Изпитвам невероятно привличане към мъж

• 14 413
  • 143
  •   1
Отговори
# 90
Бях доста грубичка,но незнам какво да правя оттук на татък да изчакам малко и да му драсна нещо или..много ме привлича☺️☺️☺️
Теглиш му една и се насочваш към следващия, който ти изпрати покана и ти хареса, Фейсбук голям!

# 91
Къде е сгрешил мъжът в случая? Не той е инфантилният. Joy Изгонили го, тръгнал си. Какво трябваше да направи? Thinking

Охоо. Тя ли се започнала с тия изпълнения. Поправям се тогава - каквото повикало, такова се обадило.

Да тича подир нея като навлек, може би?
Правите се на интересни, после се чудите когато някоя по-активна и директна ви отмъкне мъжа под носа...

rf22, струва ми се, че може ти да не си бил някъде директен и активен. Ти си се чувствай отмъкнат, но може и да си този, който е пропуснал Wink

# 92
  • Варна
По fb не се търсят сериозни връзки. Ще посъветвам авторката да залага на реални контакти и преценки.

# 93
  • София
Чукал е три пъти на тая порта, евреин няма да става.
Не се унизявай да го притискаш ти сега, да го гониш, да пишеш.
Като те е страх не пускаш нишани да мътиш главите на хората.

Занапред ще знаеш.

# 94
Сайтове, чатове, фейсбук, покана за приятелство, пък махане от приятели, блокиране...Satisfied
Да общуваш реално не е ли по-лесно?

# 95
Сайтове, чатове, фейсбук, покана за приятелство, пък махане от приятели, блокиране...Satisfied
Да общуваш реално не е ли по-лесно?
За предпочитане е, но не забравяйте, че доста време беше хем студено, хем със затворени заведения. Много съм ги мислила тези без партньор последната година.

# 96
Така е...тежко време настана Simple Smile

# 97
  • Варна
Кръчмите не са добър атестат за сигурен партньор. Макар, че градуса сплотява някои.😁

# 98
Joy за кръчмите съм съгласна. Но напоследък оставам с впечатлението, че най-страшното, което може да се случи между мъж и жена е махане от листата с приятели или блокиране.
Сигурно остарявам Simple Smile

# 99
  • София
Страшно е, без кафенце за добро утро и мече за лека нощ - опустява Света.

# 100

Да тича подир нея като навлек, може би?
Правите се на интересни, после се чудите когато някоя по-активна и директна ви отмъкне мъжа под носа...

rf22, струва ми се, че може ти да не си бил някъде директен и активен. Ти си се чувствай отмъкнат, но може и да си този, който е пропуснал Wink

Дали? Е колко да съм активен, не толкова, че да ме режат или да ми показват незаинтересованост, а аз да продължавам да се тъпча. При наличие на такива игрички, както не веднъж съм казвал, просто продължавам със следващата поред в списъка.

# 101
  • София
Дали някой ще играе игрички, или няма да е наясно със себе си, и в двата случая не си заслужава по-нататъшни усилия. Няма много какво да изпуснеш с такъв човек. А когато целта е била просто секс, съвсем няма какво да се кахъриш. Секс под път и над път, обикновено качественият материал е кът.

# 102
Кръчмите не са добър атестат за сигурен партньор. Макар, че градуса сплотява някои.😁
Кръчмите са добро място за срещи на неутрален терен в лошо време.
Забележка: под „кръчма” се има предвид всяко заведение, в което се предлага и алкохол.

# 103
  • София
Той те е усетил, че си неориентирана и не знаеш какво искаш и за това ти е бил шута.  Ти си искала да ти сваля звезди и да ти се моли, а той е искал секс! И за какво да си губи времето с някаква, която не знае какво иска?!

Това, че те е махнал от приятели е доста унизително защото, ако му пишеш и му искаш приятелство и той ти даде, ще знае, че вече си клекнала и ще играеш по правилата му! Ако не го направиш, ще те блокира окончателно, при което ще те боли 2 пъти за един и същ човек! И ще трябва да си правиш фалшиви профили да го гледаш и да се изнервяш... Simple Smile))

Моят съвет е да го забравиш - макс за една седмица ще си готова за нови връзки.

# 104
Хъм...звучи като да не е твоят човек. Какво правиш с мъже, с които нямаш взаимна тръпка и сексът не върви? При мен това е първото и основно нещо. Ако то куца, няма смисъл да си опознавате характерите и да се инвестираш във връзка.

Общи условия

Активация на акаунт