Търся електронна книга - 28

• 69 142
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, търся книгата "Червена като кръв" на Сала Симука ако някой я има ще съм благодарна да ми я изпрати!😁 Хубав ден!😉

# 421
Сала Симука
"Червена като кръв"  https://dox.abv.bg/download?id=9ac68762da

# 422
Здравейте на всички.Търся цялата поредица на След на Анна Тод като първата я намерих,сега търся След сблъсъка и всички останали след нея.Безкрайно много благодаря Simple Smile
Dlinker94@gmail.com

# 423
  • Euskal Herria
В Рулит я има цялата поредица:
https://www.rulit.me/author/tod-anna

# 424
Четете, бе хора, четете.
Във всяка една тема, от последните поне пет, многократно се дава линк към РуЛит и книгите на Анна Тод. Като не ви се занимава с търсене, то тогава поне следете темата.

# 425
Здравейте, някой да има на Джоджо Мойс - Сама в Париж 😊 Благодаря 🤗

# 426
Много моля, преди да пойскате дадена книга проверете първо дали я има в рулит, читанка и др.

# 427
Много моля, преди да пойскате дадена книга проверете първо дали я има в рулит, читанка и др.
Ок. В читанка я нямаше, за рулит незнаех, намерих я там . Благодаря! И се извинявам

# 428
Здравейте, търся книгата  на Мари Кондо - Магията на подреждането. Много ще се радвам, ако някой я има. Търсих я навсякъдв, но нищо не намирам.

# 429
# 430
Здравейте четящи мами Simple Smile Търся 4 поредици за малчугани и няколко книги, ще се радвам ако успеете да ми помогнете, за момента никъде не ги намирам. Оставям и имейл за всеки случай: shelly1@abv.bg Ще съм ви изключително благодарна ако може да ми помогнете. Книжките са:

- поредицата Детективите Агата и Лари - Стийв Стивънсън

- поредицата Агенция Призраци- Пиердоменико Бакаларио

- поредицата Островът на приключенията - Хелън Мос

- поредицата Приключенията на Минерва Минт Елиза Пуричели Гуера

- поредицата Сам Силвър тайният пират - Джан Бърчет, Сара Воглър

Другите книжки, които търся са тези: 💗няма значение формата💗 :

-Парфюмеристката от Монако - Хедър Уеб, Хейзъл Гейнър
 -Шепнещия мъж - Алекс Норт
-Нито капка вода - Манди Макгинис
-Соленият вкус на вятъра - Изабел Брум
-Целувката, която спря дъжда - Холи Мартин
-Една година и един ден - Изабел Брум
-Среща под звездите - Джо Томас
-Пътят към Анапурна - Марина Москвина
-Малката пекарна в Бруклин – Джули Каплин
-Серафина и изгубеното сърце - Робърт Бийти

# 431
Привет, прекрасни 💖
Търся книгата "Пролетен сняг" на Сара Джио.
Не я намирам никъде, и не знам защо в rulit не откривам нищо, винаги изписва Няма намерени резултати. А пиша книги, които знам че ги има ☹️

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 17:15 от kristalina^^

# 432
  • София
"Пролетен сняг" - Сара Джио    https://dox.abv.bg/download?id=b8654b4250# - Линк за сваляне

# 433
Не я намирам никъде, и не знам защо в rulit не откривам нищо, винаги изписва Няма намерени резултати. А пиша книги, които знам че ги има ☹️
Търсете по име на автора. Понякога се изписва по различен начин на руски, търсете варианти.
Скрит текст:
Това е една от причините, когато се търси в темата книга, само със заглавието, да се дразня. Имам желание да помогна, но ако първо трябва да проверя в Гугъл кой е авторът, става досадно.

# 434
Здравейте, възможно ли е, ако някой разполага с книги на Фредерик Бегбеде, различни от “Любовта трае три години”, да ги качи 😊

Общи условия

Активация на акаунт