Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 328
  • 775
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Аз дори и за нас не ползвам омекотител. Не виждам причина да натоварвам нас, а още повече и бебето с допълнителни химични аромати...

# 331
  • Германия
Омекотител не използвам за бебето, камоли такъв с аромати някакви. На някои бебето може и да не им се отразява ползването на тази химия, но все пак този омекотител остава в прането и е възможно да дразни кожата, и да, евентуално да доведе до алергия. Всеки сам да си прецени дали да ползва. Аз предпочитам и прахът да е без аромати, възможно най-изчистен от алергени

# 332
  • София
Не ползвам омекотител за дрехи за децата. Не виждам нито една причина да го правя.

# 333
  • София
Няма омекотител за бебета, това е маркетингов трик. Нарисуваното бебе означава, че ароматът е лек и бебешки. Омекотителите са силен алерген, защото не се изплаква. А имайте предвид, че бебетата са доста чувствителни към миризми. На вас може да ви харесва аромата, но него може да го задушава и да му е неприятно, но няма как да ви каже.

# 334
Здравейте, не съм от София. От кой голям магазин ще ми препоръчате да пазарувам всичко за бебето, Вис Виталис, Рая тойс.. къде ще намеря всичко необходимо и има най-голям избор. Само количка и кошарка няма да търся. Благодаря.

# 335
Здравейте, не съм от София. От кой голям магазин ще ми препоръчате да пазарувам всичко за бебето, Вис Виталис, Рая тойс.. къде ще намеря всичко необходимо и има най-голям избор. Само количка и кошарка няма да търся. Благодаря.
Ние пазарувахме от Вис Виталис в Пловдив.Изключително зареден магазин.

# 336
Здравейте! Кога е правилно да се изгладят дрехите за изписването- непосредствено преди деня на изписването или по- рано?
Ако се изгладят по- рано с цел дезинфекция , не се ли губи смисъла?

# 337
Пиик,нашите ги изгладих в деветия месец заедно с всичко останало.Не съм гладила после всичко непосредствено преди обличане.Изгладя ли веднъж ,край.Може и да не е правилно,ма нали и ние я гушкаме,не мога и всичко наше да гладя преди обличане.От тая гледна точка,не мисля че е чак толкова страшно.

# 338
И аз като Бобчита. Даже бързо се отказах от гладене с цел дезинфекция. Гладя преди излизане, за да не са намачкани.

# 339
Аз само за изписването ще изгладя. Останалите- в сушилнята

# 340
  • Бургас
И аз съм на мнението на Bobchita.
С уточнението, че дори не гладя, ползвам сушилня.

# 341
Да, и аз сушилня. Мисля, че пак е вид дезинфекция.

# 342
  • Plovdiv, Bulgaria
Изпрах нещата в началото на 9ти месец и сушилня. Дори не съм гладила и нещата за изписването, само пелената, че тя имаше нужда.

# 343
Не помня питах ли вече. Извинете ако съм- колко памперса и какъв размер занесохте в родилното? Чудя се между 1ца - 24 броя и 2ка -42 броя. За грубо 5 дни престой

# 344
За пет дни занесох около 35 бр ,двойка-3-5 кг.

Общи условия

Активация на акаунт