Търся електронна книга - 28

• 70 557
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Търся и „Стопанката на Господ“ от Розмари Де Мео. Имаше линк, който вече е е активен.
Paris Sky пиша на лични.
Дайте имейл и мога да ви пратя "Стопанката на Господ."

Моля, изпратете и на мен: dancheva@mail.bg

# 406
Здравейте,може ли и на мен до ми пратите “Стопанката на Господ”.
Блогодаря предварително.             
marinska_rm@abv.bg

# 407
Здравейте, търся "за една нощ" на Люси Елеазар. Знам, че е стара тема но наскоро я открих, прочетох първите четири глави и ми стана интересна. Ако имате и други книги от този автор много ще се радвам да ми ги изпратите. Благодаря ви предварително.

# 408
  • Бургас
Здравейте! Търся " Шумът на времето" на Джулиан Барнс.
https://mega.nz/file/Lrh1mSgI#2hlNYiCmZGF2vnaeCImynSm9DpJPiBGw59iKHEZsZWw

# 409
# 410
Здравейте, търся "за една нощ" на Люси Елеазар. Знам, че е стара тема но наскоро я открих, прочетох първите четири глави и ми стана интересна. Ако имате и други книги от този автор много ще се радвам да ми ги изпратите. Благодаря ви предварително.
miladeni@abv

# 411
  • Бургас
Във връзка с НАСТОЯВАНЕТО /не молбата/ на Darval за книгата на  Люси Елеазар, много ви моля да не търсите или поне да не поставяте линкове към книги на съвременни български автори. 

Darval, съветвам те да изпратиш ли(но съобщение с молба, към човека, който я е търсил. Вярвам, че вече се е сдобил с нея и няма нищо против да я сподели с теб.

# 412
Във връзка с НАСТОЯВАНЕТО /не молбата/ на Darval за книгата на  Люси Елеазар, много ви моля да не търсите или поне да не поставяте линкове към книги на съвременни български автори. 

Darval, съветвам те да изпратиш ли(но съобщение с молба, към човека, който я е търсил. Вярвам, че вече се е сдобил с нея и няма нищо против да я сподели с теб.
Благодаря.Извинявам се за настояването( грешката е моя)

# 413
miladeni@abv

Изпратих

# 414
Спиралата е закрита скоро ,тези дни, макар там повечето книги да са стари, без права.Все има издателство или автор да си търсят правата.Тук порядко се обръща внимание, заощто е по-тесен кръгът на ползващите на аванта, аз също чета  така, но нека има мярка-и Стопанката на господ е доста строго охранявана от авторката и затри групи за споделяне.
Наистина който бърза да чете нови неща да посети книжар.
Люси Елеазар предостави за публично безплатно ползване една книга, дори не помня коя от четирите и предстои да издаде нова.Авторката е българка ,да не се подвеждаме по името.Дори спомена за превод  и издаване в чужбина- много е добра  , но трудът и също е добър  и заслужава оценка, не кражба.И без това тиражите  у нас са 300-500 бройки и  не знам дали покриват разходите.
Иначе това не е група за книги с файлове и  няма да е голяма загуба да се закрие, но имаше закрити с над 100000 хил членове  и с 38 000 книги  едната и повече книги другата на които съм свидетел.

# 415
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Търся и книгите на Шери Агов, на български или на руски. Ще бъда признателна, ако някой ги има и ги качи.
Дайте мейл, ще Ви ги изпратя.

# 416
miladeni@abv

Изпратих
Благодаря

# 417
Търся и книгите на Шери Агов, на български или на руски. Ще бъда признателна, ако някой ги има и ги качи.
Дайте мейл, ще Ви ги изпратя.

Ако може и на мен да ги изпратите radoslava_andreeva@abv.bg.
Благодаря!

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 16:16 от Radost.27

# 418
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Radost.27, не успявам да ги пратя, връща ми мейлите, нямало такъв потребител, а опитах от две пощи.

П.П.: Няма за какво, така вече стана. Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 17:01 от Reinа

# 419
Radost.27, не успявам да ги пратя, връща ми мейлите, нямало такъв потребител, а опитах от две пощи.

От бързане съм забравила едното е  Grin. Редактирах го и  вече трябва да стане. Благодаря ти!

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 16:29 от Radost.27

Общи условия

Активация на акаунт