Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 325
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, не съм от София. От кой голям магазин ще ми препоръчате да пазарувам всичко за бебето, Вис Виталис, Рая тойс.. къде ще намеря всичко необходимо и има най-голям избор. Само количка и кошарка няма да търся. Благодаря.

Във Вис Виталис дрехите са доста некачествени или по точно копчетата. Купих зелено боди и на първото откопчаване се скъсаха 5 копчета. Викам си то е единичен случай. След време купих гащеризон също зелен, пак същото се случи. Те са тяхна марка раини или нещо такова.  Ританките им са хубави. Спирам с покупките на дрехи от там. Почвам от Х&М.

# 346
  • Пловдив
Аз изобщо нямам намерение да гладя неща, които нямат нужда от гладене.

# 347
Здравейте, не съм от София. От кой голям магазин ще ми препоръчате да пазарувам всичко за бебето, Вис Виталис, Рая тойс.. къде ще намеря всичко необходимо и има най-голям избор. Само количка и кошарка няма да търся. Благодаря.

Във Вис Виталис дрехите са доста некачествени или по точно копчетата. Купих зелено боди и на първото откопчаване се скъсаха 5 копчета. Викам си то е единичен случай. След време купих гащеризон също зелен, пак същото се случи. Те са тяхна марка раини или нещо такова.  Ританките им са хубави. Спирам с покупките на дрехи от там. Почвам от Х&М.
Аз освен всичко останало ,купих и много дрешки.Не съм имала проблем,а ги суших в сушилнята.Предлагат не само тяхната марка дрехи,а и други.Иначе бих препоръчала дрехи от Джордж,Уайкики и ХМ.Пазарувам постоянно от тях.

# 348
  • Германия
Аз изобщо нямам намерение да гладя неща, които нямат нужда от гладене.

Бебешките неща никога не съм ги гладила - пера, простирам, сгъвам и прибирам.
Бебето така или иначе не се гледа в стерилна следа, та гладенето с цел дезинфекция е абсолютно излишно

# 349
И аз не гладя нищо.Не само бебешките,а и абсолютно всичко слагам в сушилнята.

# 350
  • София
В девети месец гладих всичко. Голяма грешка - с огромен корем часове над ютията.
В болницата носех един малък пакет памперси за неонатологията, но не помня бройката. Отделно в себе си носех още един, защото не винаги даваха бебетата с достатъчен брой пелени.

# 351
Аз стоях 6 дена, понеже не беше излязло микробиологичното изследване на бебето и наложило се спешно секцио. Бях взела 35-40 и в деня на изписването ми свършиха, та им се молих за една бройка. Те имат оборотни на Памперс.
Моят съвет е да си вземете повечко.

# 352
Аз ще изгладя само дрехите за изписването и ще ги приготвя.
Ще взема двойката с 42 бр в пакет.
Ние не се грижим за бебетата, те ги преобуват, преобличат, повиват.

# 353
  • София
Какви са тия бройки,за три дни престой и с двете деца си връщах по половин пакет от 2 размер.
Нищо не съм гладила невър.

# 354
  • Варна
Размер 1 за памперси не е ли до 5 кг? Не трябва ли да са такива за родилното?

# 355
Аз за едно не съм сигурна колко е,за родилното имах Пуфис размер 2(3-5 кг),в къщи ползвах на ДМ едни,а после мъжа ми взе Мамиа,които са много изгодни 62 бр са 10 .60,в бебе борсата му ги препоръчали ,тяхната двойка е 3-6 кг.
Май размер 1 е до 4 кг,защото се колебаех  като купувах,но родих 4200 и знаех че ще е голяма момата и май това ме беше отказало.

# 356
  • Plovdiv, Bulgaria
Единичката е от 2-5кг. В болницата не съм носила памперси, но ни даваха 1ца също, поне за моето бебе де, че се роди по-дребна. Сигурно имат и други размери. Като бройки до към 3я ден малко вървяха, но следващите 3 дни вървяха доста. Може би 50на (+/-) памперси съм изразходила за престоя там.

# 357
Ами аз предполагам, че ще съм поне 5 дни, за това трябва да предвидя повече бройки

# 358
Моят пример е за Майчин дом, 12-я етаж, дребно, но хапващо бебе и редовно пълнещо пелените. Бях взела Пуфис 2-ка. Малко висяха отдолу, но пък покриваха пъпчето добре.

# 359
Здравейте, кой магазин на Вис Виталис в София е най-голям и зареден? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт