Професия учител - 9

• 36 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Майничка
Почти всички рекламни студиа, които правят табели, правят и шлемове.

# 181
  • у нас
Казаха, че ще ни дадат инструктаж, напечатан. Няма да ни инструктират преди изпита. Аз съм късметлийка - разпределена съм на 3 ДЗИ-та. В тази връзка, някой проучвал ли е откъде могат да се поръчат шлемове, че не виждам как ще изкарам с маски.
Може да ви е полезна информацията - шлемове има в Кауфланд.

# 182
Джема, подозирам, че след отказа на доста колеги да участват ще ме включат и 4-ти път. Да видим. В петък имаме съвет.
Благодаря ви за предложенията за шлемовете. Днес ходих до Кауфланд, но не съм подозирала, че се предлагат. Имам на близо и рекламно студио, така че ще проверя. Иначе намерих в интернет, ама съм предубена педвид случаите от началото на ИП.

# 183
  • София
Предполагам някои от вас използват Google classroom за онлайн обучението. Въпросът ми е има ли начин оценките (точките), които обучаемите са получили на различни задания, да се изтеглят като екселски файл? Такава възможност откривам, само ако се прави "задание и тест" върху гугъл форма, каквато не използвам.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 21:10 от Не се сърди, човече

# 184
  • Майничка
Не, но в последната секция "оценки" точките са дадени в табличен вид, колонка  за всяко задание.

# 185
  • Dope Reach
А защо няма да ни инструктират? Thinking

# 186
За да няма струпване на хора, предполагам.

# 187
  • Dope Reach
Ясно. Ами, тогава да очакват грешки. Аз лично не си спомням всичко от миналата година.

# 188
  • София
Не, но в последната секция "оценки" точките са дадени в табличен вид, колонка  за всяко задание.
Точно тази таблица искам да я преместя в ексел, за да мога да направя статистка. Много народ с много задания са. Искам поне да мога да усредня по тип задание за всеки поотделно. Пробвах да я копирам, но при поставянето в екселската таблица става мазало, заради текста в някои кутийки.

# 189
  • Майничка
Отскоро има нова опция в заданието, рубрики, не съм я разцъкала още, но може би тя ще позволи филтър. Ще си поиграя през уикенда.
Иначе аз от началото на всяка учебна година си въвеждам резултатите от сериозните изпитванки по класове в таблици и така си правя статистики за развитието.

# 190
  • Добрич
Според тази публикация, допълнителните разходи за НВО и ДЗИ (включително 80 лв) са за сметка на училището.

Тук

# 191
Как ще коментирате това,че днес се е взело решение за изпращане на зрелостниците в двора на училището ?
При заседание на  Министерския съвет.
Просто недоумявам в тази обстановка, да се спазвала дистанция. То ще е едно изпращане. Мога ли да откажа , да не отида - не съм класна на 12 клас, е предавам на някои.

# 192
  • Велико Търново
Според тази публикация, допълнителните разходи за НВО и ДЗИ (включително 80 лв) са за сметка на училището.

Тук
Аз пък си мисля, че въпреки разходите за дезинфекциране и осигуряване на безопасност, училищата са спестили достатъчно от разходи за газ, електричество и т.н., така че не разбирам защо директорите се жалват дори и да трябва да платят. Четох, че сумата за училище ще варира между 5 и 10 хиляди и всички изпити. Не ми се струва непосилно като си помисля колко разходи са отпаднали поради ДО.

# 193
  • Майничка
Публикувана е наредба за изменение на наредба 11
"2. Създават се § 1а и § 1б:

"§ 1а. (1) Минималният задължителен брой текущи изпитвания по учебен предмет или модули за втория учебен срок на учебната 2019 - 2020 г. е не по-малко от две.

(2) Срочна оценка за втория учебен срок на учебната 2019 - 2020 г. се формира при спазване на чл. 22, ал. 1, като се вземат предвид и текущите оценки, поставени в процеса на обучението от разстояние в електронна среда."
[urlhttps://www.ciela.net/svobodna-zona-darjaven-vestnik/document/2137202502/issue/6165/naredba-za-izmenenie-i-dopalnenie-na-naredba-%E2%84%96-11-ot-2016-g-za-otsenyavane-na-rezultatite-ot-obuchenieto-na-uchenitsite-(dv-br-74-ot-2016-g)?resolution=detected][/url]

# 194
  • Балчик
Как ще коментирате това,че днес се е взело решение за изпращане на зрелостниците в двора на училището ?
При заседание на  Министерския съвет.
Просто недоумявам в тази обстановка, да се спазвала дистанция. То ще е едно изпращане. Мога ли да откажа , да не отида - не съм класна на 12 клас, е предавам на някои.
Че кой пък ще ни задължи, и аз нямам желание да ходя на изпращане.

Общи условия

Активация на акаунт