Търся електронна книга - 28

• 69 185
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
Може ли активен линк към 'Жестока любов' от Колийн Хувър.

# 526
Здравейте,
Може ли активен линк към 'Жестока любов' от Колийн Хувър.
https://www.rulit.me/author/huvr-kolijn/zhestoka-lyubov-download-free-556268.html

# 527
Дали е преведена и качена някъде "Сърцето на дявола" от Мегъ Марч?

# 528
Търся т.н автобиографични книги за известни български личности.
Понеже за всеки, авторът е различен, не можах да открия такива, освен за Стоянка Мутафова и Стефан Данаилов и то с помощ от темата.
Ако знае някой как да ме упъти, помогне много моля.

Да, няколко страници по-назад бях пускала линк към  биографични книги на известни личности. Проверете.

Такааа, редактирам се, понеже се оказва, че не е няколко страници по-назад, а в предната тема.
По-интересното е, че същата дама е искала книгите. Явно не се чете темата, а само се пускат някакви рикуести да се намираме на работа, независимо, че книгите се намират и с обикновенно търсене през гугъл, и още повече са от сайтовете на първа страница.
Това е неуважение към труда на списващите темата!!!!
Моля ви следете за отговори на въпросите, които ВИЕ сте задали!!!!!!
Следила съм отговора на въпроса си и ако ми бе достатъчно намереното не бих го задала втори път, та било и в нова тема. Аз лично не съм намерила нищо с обикновено търсене.
Не зная кой е авторът или поне заглавието на книгите, а с дни да се ровя в интернет време нямам. Не съм стигала и до тази тема от  близо 20 дни.
Благодаря все пак за усилието да се поровите кога съм задала въпроса си и колко пъти.

# 529
Здравейте, търся последната книга  20 от поредицата за" Братството на черния кинжал" " Грешник" на Дж. Р. Уорд. Намерих я в един сайт ,но е на руски език. Някой знае ли къде мога да я намеря на български? Ако някой я има нека ми я прати на pepi_5595@abv.bg . Предварително благодаря.

# 530
  • Варна
Книга трета от трилогията „Фордж“
"Сърцето на дявола"
  • Предстоящо издание. Поръчките, в които е включено това предстоящо заглавие, ще бъдат доставени на или до три работни дни след датата на издаване/разпространение на книгата в търговската мрежа. Планираната дата на издаване е 20 юни 2020.

# 531
Дали е преведена и качена някъде "Сърцето на дявола" от Мегъ Марч?
Да преведена е и издадена. Книгата може да намерите в книжарницата
Защо трябва да се държите толкова отвратително????? След като не можете да помогнете по-добре не пишете!!! Хайде малко по-възпитано. Следя всеки един прговор в темата и само вие и още двамата, трима се държите така!

# 532
  • Варна
Здравейте, търся последната книга  20 от поредицата за" Братството на черния кинжал" " Грешник" на Дж. Р. Уорд. Намерих я в един сайт ,но е на руски език. Някой знае ли къде мога да я намеря на български? Ако някой я има нека ми я прати на pepi_5595@abv.bg . Предварително благодаря.

18. The Sinner. Gallery Books. March 24, 2020 [2020]. ISBN 978-1501195099.
Предполагам за тази книга става въпрос. За това кога ще можете да я намерите на български трябва да следите плановете на книгоиздателство Ибис. Но преди нея има: 16. The Thief (2018) и 17. The Savior (2019).

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 11:20 от FloridaM

# 533
Здравейте! Някой случайно дали има "Книга за лятото" на Мишел Гейбъл?

# 534
  • Mediterraneo
Книгата е налична в mailbooks

За "Доза щастие", ако става въпрос, не я намирам. Дали е свалена или е друга причината?

# 535
Тарталета Книгата се казва Падение и спасение.

# 536
Търся „365дни ”на Бланка Липинска на англ. език или на руски език. Видях, че на бг.ез. няма превод.
Имам трилогията на английски и първата книга на полски. Ако искаш, дай имейл, да ги пратя Blush

Здравейте!
ако е удобно да ми я пратите и на мен на английски?
popai_00@abv.bg

# 537
Търся „365дни ”на Бланка Липинска на англ. език или на руски език. Видях, че на бг.ез. няма превод.
Имам трилогията на английски и първата книга на полски. Ако искаш, дай имейл, да ги пратя Blush

Здравейте!
popai_00@abv.bg

Ако може и на мен на английски, моля
genidi@abv.bg

# 538
  • Sofia

Здравейте!
popai_00@abv.bg

Ако може и на мен на английски, моля
genidi@abv.bg
Ако може и на мен😁
Megigrozdanova@gmail.com

# 539
  • Mediterraneo
Тарталета Книгата се казва Падение и спасение.

Много ти благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт