Изпитвам невероятно привличане към мъж

• 14 413
  • 143
  •   1
Отговори
# 120
Бъдете в час с новите технологии (колко да са нови, почти две десетилетия). Има си начин на процедиране на он-лайн запознанствата, който го владее има лесен достъп до много възможности. Важното е бързо комуникацията да стане реална без да се омоташ в разни он-лайн връзки без да си виждал отсрещния на живо, както и да можеш да преценяваш по наличната информация кой стои отсреща и до колко отговаря на твоите желания. Не е толкова сложно, стига да не се подхожда предубедено.

# 121
  • София
Първата задача трябва да ви е да се видите на живо. Иначе това е комуникация с една фантазия.

Ама тук драмата е друга. Момичето от зор да не излезе лесно, излязло просто. Емии... другия път по-добре Smile

# 122
Явно трябва да се упражняваш изкуството на флирта. Не се прави така. Аз след няколко провалени срещи и недоразумение в комуникацията, накрая за да дам ясно послание на моя мъж директно му написах, че искам да излезем и да се забавляваме цяла нощ. Той каза и аз искам така, ще взема шампанско и аз му викам чакам те в едикой си хотел, стая 114, да пийнем шампанско и после ще ходим да хапнем нещо. (Каза, че за малко щял да получи инфаркт, но се е мобилизирал и запазил спокойствие😄) Това беше преди 15 г. Не сме ползвали интернет. Познавахме се покрай работата.

# 123
  • София
И аз така имах страхотен чат романс преди години... Няколко месеца чат от сутрин до вечер, чувахме се по телефона много често, говорехме на всякакви теми, Абе идилия. Той беше от далечен град. В един момент дойде в София, видяхме се, отиваме на кафе и той каза: айде сега да вземеш по кафенце. Smiley

Взех по кафенце, щото за 2 лв няма да обеднея. Но в процеса на срещата видях съвсем различен човек. През цялото време говореше за секс и искаше да ме завлече в тоалетните за един бърз... Sweat Smile  Беше повече смешно, отколкото страшно, изтърпях някак 1 час и после го блокирах.... Sunglasses

# 124
  • София
Аз изобщо не мога да си представя толкова да се увлека по някой, без да съм го видяла на живо. Да ми стане приятен, интересен в най-добрия случай. Ама без да видя лице, тяло, жестове, мимики, поведение в реална ситуация... никакъв шанс. За разминаванията между реалната и онлайн персоната да не говорим.

# 125
  • София
Бях го виждала на снимки. Разговорите по телефона също бяха показателни за интелекта му!  Реших, че е достатъчно да му дам шанс. И също така държа да отбележа, че не се бях облякла предизвикателно! Просто той е показал най-добрите си страни в чата и по телефона, а лошите ги е спестил...

# 126
  • София
А питате ли мен, като по мое време нямаше масово цифрови снимки... Обаче аз си бях измислила начин: описвах се реалистично, но с иронична нотка - "в чата всички сме руси, синеоки и слаби".
И когато ме видят - изненада, че не съм преувеличила (умря циганката, дето ме хвалеше)
А и вирееше клишето, че омъжена с дете вече е глиган с анцуг

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 14:22 от Cuckoo

# 127
Е среща на сляпо си е класика, особено когато ти дойде някой мустакат глиган, случвало ми се е да ми се прииска да се застрелям на момента... Simple Smile

# 128
  • Морето
Обикновенно демо версията се отличава от оригинала. Може да минат и месеци преди да пуснат оригинала.

# 129
Е среща на сляпо си е класика, особено когато ти дойде някой мустакат глиган, случвало ми се е да ми се прииска да се застрелям на момента... Simple Smile
Ох, това не е честно спрямо теб, глиганът фигурата си лесно не може да оправи, но поне да си беше махнал мустаците (за срещата)... JoyJoyJoy

# 130
  • София
То важи и за мъжете. Аз обичах да си лафя за какво ли не с един мъж, обаче като се видяхме - той си беше с чичовска визия, не само заради 10-годишната ни разлика. Човекът женен от 15 години, с 2 деца и определено му личеше, а и тогава мъжете все още не се контеха толкова.

# 131
  • София
Сляпа среща как ли няма да си причиня Rolling Eyes

# 132
Аз съм си причинявала. Страшничко си е. Smile

# 133
Като се замисля, често и със снимка не можеш да придобиеш много представа. Особено както бяха снимките с кофти качество и с лоша осветеност, може да създаде съвсем различно впечатление. За тва си е най-добре малко чатене и след това жива среща, пък каквото стане. Тая работа с чатове и телефони месеци наред е много погрешна, май почти винаги води до разочарование след това.

# 134
  • София
Кофти снимките са като кофти обява - преминаваш нататък.
Ще заблудя аз невекой.

Общи условия

Активация на акаунт