяща ли е за носене в чанта? Кой цвят е подходящ за светла кожа? Много е красива пудрата Heart
Аз много си мечтаех за метеоритите. Толкова ми харесва сребърната кутия. Мъжът ми преди време искаше да ми направи подарък, нямах търпение да ги пробвам. Веднага след като ги пробвах започна да ме сърби цялото лице, щях да го издера... Така че си нямам.
Аз също препоръчвам насипната на By Terry за лице и Laura Mercier Secret Brightening Powder за под очите - кънсийлърът не мърда цял ден, без да се впива във фини линии.

Общи условия

Активация на акаунт