Татяна ти направо изби рибата с тоя разказ с картинки

ние на активната гимнастика не и обръщаме никакво внимание

но това е при нас защото сме шишкавички 
От това най ме беше страх като се натръшкахме всички вкъщи с този вирус. При възрастните минава за 1-2 дена, но при децата не е така. Моят син повръща цял един ден, после спря и започна разстройство - няколко дена, като през цялото време се оплакваше от болки в корема и плачеше...не искам да си представя какво би се получило при малко бебе (от системи и болница изтръпвам!
), затова бях изолирала малката при свекърва ми. Силно се надявам при вас всичко да е приключило вече
, че наистина е страшно.
(защото и ние сме почти на същия хал)...и да си гледат работата тия доктори
, МАЙКАТА решава как да си гледа и захранва бебето...И аз се опитвам да давам вода, ама не ще, нито чай, нито сокове пием...какво да направя - да и ги наливам в устата ли?, за пюрета пък съвсем не ми се мисли, ще изчакам още месец сигурно.
... и така.
ще видим, времето ще покаже....

Нашата лекарка каза до следващата консутация да съм го захранила със зеленчуково пюре и да е заместено с него обедното хранене. Ми нещЪ да съм изместена от едно зеленчуково пюре
А тя само ми пили на главата, че трябва да го направя. Този месец е качил само половин килце, демек сега е 6.500 кг, а е дълъг 65 см, каза, че е добре, но трябва да прояжда пюре. Оффф, може ли да ми се удари едно незахранващо все още рамо?
Нали не бъркам като неискам все още да му давам разните му там пюрета...?
Това с водата и мен ме тормозят всички 
Такива неща винаги стават когато останеме сами, имам чувството
Нали не бъркам като неискам все още да му давам разните му там пюрета...?