Какво бихте направили в този случай?

• 3 634
  • 50
  •   1
Отговори
# 15
Ами щом не му харесва да те води на ресторант  Mr. Green
А нищо не ти пречи да го питаш какво му се яде. Може пък от жегите да не му се ядат традиционните манджи.

# 16
Това с готвенето нещо ме съмнява Naughty Поговори с него дали проблемът е само начинът, по който готвиш или е нещо друго, защото си мисля, че това не е сериозна причина за скандали и разправии Peace Пък ако не се предаде, отрежи го и го накарай той да сготви - да ти покаже как се готви с удоволствие  chef Аз моя съм го научила така, че да ме похвали като реша да готвя и винаги казва, че манджите ми му харесват (дори и да не е така rotfImbo

# 17
Ами като не му харесва да си направи сандвич или да сготви той! Все пак си вложила труд, гадно е така да се държи.
Но и аз мисля, че има друга причина, не е възможно след толкова години чак сега да се е присетил, че не му е вкусно. Да не би да е нещо изнервен и да си търси причина да си го изкара на теб?

# 18
Малко ми е общ въпроса ..но не можах да измисля друго заглавие..напоследък моя мъж постоянно ми прави забележки относно начина ми на готвене стигаме до скандали....женени сме от 7 години и изведнъж ново двайсе.....променил си вкуса?????  Аз пък не искам да се караме за глупости но ми е обидно.............

Накарай го него да сготви тогава. Да покаже като как ги иска манджите.

# 19
Като има претенции, магазини и заведения колкото щеш. Аз на на моя съм му казала  да си ходи при мама ,щом нещо не му харесва, не че се скъсвам да готвя. newsm53

# 20
Първо ще искам да конкретизира какво точно от начина ми на готвене, изведнъж е спрял да харесва.
  Второ защо чак след 7 години се появяват тези изисквания и въобще сливи ли е имал в устата да не каже по-рано.
  Трето- Айде да не се правим на идиоти и кажи за какво в действителност става въпрос(директно зададено).

# 21
Kato ne mu haresva da hodi da qde pri maika si Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 22
 Няма да е само в готвенето проблема  Thinking

# 23
Бих го помолила да ми покаже как той готви, за да се науча от него

# 24
Няма да е само в готвенето проблема  Thinking

Съгласна!! Човека нещо му е докривяло, може и проблеми да си има и просто се чуди къде да си го изкара. И като най-близка, ти го отнасяш. Продължавай да си готвиш (ако ще готвиш) както си знаеш, ще помрънка и ще му мине, но да знаеш проблема никак не е в готвенето. Тука има нещо друго и гледай или да стоиш настрана или да намериш какво го гризе така. При всички положения е изнервен от нещо и се храща за първото нещо. Моят съвет: ако ще има скандал и иска нещо да ти каже, ама още не се е настроил, действай смело и сама предизвикай скандала, хем няма да се тровиш повече, хем и на него ще му мине! Успех!

# 25
Хей,да не би да му готвиш една и съща манджа 7 год? LaughingКато във вица-"6 дни от седмицата може да яде супата,а в неделя-капризи!" Laughingшегичка LaughingА сериозно по въпроса-веднага ще му преодстъпя кухнята и ще отида на фризьор,козметик,на покупки-току виж след 7 години реши,че и не изглеждам достатъчно добре за него. GrinningАко решите да си поговорите по-сериозно-питай с ясни и конкретни въпроси,че доколкото ги знам мъжете,много не се впечатляват от намеци и нюанси.И задължително си кажи как си се почувствала след като ти е отправил такива критики...Успех  bouquet

# 26
  • Sofia
Просто го попитай какъв точно му е проблема.

# 27
А защо не приемете, че след дълги години мълчание, на съпруга му е писнало да яде еднакви неща, а и кофти направени и е проревал.
Колкото до готвенето не се заканвайте - 90 % от моите приятели готвят много по-добре от съпругите си!
И след като свърших със сексистките си изказвания да дам и съвет.
Следващото ядене го сгответе заедно. Така ще по-лесно да се определи вкуса му. А и дали грешката е в него.
За най лесно купете си готварска книга и спазете рецептата.

# 28
Бих се замислина дали проблемът е в манджите или има промяна някъде другаде. Rolling Eyes

# 29
Според мен човека има някакъв проблем,който го мъчи,но за съжаление както става винаги си го изкарва на най-близкия човек.Наблюдавай го по-внимателно то ще си покаже.

Общи условия

Активация на акаунт