Професия учител - 9

• 36 325
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Майничка
И при нас се обмисля по-тържествено връчване на дипломите, за сметка на изпращане (за което и младежите не са приревали сериозно, в интерес на истината). По-важно е да приключат без издънки с ДЗИ.
В тази връзка, организацията по вкарване на към 200 души, с все дистанция, мерене на температура и т.н., а после и движението към/от тоалетните си е живо планиране на кампания. На първото ДЗИ съм в техническата комисия. Трябваше да е така и на второто, но от РУО са ме писали консултант, ще съм в друго училище.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 09:39 от gargamela

# 211
  • Ямбол
Очаквано съм сред избраните за квестори за първото ДЗИ.
Другият понеделник е неучебен, а следващият след него е ДЗИ БЕЛ, когато ще ме няма на линия. Та днес смятам да дам задача, която да работят до 01.06 юни включително, а аз чак на 08.06 ще се включа, като съм проверила какво са направили. И без това в края на годината давам проекти, затова ще бъде малко по-обемно заданието, което реално ще имат 3 седмици да работят. Нямам никакво намерение да бързам да си "чупя краката" да влизам и да преподавам. Единствено ще си отчета часовете следобед, когато имам възможност. Ще се възползвам, че обучението може да е асинхронно и ще задам предварително.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 10:02 от Лилянa

# 212
  • Пловдив
Алтая, аз съм с двойна специалност - БЕЛ и АЕ, та на ДЗИ по БЕЛ няма да имам ангажименти. За второто ДЗИ съм подала декларация за консултант по АЕ, но да видим дали ще се падна някъде. На НВО по БЕЛ също няма да имам ангажименти, но за това по математика ще видя, тъй като по принцип трябваше да съм на 10 клас.

# 213
Откога знаете къде сте квестори? В нашето училище нищо не е казано още. Знае се в кое училище ще сме, но кои точно от нас-не.

# 214
  • Пловдив
За Пловдив се говори, че колегите ще са в училището, в което работят.

# 215
  • Майничка
Ние сме квестори и комисия в нашето училище, но ДЗИ по моя предмет обикновено не е при нас, така че е логично да съм другаде.

# 216
  • Пловдив
И аз на ДЗИ по АЕ ще съм в друго училище

# 217
  • Ямбол
На нас в петък ни изпратиха списъците кои ще са квестори и къде за ДЗИ БЕЛ. Има включена колежка, която е подала декларация за проверител, но след като не са я избрали да проверява, са я сложили квестор. Прави ми впечатление, че възрастните колеги са ги пощадили. Но пък и 40-50 годишните няма гаранция, че ще се справим, ако лепнем нещо.

# 218
  • Пловдив
Добре де, как ще е квестор, след като е подала за проверител? Това означава, че има специалност БЕЛ.

# 219
  • Пловдив
За Пловдив се говори, че колегите ще са в училището, в което работят.

Не всички, ние сме начално, нямаме нито едното, нито другото и ще ни изпратят някъде.

# 220
  • Добрич
Училището, в което работя е единственото обединено в града и нямаме ДЗИ, а само НВО. В 10. клас отпадна, остава в 7.  Шефът каза, че за ДЗИ няма да бъдем квестори, а за НВО още не се знае (а аз си помислих, че ни се е разминало и за НВО). Освен това има вероятност колеги от други училища да не искат да идват в нашето, защото учениците са 99-100% малцинства и в района имахме заразен (точно в улицата до училище).

На изпитите задължително ученици и учители с маски и ръкавици и нямат право да ги свалят....  Дано да не ме слагат квестор.

За часовете в тези дни си мисля, че може да пратим учебни материали за самоподготовка от предните дни.

# 221
Казаха ни, че часовете ще са от 14.00 следобед в тези дни и да си качим материалите предварително.

# 222
  • Ямбол
Добре де, как ще е квестор, след като е подала за проверител? Това означава, че има специалност БЕЛ.
Аз неправилно се изразих. Математик е, но декларацията е една за ДЗИ. Няма да е проверител на математика, но ще е квестор по БЕЛ, макар да не го е посочила в декларацията си.

# 223
  • Dope Reach
Вела, това е полезна информация. Не знаех, че там има заразен. За "Йордан Йовков" ли става въпрос?
Как ще стоя повече от 6 часа с маска и ръкавици...

# 224
  • Пловдив
Лили, сега те разбрах вече. В интерес на истината за пръв път чувам да се случи такова нещо, щом не си подал декларация, но явно се налага.

Общи условия

Активация на акаунт